Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Geri Dönüşüm Kutusu

Uyarılar

Ynt: Deha ve Zeka gelişiminde beyni kullanım faktörü

Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Ynt: Deha ve Zeka gelişiminde beyni kullanım faktörü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: asevgican Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: murat Nickli Üyeden Alıntı yaa Sende doğru soruyosun geçekten biz mi düşünüyoruz? biz ne zamandan beri düşünüyoruz?Doğar doğmaz düşünmeyemi başlıyoruz?Düşünmeden önce neredeydik? dusun Fazla düşünmesekmi acaba? ha ha haaa:)) buda güzel.... Alıntı: Bugle Nickli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi

Ynt: Deha ve Zeka gelişiminde beyni kullanım faktörü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2008, 01:38 PM   #1 (permalink)
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: Deha ve Zeka gelişiminde beyni kullanım faktörü

Alıntı:
asevgican Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
murat Nickli Üyeden Alıntı
yaa Sende doğru soruyosun geçekten biz mi düşünüyoruz? biz ne zamandan beri düşünüyoruz?Doğar doğmaz düşünmeyemi başlıyoruz?Düşünmeden önce neredeydik? dusun Fazla düşünmesekmi acaba?
ha ha haaa:)) buda güzel....
Alıntı:
Bugle Nickli Üyeden Alıntı
Dost sana yine katılıyorum..katılmamak elde değil... hatta kusur diye bir şeyin olmadığına inanıyorum..biz büyük sevginin parçası olduğumuza göre,onun zerresi olduğumuza göre nasıl kusurlu olabiliriz ki?...özümüz kusurlu değil,buradaki deneyimlerimizle buradaki ''ben'' leri geliştiriyoruz sadece..öze dönmek için.
Alıntı:
Yok yok abartmıyorsun murat...ben ''ben''in bu dünyaya gelmeden,yani salt düşünceyken oluşturulmuş haliyim..Yani önce düşünce mi vardı,yoksa önce varlık vardı da düşünce arkadan mı geldi değil..önce düşünce vardı..düşünce varlığı oluşturdu..o yüzden descartes yanılmış,düşünüyorum öyleyese varım diyerek..nasıl..oldu mu...karıştı mı?
Alıntı:
Ben ''ben''in düşüncesiyim..''.ben''in düşüncesinin maddesiyim..
Alıntı:
murat Nickli Üyeden Alıntı
yaa Sende doğru soruyosun geçekten biz mi düşünüyoruz? biz ne zamandan beri düşünüyoruz?Doğar doğmaz düşünmeyemi başlıyoruz?Düşünmeden önce neredeydik? dusun Fazla düşünmesekmi acaba?

arkadaşlar yazılarınızdan aldıgım bazı bölümler oldu ben benmiyim derken ben madde bedeninde algılama olarak kendimizi var algılamamızdan dolayı ben var ama gerçekte ben yok bir olan var yani şimdi bir site versem olmaz diye düşünmekteyim araştırmalarınızla düşünmelerinizle verilen düşünme ve akılla bulmaca gibi düşünerek ya çoktan yoka bakılır yani yaratılanlara yada birden çoga bakılır

arkadaşımız fazla düşünmesekmi demiş cancazım özbenle bir oldumuza göre birçok ruhsal alanda sıkıntılarımız beni dinlememe ve kapıları kapatma cabamızda kaynaklanmadır iç ve dış çatışma huzursuzluk ve daha birçok etkilerle kendini belli etsede anlamamakta ya direnmekte yada bilmeden hayatlarımızı surdurmekle hatalar yapmaktayız ki düşünme sen istesende istemesende olmakta yalnız farkındalıkla yapmak önemli cancazım

kusur kulda olur ama kendi seçim ve alışkanlıkları teketme ögretileri teketme ve özündeki benle bütünleşmesiyle hatasızlaşmaya meyillenir ve rabbinin verdigigüçle gerçeklere ulaşır demekteyim

düşünme konusuna gelince biz varlık boyutunda kendimizi nasıl algılamaktayız neyiz ne olduk nerden geldik yaradan ne istiyor evrenin sırları ney sistem ne vermekte sistem neyi dogru bulmakta verdin ölçüde alma ney zaman ney an ney evrendeki oluşum nasıldı nerden nereye sonraki hayat bakış açımıza gelişim dorultusunda sorular ve sorulara cevaplarla sonuca ulaşırız diyorum arkadaşlar arayan mevlasını bulur ama gerçekte mevlasını bulur yukarıda benim kendime sordugum sorularıma cevapları buldum daha birçok soru var yazmak çok uzun olacagından yazmadım

