| ||||||||||
|
Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Ynt: Astral Seyahat Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar arkadaşlar yanediyim okuduklarımla gözlerim ayrıldı kalbim hızlı çarptı yüregim agzıma geldi bu ne yaaaaaaa alahallla yav ben korkumdan araştırmadım telkinlerdenmi ne bi okuyam dedim üf millet neler neler yazıyor ya şimdi benim kafam alak bullak yazacaklarımı çok uzun olursa ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar arkadaşlar yanediyim okuduklarımla gözlerim ayrıldı kalbim hızlı çarptı yüregim agzıma geldi bu ne yaaaaaaa alahallla yav ben korkumdan araştırmadım telkinlerdenmi ne bi okuyam dedim üf millet neler neler yazıyor ya şimdi benim kafam alak bullak yazacaklarımı çok uzun olursa kusuruma bakmasınız heralde telkinler varken ha cesaret bendeki bu hali sorayımda kafam düşünme derdinden yorumdan kurtulsun şimdiden tecrübeli gerçekten arkadaşlar cevap versin inanın ben biraz cesur biraz korkak bir hamurumsu yapıya sahibimne diyim anlatılanları okudum daha okucam cesaret kalmadı vallaha billaha ödüm kopacak nerdeyse neyse ben derdimi anlatayım ben kendince rüya yorumu yapam dinimizcede günah olmadını bilen biriyim bunun yanısırada arkadaşlarla takılırken bir gün fala baktık karşılıklı senmisin bakan vay vay vay söylediklerim çıkmış o ona söylemiş bu buna söylemiş tabi cahil cibelek dönemler fala inanma falsız kalma sözüyle yılarca gırgır mırgır geçti fakat rüya yorumlama gibi fal faslını çok cıdıye alan arkadaşlar öyle bir hal aldıki neredeyse nefes bile almama izin vermicek halde her fırsatta hatta fırsat olmasa bile fal faslında ya bende ya telefonde hadi canım bir baksana en son tiksindim benim için bir eglence olan fal çıgrından çıkmış resmen eziyet halini almıştı ya yumuşak yüzlülügüm yada kırmamak için anlayışım insanların daha çok ısrarcı tavırlarıyla gelmesi sonucu9 yıl önce bakamam bakarsam kurban adadım kesmem lazım diyerek ısrar edenlerede kes kurbanı bakim diyerek başımdan savdım yalnız bunları niye anlatıyorun derseniz işin ilginci attıgım fallar çıkıyordu hemde bşirine ben bile şahit oldum filcanı tabagına koyar koymaz haber gelmiştiki bende şok oldum zaten o zaman tırmıştım ne oluyo yav ben atıyom çıkıyor diye inançlı bir insan olarakgünahın dibine dalmadan çıkmam gerekirdi gaybı allah bilir ben kim oluyordum neyse fal olayını rüya yorumlamalarını kestirdim attım inanın kendi rüyalarımı bile yorumlamıyorum hayırlısı olur diyerek kapatıyorum neden derseniz rüyaların iyi veya kötü çıkıyordu bu beni ürkütüyordu bir olayda 3 yaşında coçugumu görmüş çok korkmuştum sattlerca agldım herşey gerçek gibiydi dua ettim yardım diledim 2 gün sonra kaldırımda oglum eşimin elini bırakarak karşı yolda beni görünce bana gelmek için yürümüştü kenarda otobus park ettiginden gelen arabayı bir ben görmekteydim o anda nasıl yola fırlamışım nasıl gelme bagırmalarımdan eşim atılsada cocuga yetişememiş araba sırf benim yola atılmamla çocuk geldini anlamasıyla durmuştu o günden sonra rüyalarımı yorum bile ettmemem gerektini korku rüyalarında suya anlatmanın yararuını ve dua etmeyi kendime ders edindim gelelim seyhat olayınaögretmenlik yaptıgım dönemlerde fal bakmamdan dolayı bir abimiz fala bakma iyi degil gelecegi bilmek degiştirmek dogru degil ben gelecegi biliyorum başıma ne gelecegini dedimişti hatta sevdigim insanlarla istanbuldaki abimle bile konuşurum demesi şaşkın şaşkın birazda acayip bir bakış fırlatmama neden olmuştu ki bana sende birgün yapacaksın demişti ki yıllar oluyor abimiz tarikatli bir insandı yazılanlara gelince bey yaşadıklarımı hep rüya sanıyordum yani anlatılanlar rüyamda hastalıgıma care soruyorum söylüyorlar ben hayır onu istemiyorum bitki ismi söyle demem bir seferinde eşimi 6 ameliyet oldundaki doktor ismini tedavi yöntemini söylemnesi hiç unutmam o zaman kök hücre gelişimiyle 2 ay sonra tv duymam gibi o kadar çok şey var ki
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. ![]() Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Ynt: Astral Seyahat Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar arkadaşlar yanediyim okuduklarımla gözlerim ayrıldı kalbim hızlı çarptı yüregim agzıma geldi bu ne yaaaaaaa alahallla yav ben korkumdan araştırmadım telkinlerdenmi ne bi okuyam dedim üf millet neler neler yazıyor ya şimdi benim kafam alak bullak yazacaklarımı çok uzun olursa ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi