Alıntı:
agresif Nickli Üyeden Alıntı
Hayatta mutlu olmanın formülü;
1 fincan yeşil çay
Günde 3 porsiyon meyve
Hergün 1 saat cent in günlüğü |
agresif cancazım şimdi ne diyim bu güzel sözlere karşı bilemedim çokkkk teşekkürler böyle düşünmen beni mutlu etti cancazım
sana bir ip ucu vereyim agresif bu kadar içten bir sözü karşılıksız bırakmak yakışmaz
istedigini elde etme kuralının çizgisi
1 istedigini elde etmek için önce hedefini çiçek şeklinde düşün veya dalga senin için çiçek daha kolay olur
2 istedigini bir çiçek resmiyle görselleştir
3 kokusunu duy duyamıyorsan o kokuyu verecek parfüm al
4 o çicege dokun dokunamazsanda bir nesneyi o çicegin yerine koy dokun
5 çiçegi anımsatacak sesi kendi sesinle anlatıp kaydet rengini kokusunu narinligini güzelligini falan ve düşünürken dinle veya sözsüz bir müzik çiçekle özleştir
6 çiçegin tadını veya istedigini bir meyve tadıyla bütünleştir elma üzüm vs
dikkat edersen 5 duyunuda kullanmaktasın bunları yaptıgın bir anda nefes tekniklerinide uygulamaktaydın sanırım uygulamadıysan 1 hafta uygula 3 ü birarada kalp düşünce ve ses birligi
derin nefes al 20 sayarak 40 nefesini tut veya besmeleyle fatihayı oku daha iyi olur
nefes vermeden 5 duyu organıyla yaptıklarını canlandır düşüncende dilinle istediklerimi elde ettim şükür yaradanım sana de
kalbin hızlı zaten çarpmaktadır ritimli ve içseliginde yoldadır sen nefesini tutarken
ve nefesini 20 sayarak ver ilk denemende zor olabilir nefes ve 3ü biraradayı bir süre denemediysen
kolay gelsin
zor olursa bir başka nefes teknigi ve istedigine yönelmeyi yazarım cancazım
sevgiyle kaldık şükrün tadında kaldık