hayal ablanın bize sundugu çekim yasası sesli uygulamalarını 3 gündür yapmıyorum 3 gün dinledim devam edecegim 3 gün hakkında yazmak istedim ilk 2 gün iki defa dinledim herşey çabucak olsun hevesindeyim ya
3gün sindire sindire kelimeleri beynime bir nakışlama teknigini izlerini sonucunu alma amacını güderek dinledim ve başladım bilgisayardaki hesaplam işlerime işlemleri yaparken bir bir dökülüyordu yaptıklarım sanki bir bir açılımlama vardı yalnız şunu belirteyim 2. dinlemeden sonra kapatmamışım devam dinlemeye kaçkere dinledigimi bilmiyorum kızım gündüzleri dosyalarla ve çizimlerle işlerim oldugunda sorun çıkarır bende gece i
ş oldugunda ya sabahlar yada 3 lere kadar ayakta kalırdım ama o gün kzımın anne sesi beni onunla ilgilensem veye başka bir şey çıksada işime tekrar hiç ara vermemiş gibi devam edebilmekteydim sonra hesapları konturol ettim ettim ama hiç yanlışım hatam olmamış bile gece kuşu hatasız moddamıydı
ve şunu anladım istedigim gibi nakışlamış bilince sunumunu yapmıştım sonucu alıyordum ah hayal abal kendi kendime yaptıgım hipnozları bir yapar bir bırakırdım ama senin seyansında bir yol buldum bir kelime bin kelimeye bedel oluyor belkide kendimce sorulamalarım nedenlerim ve sonuç buldum buldum inanıyorumki 2 gündür yaşantımızda bekledigim sevinçler gelmese bile mutlulugu buldum
ay ben bunu bulurumda benimkilere işlemezmiyim anlat anlat eşim dayanamadı ne sen uygula sonucu al söz bende uygulayacagım dedi eh buda iyi
ogluma bile onun sevye ve çocukların anlayacagı seneryolarla anlattım dur bakalım uygularlarsa sadece benim çabamın yanında onların çabası sonuç mükemmel ya hep mükemmelliklerin peşinde koşan ben artıları var olan hayatımı görmezden gelme ve sadece istediklerime bagımlı yaşamayla bu hoşnutsuz bir hayat hazırlamıştım kendime ama şimdi herşey mükkemmel ötesi allahım verdigin nimet bollugu i
çinde senden yardım dileyen aciz olmayan ama sadece sana sana yakaran kulların olarak kapındayız bize verecegin afiyetlerin bütünü için şükür yarabbi
işte gönüldeki bir damla sözlerden gelenler siz gönlünüzden ne geliyorsa öyle yönelin malzemeler aynı hamuru yogurmak kıvamını tuturmak şekillendirip bişirmek ve pastayı yemek sizin marifetinizle buluşmalı herkez pasta yapar ama taklitsiz kendinden birşeyler katarak yap pastanı senden birşeyler ekle o pasta yapımında
sevgiyle kalın