yalnız insan olarak bize verilen bilmeli
ve bizden beklenileni neden yapmamız nasıl yapmamız ve sonucunu gerçek anlamda bilmek gerekli dikkkat gerçek anlam dostlarım gerçek anlam

biz gerçekte düşünmektemiyiz benden ne anladına bakarsan çözüm o dostum

sevgili arladaşlar dahi o durki verilen kapasitesini en
iyi kullanandır yani her insan dahidir demek dogru sanırım şimdi denilecekki nasıl dahi olunur dahilerin hayatına bakar ve incelerseniz göreceksiniz ki yolu bulmuşlar derim bir bilim adamının öldükten sonra beyni incelenipte normal beyninin diger insanlardan farklı agırlık ta olmadını anlamalarını saglamışda o insanları dahi yapan neydi kısaca şöyle diye bilirim beyin dalgalarını iyi yönlendirme kullanma dalga doyutundaki almadım degil aldımdır

yani verilen ne olursa olsun maddi manevi sen hiçlinde kendini bilirsen ve sistemde almak istedigin yer dogru ise aldıkların dogru olur

yine atom bombasını yapmada destek vermeyen bilim adamının neden ne olacanı kestirmesiyle olacaklarda yer almak istememesi sizce neden sisteme ter s düşmemek olabilirmi dostlar

evet arkadaşlar daha yazacak çok şeyler var ama bir yanlışlık bir kusur etmemek gerekli
işi ehli kişilere bırakmak en iyisi

ben aklıma takılan her soruyu araştırdım mümkün mertebe bir düzlüge çıkmaksa amaç çaba gerekli düşünme araştırma birbilene danışma iyi bilenin yazılarını okuma düşünme düşünme düşünme çıkşı siz isterseniz canı gönülden neler olur neler sen akılla hayrette kalırda bakarsın seyir deryasından

dostlar inşallah yazımda bir hata bir kusur yokturur olursa yazımla yarar yerine zarar veririm sadece okuduklarımla kendi anlatımımı katarak yazılarınıza cevap olurmu diye satırlara döktügüm kelimeler umarım arayışımıza bir ışık olur

kusurum olduysa tekrar özüdiler bil bilenden tekrar sitelerden kitaplardan işin ehli olanlardan yarar,lanarak düşünmeye başlayın dostlar

ben daha yolun başındayım daha ne sırlar saklı yaradanımın verdiklerinde

size şu satırlarım duygularımla birleşti ve dizelendi

ARA

sen seni araki bulasın

sen seni taniki anlayasın

nerden geldin

nereye gitmektesin

neydin ne oldun

ne ne ne olmak istiyorsun

sen yar olmak için ney yaptın

sen senin sandıklarınla debelenmekteysen

hiçi nereden bilecek

hiçi nasıl yaşayacaksın ki

uyan artık uyan dost beraberce uyanalım

yetmezmi mevlamdan geri durmaya calışmamız

ne yaptın ne kendine bir bak düşün hele

sor ara ara hadi ne duruyorsun

bu kadar kayıtsızlık yetmezmı

sen verilenlerle nasılda oyuncaksızlını bilmede degilsin

uyandıgında

seni saran olmasa

ne yapacaksın

gel gelki göresin

gel gelki bilesin

iste i
steki sanada verilsin

nasıl isterim diye düşünme sadece iste iste

sana yol gönülden gelir

anla anla çıkış sadece yaradanda

susanlar bilir bir bir sadece herşey bir

anlatamaz kendi anlasada

sustukça büyür yüregindeki derya ama anlatamaz cent kardeşinizde

ne biliyoki anlatsın size daha yolun çok başında

emekleme safası yol başı daha

özümden geldi sözler duyan dostlar varsa hadi kendine gel

beraber varalım hakka yalvar yana yana

nasıl yanılır diye sorma ona buna istersen özün yeter sana

daglar deli divane halinize baktıkça

yer yarılır anlamasanda

boyun bükmüş çiçekler ah çekiyor aglıyor gör dost baksana

susuzlunu gidermek içi
n koş yaradana

huzur onda

sen seninle birsen

hiç oldunu anlarsın her anda

ALLAH HEPİMİZE DOGRU YOLUNDA İLERLEMEYİ NASiP ETSİN AMİN

özür ilkez büyük harflerle yazdım

sevgi dergahında sevgiyle kalın dostlar

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks