Alıntı:
krex Nickli Üyeden Alıntı
Cent hocam nefes tekniklerini tam anlamıyla kullanabildiğimizi nasıl anlarız yani fiziksel ve ruhsal olarak hissedebilirmiyiz bizde oluşan değişikleri.Bir de hocam bu teknikleri belirli bir periaddamı kullanacağız yani belli saatleri varmı sabah ,öğlen ,akşam gibi .yani nefes tekniklerini tam anlamıyla kullanıdığımızın farkına varırsak bir sonraki aşamaya geçebilmek için ..Saygılarımla |
krexcim öncelikle nefes teknigi yapan arkadaşlar bilsinlerki tam iyi uygulamayla 1 haftada etkisini görürler bende öyle oldu
nefes teknigini tam sayı degerlerine uyarak yapmayan arkadaşlar sanmasınlarki olmuyacak uygulama sonucunu alırsınız arkadaşlar merak etmeyin
1 haftada degilse 1 ayda alırsınız
zaman yok arkadaşlar nefes almaya başlayan arkadaşlar istedikleri zaman fırsat bulduklarında nefes teknigini uygulayabilirler
çalışan bir arkadaş öylen molasında sabah işe gitmeden akşam eve dönüşte
evde olanlar tv izlerken ev işi yaparken
öyle zaman geleekki yolda yürürken spor yaparken bile uygulayabilirsiniz ama spor yaparken tavsiye etmem neden derseniz kalp ritimlerind hızlanma zaten var birde nefes tutmayı uygulamasanız iyi olur
istediginiz zamanda istediginiz her yerde uygulayabilirsiniz
sadece hiç zamanım yok diyen arkadaşlar günde 7 kere 7 defa yapsınlar nütfen uygulamanın getirisinin alt sınırı bu
yok ben fırst bulurum diyenlerde kendilerini fazla zora sokmadan istedikleri kadar nefes teknigini uygulayabilirler
degişiklikler nasıl olur arkadaşlar sıkıntılı bir anınızda uyguladıgınızda içsel bir rahatlama söz konusudur ben olumsuz ve sıkıntılı anlarımda sıkıntının def edilmesine olanak saglayacak hızlı nefes alma yani 20 say nefes al 40 tut nefesi 20 say nefes ver 1 kere yaptıktan sonra derin derin 10 nefes alma
hızlı hızlı nefes alma bu sayı 10 olabilir 20 olabilir sizin bünyenize ve o anki ruhsalluk sıkıntınızın boyutuna baglı bu sizin bir anda huzur ve olumlu bir ortama sıçramanızı saglayacaktır
bu teknik uygulamasında ben kullana biliyorum demeniz için
1 nefesinizde açılma ve syıda artma olur
2 bedende bir dinçlik mutluluk huzur rahatlama oluşur
3 umutlu bir içsellik sahiplenirsiniz
4 istekleriniz için mutluluk huzur ortamı elde eder bedenin dil kalp düşüncede birlini yakalayabilirsiniz
5 iradenizde güçlenme olur
6bedeninizdeki rahatsızlıklar nefes teknikleriyle iyi nefes almayla kendini yenileme hızını hissebersiniz
6 sinirli oldunuz anda uygularsanız sinirinizin yatıştıgını farkedersiniz
7 ruhsal yönden hayatı bir nasıl desem kendinizin oynadıgı bir filim gibi hayatı içten dışa seyretmeyi elde edrsiniz ki bu çok farklı bir getiridir
yaratılan herşeyin bütünlünü kavrarsınız özellikle anlarsınız
sevgili arkadaşım ruhsal boyut farkını anlatmak gerçekten zor kelimeler yeterli degil yaşamak gerekli diyim
anlamak
seni senden daha iyi anlayacak varsa gelirdi bilesin
sen sendeki yolu yarım yamalak tamamlamadasın
haydi durma bul kendini
öyle veya böyle geçerse ömrün
heba etmiş olacaksın kendin kendin
ruhuna yol ver
bedenden bedenden
sözler asılı kaldı ne desem söylesem
yaşamaktır gerçek anlatım
anlatılmazki yaşanan bir bütün
ruhsal boyutu inan anlatmakta zorlanmaktayım arkadaşlar nütfen anlayışla karşılayın
deneyen arkadaşlar kendilerindeki gelişmeleri yazsınlar hayatınızda ve ruhsal boyutta gelişmeler gerçekten harika arkadaşlar
ben beni bulmadan selamlamışım her sabah
rüyadan uyandım derken rüya içinde rüyaya kalkmışım her sabah
bir ben varmış beni gören nasıldesem nasıl söylesem
çaglayanlar ruhumda suların selleriyle bir ses bir görüntü hayaller dünyasında
ben hayallerle süslemişim kendi dünyamı
her insanın dünyası kendinden tastiklenmedikçe yol bulmaz
iç huzur yaradanın istegini bilmek ve uygulamaktan geçer
bu sözlerimle umarım anlatabilmişimdir arkadaşlar
belki bu sözler birşeyler anlatır arkadaşlar
sevgiyle kaldık huzura daldık