Alıntı:
saime1 Nickli Üyeden Alıntı
Resimler çok güzel emeğine sağlık, biryerde dalğalaı içimizdeki tusunami gibi bir yazın gözüme çarptı, evet zaman zaman içimde benimde şiddetli dalğalanmalar oluyor, bazan başa döndüm diyorum herkese tavsiye ettiğim telkinlerin etkisi olmadığını düşünüyorum ama ısrarla dinlemeye devam edeceğim, içimdeki tusunami iki gündür devam ediyor, fakat aynada canlı bir ben görüyorum , güçleniyormuyum neyim ? tabiki arzum bu .Buraya yazarsam herşey daha çabuk erçekleşeşekmiş gibi geliyor ondan yazıyorum aslında aşamaları nasıl olacağını biliyorum bi şekilde dışa vurmak arzusundan olsa gerek ,sık sık da sana sığınıyorum galiba ,her şey yolunda demeni bekliyorum bende böyle aşamalar geçirdim demeni bekliyorum ,sanki desteğe ihtyacım var. |
saime cancazım yazından çok etkilendim birtanem hepimiz bazı dönemlerde başa çıkamadımız getirilerle yüz yüze kaldımız olmuştur benimde önceki yazılarıma rastlarsan bende sıkıntılı zamanlarım olmuştur
ya nasıl atlatıcam dalgalanmalar çok fazla sıkıntı fazla diye yazmışımdır nedeni bilmedigim bir denemede neler oluyor bana
getirisi ne olacak telkinlerin sorularıyla fazla iç içe olmamadı
kendimi rahat bıraktıgımda yani düşünmeden sadece dinledigimde bi baktımki kendi uygulamalrım telkinler bildiklerim sonradan ögrendiklerim bir araya gelmiş börekler açmış bana sunmuşbile anlatabildimmi
senin dalgalanmaların bilincinin direnmesi alışkanlıklarının sana verdigi zorluk getirisinin sonuçu diyim cancazım
bunları atlatırsın merak etme herşey inşallah çok daha güzel olacak
saimecim tusunami demişsin canım ben aldıgım resimde tusunami yazısı vardı
arkadaşlar ben ekledigim resimlere bakarken olumsuz düşünceye yer vermemekteyim dikkat
içimizdeki magara adamı resimlerle yol bulması yazıyla desteklenmesi gerekli
saimecim ben dalgaları bende dalgalanma olarak düşünmedim algılamamı olumsuza yöneltmedim
dalgaları içten dışa
dıştan içe benin bir uyumu saglaması için resimleri ekledim
arkadaşlar resimlere bakıp huzuru yakaladıklarını düşünüp ayrıca ayrıntılı bir yazı yazmamıştım bilmiyorum centin aşamaları resimlerine bakan arkadaşlar varsa nütfen cancazlarım haberim olsun ekledigim resimleri kendimdeki deg
işmeler için nasıl olumlama düşündügümüde yazayım yanlış adımlar ilerlemenizi geçiktirir
sevgiyle kaldık