Alıntı:
maxim Nickli Üyeden Alıntı
yaklaşık 1 aydır uygulamaya çalışıyorum
hayata biraz daha sevgiyle bakmaya başladım diye bilirim ufak tefek tartışmalara dahi girmek istemiyorum...
insanların davranışlarını takip etmeye başladım daha farklı algılaya biliyorum sanki..
enerjiminde arttığını söyleye bilirim kendimi daha dinç daha zinde daha saglıklı hissediyorum sevinçli bir olay veya coşkulu bir duygu oluştuğunda sanki bedenimi aşan bir enerji bloğu oluşuyor dışarı fırlayacakmış gibi...tabi telkinleri dinlemeye devam ediyorum......geçmişteki davranışlarımı ve bu günkü halime bakınca kendimi ilerlemiş olarak görüyor ve mutlu oluyorum ve çok şükür diyorum.......değişmeler oldukça yazarım
sevgiyle kalın...... |
senin adına çok sevindim .
gelişmelerin de kendi kendini izleme oldumu bunun farkındalıgını aldınmı.
insanları sanki filim izler gibi mi? oldu tartmayam mı? başladın yoksa
sevinç çoşku 1 -6 kişinin enerji sevinçinde mi yoksa 1 kişinin aşırı enerjisi durumunda mı
olumlu olumsuz her anında degişimini gerçekleştirebilmektemisin
içsel bir enerjimi dışsal bir enerjimi var yoksa ikisi birden hissedilir durumda mı
olumsuzluklarda 3 bir aradayı kullandıgındaki
farkları degerlendirebildinmi
içsel konuşmalarındaki tek düzeliklerden sıyrılabildinmi
sebepsiz karşına çıkan olaylar varmı yani kendi önceden düşünme söylemeyle duayla istedikleini elde etme haricinde bir harıkalık varmı hayatında ve çevrendeki insanlarda
enerjini arttırbilmektemisin yogunlugu doruk noktaya taşıyabildinmi
daha çok soru sorardım ama 1 aydır denemekte oldugundan bunları soruyorum.
gelişmelerin hızı için her fırsatta yapmaya çalış fazla zorlanmadan . telkinlere devam et .
seni başarı ve isteklerini elde etmen için öz sözlerden 1-2 tanesini bilincine nakışla.
istediklerini resimle arasır bak sıkılmadan zorlanmadan getirisi fazla olur .
senin enerjinin fazlalıgında hareketlilige özen göster daha fazlasını alırsın .
seni mutlu eden çoşturan sözsüz müzik dinle yabancı müzik bile dinleme.
dinlersende başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinine agırlık ver.
sevgiyle kal