13-02-2008, 01:05 PM
|
#1 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: UYKU VE RÜYALAR Alıntı: XkL Nickli Üyeden Alıntı
ben rüyamı kontrol etmek istemem çünkü onun rüya olduğunu öğrenince hemen uyanıyom gidio o gördüüm güzel rüya
rüya görmek çok eğlenceli mesela ben rüyamda 8.kattan düşerken gördüm kendimi müthiş bi duygu tabi 2.kata gelince fln uyandım o dahada güzel 44
(belki birgün bungee jumping bile yaparım rüyamda )
rüyamda gerçekte yaşayamadığım şeyleri yaşıyorum iyi yada kötü işte bu yüzden rüyada rüya olduğunu bilmek istemiyorum öğrenince uyanıyorum rüyamda gidiyo
birde rüyada gördüğün şeyin sana gelecekle ilgili haber vermesi sıkıcı bşi olurdu bence. ilginç geliyo onun olcağını önceden bilmen ama onu bilince işin heyecanı kalmaz ki.. mesela sınavdan 5aldığımı rüyamda öğrensem (sevinçten havaya uçardım ) yazılılar açıklanırken hiç bi heyecan olmazdı..
yada rüyanda birinin ölceğini öğrensen fln x/
çok garip ya bu rüyanda geleceği görme | merhabalar özellikle bu konuyu açan atakan beye teşekkür ederim insan rüyalarında bir gelecek baglantısını kurması rüya açıklma kitabındakin egöre diyim etkisinde kalmadıgı bir konuyu görmuşse cıkma olasılıgı fazla sabah görülen rüyaların özellikle çıkması fazla oldugu söylenmektedir siteyi baştan aşagı inceledikten sonra belki bende bu konuda bilgileri aktarmaya çalışırım zaman bulabilirsem şu an site incelememin 6 günündeyin kaç günde bite allah bilir her sattırı okumadan geçmiyorum diyebilirim arkadaşın dedigine güzel rüyaları aynı sevinçle karşılıyor kötü olanlarıda aynı duygu yogunluguyla karşılıyoruz diye düşünmekteyim hayattımda yaşadıgım için hatta kötü rüyalar uyanınca biter gerçeklik ortamı sandıgımız mekanda ise etkiler uyanarak bitmez ki keşke rüya gibi olsada bitse dedigi olmuştur özellikle sormak istedigim birşey var umarım bu konuda bilisi olan biri beni bilgilendire bilir konu şu 1 yıl önce uyumak için uzandıgımda 10 dakika gibi bir arada ne oldu bilmiyorum ama uykuda olmadıgıma eminim ben beni görüyorbun yani bir ben tavanda bana bakıyordu ve ben nasıl diyim ikimci ben yatıyordum çok korktum hemen kalktım birdaha bunu yaşamadım 3 ay önce tesadüfen bir sitede hologram diye bir yazıda bu olayların her insand abir kaç kere olabilecegi yazıyordu tam detaylı bilgi de yoktu gerçekten anormal birşeymi bu yoksa normalde insanlar böyle bir dudumu yaşarlarmı cevaplayacak arkadaşa şimdiden minettarım wave Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
| |