3 lü uygulamada dille söylerken kalbinle desteklensin en düşüncede yaşama yani hayal ettgini olmuş gibi filmini çekme zor degil 1 ay deneyin baş rol sizde hadi senaryoyu siz yazıyorsunuz
hadi oynamak zorsa şimdiki oynadıgın rol sana kolay gelendir
kalp üçüncüsü kalbin çarpsın o heycen düşündeki hayata yansıttıgın güzellikleri
dikkat denemelerimde şunu bilmekteyim aşırı korku ve sinir çökmüşlük anlarımdaki yıgınlanmış enerjimi bir anda nasıl yönlendirdigimi ve bunun sonucunu beklemeden aldıgımı gördüm
BENİN BANA TEPKİSİ VE İSTEGİN OLMAMASI
dikkat işteklerde yalnızca söyleme bunda devamlı akla geldikçe ve bıkkınlık hissler yogun farkına varma
ama sonuç hayır
dikkat hayal etme ve aşırı düşünme sonuç yorgunluk bıkkınlık gerçekleri inkar etme hayalcilik ve bilincin karşı koyması
sonuç hayır
kalpte heycanlanma hissin birden tavanlanması
gelip geçer uzun süre tutamazsın
sonuç hayır
PEKİ NE OLACAK YAPAMIYORUM İŞTE DİYORSANIZ
yapamıyorum olmuyor diyenlere
çoşkuyu elde edemiyorum kalpte kolayı var
en çoşkulu oldugun en mutlu kahkahalar attıgında veya aşırı heycanlandıgında
dur o an istedigini düşün yaşa söyle o heycan kalp atışında
düşünmekteyim aylar yıllar oldu ne buya fasa fiso diyorsanız işte ikincisi
çok güzel birşeye denkgeldiniz harika vay be işte o anda kalbinizi bir ritmindeki artışa birde beyninizin gördügüne devam derken dilinizle istediklerinizi söyleyi verin gitsin sadece söyleyin bırak 1 ay
olmadı olmadı bu ne ya uf bizimle dalga geçiyolar fasa fiso diyorsan işte üçüncüsü
konuşurken kendini mutlu eden bir konuya dal başla konuşmaya konuş konuş ve öyle bir çizgiye varırsın ki kalp beyin aynı güzellikte olur ve dilde
DİKKAT ARKADAŞLAR bu çigide bir anda istedigini söyleyi ver gitsin sal mevlam dalgandaki mütişligin sonuçunda sana duanın sonucunu verir
EEEE SEN DENEDİNMİ
evet şu anda yazarken deniyorum yaşadıgımı paylaşmak içimdeki dürtü yazarken gözlerimdeki parlama beynimdeki kelimelerin kıvramnası dizilmedi bir taraftan yazarken adetimdir harf okuma ve bir anda istedigime yönelme eşime verilecek en iyi iş ,şimdi heycanım boyutunda veren mevlama şükür
peki ne
iş eşime derken eşim iş haberi çoktan geldi istedigimiznde ötesinde harkülade görme söyleme ve kalpte hissetne
1 ay deneyin sonuçları yazalım arkadaşlar
işte 3 bir arada centin yenlenmiş tekniklerinden seçmeler
sevgiyle kalın