centin telkinlerden önceki hali ve sonrası
1 sigarayı bırkma fikrimi bile düşünmeme imkansız gelirdi sanki deneyipte bırakamazsam kendime güvenim azalacak gibi düşünürdüm
şimdi telkinleri dinliyorum faydası az dinledigimden sanırım etkili olmadı daha fazla dimlemeliyim belkide
2her konuda olumsuzlukları düşünme farkında olmadam iyi bir şey olunca sevin kötü olursa hazırlıklı olursun düşüncesi vardı
şimdi çözüm ararken bile sıkıntılarda olumlama nedeni bize bir getirisi vardır düşüncesi hakim en imkansızlıklarda bile olumlu düşünebilme
3 olumsuz düşünce geldigi zaman önceden hep şöyle böyle olmadı olmaz düşüncelerine devam etme ve aşırı sıkılma daral gelme durumları
şimdi olumsuz düşüncelerde hop dedik napıyon hadeeeee kişt durumları ve güzellikleri düşünme elimdekilerin degerini bilme farketme mutlu olma
4 memnun olmama durumu mutsuzluk getirmekteyken
şimdi memnunluk durumu huzur mutluluk var olanla yetinme
5 sevdiklerime sevgimi net ifade etmeme utanma veya acizlik gibi yada yag çekme gibi düşünme yetişme tarzından kaynaklanıyor hep
ben hareketlerimden sevdigimi anlasınlar söylemeye ne gerek var derdim
şimdi sevgi sözcügünü söyler oldum bu güzel bir duygu getirmekte
6 aşırı halsiz yorgun bıkkın bitkinlik hissi
şimdi canlı hayattan beklentileri için umutlu hareket eyleminde süperli
k çabukluk
7 çok sinirli hırçın ve incitici kırıcı olma
sanırım birikimlerin bir şekilde anlık dışa vurumlarıydı
hala var napim zamanmı lazım nedir ama azalma oldu incitici sözler söylemiyom sinirlensemde bazen sevgiyle konuşabiliyom
üstüme üstüme gelenlerede acımam ama bunuda diyim
lafımla vurdummu birde duvar vurur hesabı
bazı insanlar karşısındaki sustukça onun üstüne gitmek üzmek için yapar bu şekilde zevk duyar
ben damarıma damarıma basıldıgında geri duruyorsam kırmamak içindir ama hala üstüme gelirlersede işte sözlerin hışmına ugratırım o zaman
8tahammul edememe bir işim çabuk bitmesini isteme
bu hala var napim gerçi iyi bu bana getiris fazla
9 altıncı hissim kuvetlidir
ama telkimlerden sonra süper artış oldu nasılmı cumartesi sayısal lotodan bahsedildiydi hadi oynamaya git dedim içimden gelen rakamları yazdım 5 kolon ve eşim dün canım oynasaydık 5 tutuydu dedi telkinler satesinde hala gülüyorum sinir yokkkkkkk
10 düşünce okuma veya istedigimi birini görme konuşma istegim sonucunun olması dahada arttı bazen eşimle aynı anda aynı kelimeleri söyleyi vermede arttı
11 espiri yetenegimde artış
12 bagırarak şarkılara eşlik etme vav iyi hissettiriyor insanın kendi karga sesiyle bagırması
13 bençok kinciyimdir banaiylik yapanı asla unutmam ama kötülük yapanı hiçbir yaşamda derdim
hatta mezarımda bir karış ot bitse unutmam dedigim günler gitti şimdi o insanları bile sevgiyle karşılamakta ve ben kendime hayret etmekteyim
14inancım dogrultusunda yapmam gereken ibadetlerde zorlanma nefsin zincirlerinde kalma vardı şimdi aştım biraz
daha iyi olmalıyım diye düşünüyorum ibadetlerimde yetersizligim var
15 erteleme çok vardı azaldı ama istedigim sevyede degilim her işimi en iyi en çebuk yapmalıyım hadi gayre cent başaracksın
16 şiir yazmayı bırakan ben tekrar şiir yazmaya başladım harika bir duyguyu nasıl 9 yıldır itelemişim bastırmışım
17orta okulda türkçe hocamız mini hikayeler yazdırır okuturdu benim yazdıgımı çok begenirdi bu duygularımda canlandı roman yazma ooooo sıkılırım ama küçük hikayelere bayılırım belki yazdıklarımı yaınlama imkanımda olur
18çocuklarımla oynarken daha neşeli mutlulugun tadına varma
19 eşimle çay faslımızda hep hayat ve getirilerine olumsuz bakma ve konuşma işimdi yok ne haytın nede insanların olumsuzluklarını konuşuyoruz sadece soruna odaklanıp çözüme ulaşamayı konuşuyoruz
20konuşma eylemimin çogunu sitede yazarak giderme komşulara az gitme oldu komşularım şikayetci hep biz geliyoruz diyorlar
21dışarı çıkmak istememe şimdi fırsat buldukça çocuklarımla eşimle geziyoruz
22uyku geç yatar erken kalkamazdım
şimdi geç yatıp erkenden kalkabiliyorum
23 gözlerimdeki ışıltılı bakışlarda artış hatta aynada kendimle sesizce konuşma iyide oluyormuş önceden çok cansız soluk bir bakışım vardı farkındaydım
24 kendi telkin ve tekniklerime daha canlı sarılıp uygulama olumlamalarda artış
25 cevap bulamadıgım her ne ise cevabı bir şekilde bana gelmesi
26 istediklerimin bazılarının olmasında başarı nasıl bütün isteklerimi elede edebilirin biraz daha zamanmı lazım acaba
26 dün gece hazırladıgım resimleri uyumadan gözlerimde canlanması sonuş bu günümün hep mukemmel geçmesi vallahi iyi bir gündü dahada süpe olacak inanıyorum
vay saat geç olmuş sonra devam ederim
şimdi burada kendime bir soru yazıyorum cevabını çabuk almak amacındayım nasıl isteklerime kavuşabilirim nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl
sevgiyle kalayım