Alıntı:
Asalett Nickli Üyeden Alıntı
ben buna teslimiyet olgunluk sabır pozitif düşünce diyorum bunlar olunca isteklerin er veya geç gerçekleşmemesi imkansız |
asalettcimtabiki tam bir teslimiyet var yani iste allahtan ve olacagına dair güven olumlu düşünce isteklerinin yol buldunu ve getirisini olumlamalarla alacagına inanama sabır derkende yapılan istegin tam birlik içinde beden ruha birlini saglayarak isteme sonucunda istenilen bizim hayrımıza ise olsun demek beklemek
isteklerin er geç olması demişsin ben bir istegim için tam bir teslimiyet birlik bütünlük saglamadan istersem sonuç ne olur önemli olan bütünlügü saglamak ve getirisi için şükretmektir allah kulun duasına icabet edecegini bildirmiş bu ya bizim istedigimiz hayrımıza ise istedigimiz gibi yada başka yönlerden getirisiyle sonuçlanabilir bunu bilmek ve şükrü yapmak kulun görevidir biz resmin tamamını ne kadar görsekte yeterli degildir bunun bilinci bizi teslimiyeti
n tamlına götürür
isteklerimizin bizlere gelişinin geç olma nedenini kendimizde de aramalıyız nasılmı istemek yer zaman sözler düşünce ruh kalp bütünlügünün tamlıgı
yer yön islam inancına göre kıbleye dönme neden bir araştırırısanız hayret edersiniz çekimin güçlü oldunu farkedersiniz
zaman gece dua etme güneş ışınlarının olmaması insanda getirdigi etkilenmenin az oldugu ve düşüncede net dalga boyuna ulaşmanın getirisi duanın gece olması nedendir
arkadaşlar fazla detaya inmeden aktarmaktayım
kısaca yer inancımız dogrultusunda kutsal mekana yönelerek gece olumlu duygu düşünce ruhen tam bir teslimiyet huzur güzelliklerin birleşiminde ve kalben tastiklemeyi sagladıgımız an getirinin bize ögretilen zaman diliminden çok farklı bir işleyişle geldigini farkeder ve şükredersiniz
sevgiyle kaldık