evet günlügüm seni ziyaret eden arkadaşlar ay bu cent ne kadar mutlu sevinçli dert yok keder yok diyodur kimbilir
agresifin günlüne bir iki satır yazdım dedimki kendi kendime ben kendim için yaptıklarımı yazayım belki deneyenler olur işte sıkıntılarım ve bazı çıkış yollarım
1eşimim iyleşmesi
sadece dua etmekten başka yapabilecegim hiç birşey yok tıptaki gelişmeler ve maddiyatımın iyi olması gerkli ve ben sadece ilerle taktir allahındır isterse olur demekteyim
2eşimin işe girmesi ayrıca kendi işimizin açılması
eşim çok sıkıldı yurt dışına gitmek için başvurdu tanıdıklarla gidecek işe olumlu olmasıçok yuksek ama ne ben nede çocukları mutlu etmiyor bu durum yanımızda olmasını ve mesleginde iyi bir işe girmesini istiyorum
yaptıklarım vatanımda torpil arama ve iş i
lanlarına bakıp dua etme
kendi iş yerimiz için piyasalardaki hareketliligin arması gerekli ilanlar verme ve dua etme
3 kızımın ameliyata gerek kalmadan 2 yıl daha atlatırsak geniz etinin küçülmesiyle nefes probleminin bitmesi ve rahat nefes alabilmesi
yaptıklarım gece boyunca nefesini kontrol üşütmeme ilaca gerek kalmadan bünyesini güçlendirici bitkisel tedaviler dua
4oglum için iyi egitim saglama ve dersane ücretlerini karşılama imkanı
ytaptılarım dersanenin vereceklerinin katbe kat fazlasını sunmaya çalışmam dersane sınavlarında derece alıdıgında parasız gitmesi
iyi okul araştırmalarım ve eklem agrılarının tedavisiyle ugraşma dua
5kira derdim var kirayı nasıl ödicem
yaptıklarım evimizin çabuk teslimi için dua ve kira için muhasebeci arkadaştan diploma parsını artırmasını istemem fazla iş için imkanları iş yeri acan arkadaşların muhasebe işini almak çizimci arkadaşın işinin yolunda gitmesine çabalamamki sonuçta bana çizim işi gelsin gıdadaki diplomam için artış pazarlıgım eşimin diploması nı kiraya vermesi iş aramalrına devam kendi işimizde reklama devam
ve dua
6banka faizi danasını ödüyoz şimdi
lik anası kalıyo ne edelim anca sadece hiç birşey demiyom ve bilmiyom
7ev teslim edilirse verecegimiz peşinat
hiçbir fikrim yok ne yazayım
8kendimi hiç yazmayayım sıgara içen birinin saglıgı nasıl olur
9 işte sıkıntılarımın çeyregi şimdi ben mutluluk oyununa başladım kimin için kendim çocuklarım eşim ve hayat denilen gerçek sandımız var olmayan ve bizim düşüncelerimizle yön bulan ve sunumunu gördügümüz bu hayatta sorunlar bize sorun getiriyorsa bende birazcık sıkıtıların yogunlugunu atmayı günlümdeki resimlemeler ve bana huzur veren herleyi resimlemeyle başladım yazma ve görme getirisi fazlaysa işte deniyorum hadi hayırlısı diyrek
gelişmeleri yazarım sevgiyle kalayım