merhaba günlük hayatımdaki aşamlar sonucunda neler oldu neler
içsellikte yol alışlar varışlar duruşlar tamalayışlar çaglamalar sıçrayışlar daha neler neler
ben bile bu yaşadıklarımın hayretiyle hem eşime hem çocuklarıma hemde site arkadaşlarıma olanları anlatarak neler yaptıgımı yazarak sizde deneyin demekteyim
çevremdeki insanlara anlatmadım neden derseniz siteden bahsettimde tepkilerini gördügümden yaşadıgım uygulamalarımı bahsetsem aman bire sende derler
işinmi yok fasa fiso çekim yasasını anlattın resimledikte ne oldu diyeceklerinden emin oldugumdan çevremde ailem haricinde kimseye bahsetmedim taki onlar sana neler oldu diyene kadar ki çevremdeki insanlar hayatın madde boyutunda öyle gezinmektelerki kendi içsel esin uyarılşarın bastırımını degişik yerlere gitme tv hipnozlanmış gibi bir şeylere dalma ilaç alma gerek olmadan uyuma dedikodu vs işlemleriyle dolduklarından ne beni nede sitede kendine yol verme adına yapılanları anlayacaklarını sanmamaktayım
sonuç herkez kendi seçimleriyle varlıgını sürdürür
insanın istemesi gerekir cüzi aradesinin sahiplenerek istediklerini elde etmesi için degişimini istemesi gerek
neyse bir iki arkadaşla uygulamaktayız degişim aşamalarını diyim
insanın kendine yetmesi huzuru yakalaması her an mutluluk kıvamında olması şükrün tadını alması çok güzel ben bazı zamanlarda sıkıtılarımın içinde boguştugumda bir degil binlerce bezginliklerdeyken şimdi sıkıntılı anlarda bırakın gezinmeyi geldigi anda postalamayı nede güzel yapmaktayım daha önceleri sıkıntılı anlarımı 25 30 dakikada anca aşmaktaydım
içselligimdeki degişmeler harkulade dışsalıgımdaki gelişmeler anlatmayla bitmez kendimi iyi hissetmenin dışında bir harkuladelik kıvamı var belki inanmazsınız ama düşmanlarımabile sevgiler yolamamın sonuçlarını görmekteyim aileme gelince eşimin iş için evraklarını tamamlaması göndermesi oldu pek istekli degilim işin olmasına yalnız şu gelişme önemli mesleki egitimlerini alan eşim hiç umutlu degildi boşuna alıyorum diyip durdu bende yeter iyi düşünmesende en azından kötüde düşünme bırak olumsuzlukları dedim durdum
ben onun olumsuzluklarına ragmen olumlamalar yaptım bak gör egitim bitmeden yasalar
çıkar dedim eğitim bitti 2 gün sonra bakanlıgın sitesinde taslaklar hazı yazısını okudukki eşim hayrette faliyete geçerse tasarlamalar eşimin yurt dışına gitmesine gerek kalmayacak ve ben bile hayretteyim devlet nasılda şıpadak tasarladı diye
fazla söze gerek yok sadece her yönden aile bireyleri olarak olumlamaların tamlıgında sonuçlar huzur mutluluk ihtiyaçlarımızın ötesinde bizi bulmakta biz sadece dilemenin verdigi şükürü yapmaktayız
3 ü biraradayı birçok teknigin karışımını ortaya çıkmasında etkli olan hayatım degişti .coma teşekkürler
telkinler farkındalıgımı artırdı uygulamada devamlılık sagladı daha birçok gelişimlerin getirisiyle kendi birleşimimdeki uygulamaları aldım ve kullanabildim
bu uygulamaları okumayan arkadaşlar
http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t6910.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t7377.0.html
bölümlerde bulup okuyabilirler isterlersede uygulayabilirler
sevgiyle kaldık hayatın deminde kaldık