katiliyorum.hayra yorulsun bence de.ama allah senden razi olsun pisimbat alah ne muradin varsa versin.
olmamiii lazimdi tabii.
ama bunu soliyen ben de ayda yilda bir ruya gorurum ve %10 da hatirlarim kazara...
işte o zaman o ruya az gordugum icin pek bi kiymetli oluyor..
bilinc alti bencebu ruyalar.. o an nasil bir ruhaniyet icindeysen onun sembolllerle ifadesi.
bir tabir kitabi vardi onun adini şu an hatirlayamadim dusun dusun
ama en kisa zamanda ogrenirim..cok farkliydi.kehanet yada öngörü değilde kendinle konusmaymis gibi içsel konusmaymiş gibi yorum yapiyordu..
bir kitapcida ayakustu kitaplari kaistirirken rastlamistim..
o zamanlar da ruyamda bir tay gormustum kapi eşiginde uzanmis güzel bir bahceye merdivenle uzanan bir balkonun onundeydi.
bahceye oraya gececem fakat tay rahatsiz olmasin diye gecemiyordum.
birde bir guzel taydi sormayin.. sanki başrol oyuncusu..rengi de doru rengi diyorlar sanirim..
yani acik kahveye taba rengi doru mu diyorlar işte o.
tayla bi sohpet ettik onu sevdim yelesini oksadim.meger o tay benmisim.onunla konusmam kendimle konusmammiş.
okudukca hayret etmiştim cunki doğruydu..vs.vs.
o tabir kitabi guzel kitapti hemen buluyum aklima geldi iyi oldu unutmustum.
hayalayaz ya cok güldüm hikayene..ve de agzim acik kaldi.burada agzi benim kadar acik olan bir smileyYOk valla bulamadim.
hani boyle bir yetenegin varsa üzerinde durmak lazim.
benim basima bole bişey gelse ve bu kadar tutsa kendimden şüphelenirdim.ermişmiyim dervişmiyim diye.
hemi de bu tarz öngörüler bilgilerde genelde düşünmeden sölenince gelirmiş.
ne cok gelecegini merak eden insanlar var değilmi? güvence istemekten kaynaklaniyor bu sanirim.
demekki millet olarak güvenceye cok ihtiyacimiz var.iyi dileklere iyi güzel seyler işitmeye yani..
vah vahh
sevgiler