canım sıgara bırakma niyetim çoktandır varda
kandime güvenim yoktu o da telkinlerle güven geliyor inan sıgara bırakan arkadaşları hep tebrik ettim darısı bırakmak isteyenlere hattta bırakmak istemiyenede olsun diyim telkinler konusuna gelince yanlış anlamadın 13 telkini bir günde dinliyorum baya etkisi var ama kafa beyin kalmadı desem hani denir ya zoru başarmak
işte olsun mu dedim kendi kendime içsel ses mi ne o olsuuuuuuuunnnnnnnnn dedi başladım herşey iyi bir zarar ziyan yok hatta güllük gülistanlık ya rüyamda telkinleri tekrarlıyorum nasıl oluyor anlamadım birden neyyyyy bagırması içselmi ney onuda anlamadım atakam beyin telkindeki sesini 2 gün zaten duymuştum ama rüyamda telkin tekrarlamam dün gece oldu sadece derdim sıgara ve sinirlilik
birden sıkıntı oluyor ama eskiye nazaran devede kulak kalır tınlamıyorum bir de sinirime gelince benim afacanlar
felaket ne yerde ne gökte duruyorlar gecem yok gündüzüm yok bu gün çok sinirliydim 2 sattlik uyku
fena oldum uyku duzensizligi çocuklardan kaynaklanıyor birini yatır biri kalksın alakbulak oluyor insanın bünyesi birde gelen işler çizimler muhasebe dosyaları ev işi çocuklar hepsi yıgılınca neyse telkinlerle hallettim işlerimi hatta şu anda iş çıkarıyorum kendime çok yazdımda demek istedigim 13 telkinin bir zararını degilde yayarını görüyorum öncedende olumlu sözlerle kendimi iyiye yöneltme oldugundan belki telkinlerde sorun yok yalnız sinirlenmemi engelleyecek bir telkine ihtiyacım var hangi telk
ini dinlemeliyim daha fazla biliyormusun cevabın için şimdiden teşekkürler sevgiyle kal