merhaba cancazım nasılsın iyisindir iyisin günlüne şöyle bi bakındım başka arkadaşlarada ugradım hepsine bişeyler yazmak istedim ama kızım sagolsun fazla yazmama izin vermiyor birde zaten birçok yere mesaj yazmış durmuşum diye fazla yazmayayım demekteyim
mesaj kolik oldumu ne
ya günlündeki resimler yazılar çok iyi gelişmeni çok iyi dile getirmişsin
sesinden bahsetmişsin iyisin iyisin takıntı yapma devam dj bırakma
benim sesim incedir birde yüzüklü olunca düşün artık ögretmenli yaptıgım dönemde nöbetçiydim bir çay alma için inerken bir sınıfta seslerle yöneldim vay vay vay çocuklar dolmuş bir şamataki anlatamam nemi yapıyolar bi ders önce derslerine giren ingilizceciyle benim konuşmamı canlandırıyorlar benim taklidimi yapan kerata beni görünce dondu
bende eee sonra ne dedi devam dedim çocuk kızardı bozardı ama benim çok hoşuma gitmişti iyi yetenegi vardı keratanın
birde haddime düşmez ama birşey yazacagım dikkatimi çekti olumlu kelimelerin var ama hep az kaldı olacak biliyorum az kaldı demişsimn isteklerin için şimdi şunu diyim az kaldı diyorsunda cancazım bu az kaldı bilinç altın nasıl algılıyor bin yıl olarakmı bir yıl olarakmı dimi net ifade et şimdiyi kullan isteklerimin an be an geldiklerini gören ben istedigim arabamı nasılda aldım dostlarımın sevgi tebrikleriyle işte arabamı kullanma zevkinide tatmaktayım
arabamın kapısını açtım harika bir müzik eşliginde arabamı çalıştırdım konforun rahatlıgın isteklerimin olupta buluştugum şu anımı nasılda degerini b
ilmekte herkezle paylaşmakta ve şükrünü yapmaktayım
yazılarını yazarsan isteklerinde şimdiyi kulanarak 20 30 okumadan veya söylemeden 1 yazma daha etkilidir yazımıza dikkat edelim gerçi bende aynı hataları yapıyorum merak etme fazla takıntı yapmadan hoppadik yönelişi degiştiriyorum
özellikle bunu belirtmek için günlügündeki satırları meşkul ettim cancazım
sevgiyle kaldık