Alıntı:
agresif Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: cent Nickli Üyeden Alıntı
tv seyret meye gelince pek aram yok belki haberler o bile sıkıyor heber haber olmaktan çıkmış magazin sunumunuda katmış sanki içine istedigim haberi int okuyorum sıkıntıya gelemiyorum tahamülüm yok zaten hayat yükünün altınca can cekişen insanları düşünmek yeteri kadar sıkıntı veriyor özellikle tv de belgesel ve yarışmalarla ve bilim kurgu seyretme tercihim ilgime giren birşey varsa seyrederim yoksa yok tv seyretme yokken dahada azaldı
su içme konusu artış oldu olmadı degil yararlarını zaten herkez bilmekte yazmama gerekte yok
benim için önemli olan sinirlenme konusu eskiye nazaran daha az sinirlenir oldum ama hiç kalmasa çok sevinicem
heycen ben heycanlı telaşlı bir insanım ama azalma oldu hatta daglar kadar serinim
arkadaşlar yalnız fazla hemde çok fazla işlerimde boş vermişlik oldu gibi geliyor bana ki buda hiç hoşuma gitmemekte neden rahat huzur iyide sorumlulugunu aldıgım veya yapmam gerekenler ne olacak sanki tembelleştim ben bu tembelleşmeyi sevmedim yavvvvvvvvv | Bu işe boşvermişlik durumu gerçekten telkinlerden olabilir mi? |
agrasif ben telaşlı ve her işin mükemmel olmasını isteyen herşeyin hakkını tam verme arzusunda olan olmazsa olmazı kabul etmeyen bir yapıda insanım bundan dolayıdırki kendimi çok yıprattıgım olmuş begenmedigim işimde binlerce kez degiştirmişimdir telkinlerden sonra biraz daha iyi net karaklı işler bir kerede halleder oldum ayrıca yaptıklarımı begenmeyen ben yaptıgım işi hem en kıssa hem en iyi yaparken hemde begenir oldum öyle olunca ne oldu işler çabul halledilir oldu birde kendime güveni o kadar çok dinledimki anlatamam ve aman sende bi dakikada yaparım diye boşvermeye başladım sonuç hayatımdaki huzuru dengeyi tuturmam için o dönemde buna ihtiyacım vardı sanırım şimdi herşey iyi ama tek sorun sitede fazlacabulunuyorum
ben 2-3 işi bir arada yapmayı alışkanlık edindim sanırım 1 işle ilgilenince çabuk bitiyor sitede takılırken kızımla şarkı söyleriz tv birtaraftan çalışır oglum dersiyle ilgili sorusu varsa sorar msn arkadaşla yazışırım bir taraftan telefon gelirse konuşurum bazen komşum ay sen napıyosum ben olsam dam derken direk derim bu kadar şeyler arasında dedigini hiç unutmam
tabiki sitedeki yazılarıma bakarsanız bazı kelimeler yanlış yazılmıştır imla kuralına uyulmamıştır falan dam derken direk demiyorumda kelimeleri yanlış yazdıgım oluyor imla kurallarına gelince ay bide nokta nerdeydi soruişaretine bas vay vay vay ben gelemem yazıda bu tuşlarla boguşmaya
işte arkadaş cevabını tam verdimmi sorunu şimdi nasılsın dersen vallahi yine var bazen işlerde kaytarma ama bu iş dedigim ev işleri mesela ney yazlıklarmı çıkacak 2-3 gün sonra bu işi yapıyorum acil olanlarda asla kaytarma yok heleki çocuklarım ve eşim kendim ve aldıgım işlerde
zaten dosya 1 gün önce hazır olmasa bizim kız başlar ah keşke önce getirseydim şimdi ne olacak falan filan
ben yapmam gereken acil olanları hemen iyi yaptıma inanır oldum daha öncede öyleydi belki ama ben begenmezdim
benim derdim ney her işimi önemli önemsiz herşeyi çarçabuk eniyi oyalanmadan yapmak biraz abartılı gibi gelsede bu benim kendimi iyi hissetmemi saglıyor
sevgiyle kal agresif