| ||||||||||
|
Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız Türkiye Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tek Bayrak Tek Devlet Tek Dil Tek Millet Tek Vatan “Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız Türkiye!..” “Söz Konusu Vatansa-Gerisi Teferruat!..” Mustafa Kemal Atatürk Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Tek Bayrak Tek Devlet Tek Dil Tek Millet Tek Vatan “Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız Türkiye!..” “Söz Konusu Vatansa-Gerisi Teferruat!..” Mustafa Kemal Atatürk Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim. Aslen Trabzonluyum. Köprübaşı ilçesindenim.24 senedir basının içindeyim.52 yaşındayım. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. O' dur, Onlar Analarımız, Benim Annem Melekti isimli üç tane şiir kitabım vardır. Bu kitaplarımla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 4000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir. 50 tanesi notere onaylatılan 400 tane televizyon reklâm senaryom bulunmaktadır.3.şiir kitabım BENİM ANNEM MELEKTİ 2005 ‘te, Ankara Yenimahalle’de Gündüz Yayınlarından çıkmıştır. Şiir kitabım burada ve büyük kitabevleri, antolojilerde satışı yapılmaktadır. Şiir kitaplarımı çıkartma ve alternatif reklâm senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum. Şiir kitaplarıma destek vermek isteyenler, faturası kesilerek, kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımını yapabilirler. Kendinizi, şirketinizin çalışmalarını kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz. Kişisel sayfama giren, şiirlerimi okuyan, görüş bildiren herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Saygılarımla. Değerli Okuyucu, Yine çok değişik bir şiir kitabımla karşınızdayım.Bu bölüme 10 tane şiirimi koydum. Şu anda Türkiye’mizde en büyük problem terör belasıdır.Düşmanlarla onların yerli işbirlikçileri bir ve beraber olmuşlardır.Her gün Doğuda Mehmetçiklerimiz kahpe eller tarafından, uzaktan kumanda ile şehit edilmektedir.ABD-AB-IRAK ve onların yerli taşeronları PKK’lı teröristler genç bedenleri soldurmaktadır.Türkiye’de ayrımcılık yapılıyor söyleyenler halt yemişlerdir.Siz Karadeniz Bölgesi’nde yaşayan insanların ekmek ve makarna ile karınlarını doyurduklarını biliyor musunuz?Aç oldukları için onlar da silaha mı sarılsınlar.Karşıdaki güç nedir?Türk Silahlı Kuvvetleridir.Peki, kimi temsil ediyor?Türk Milleti’ni.Onun komutan ve erlerine kurşun sıkan,bomba patlatan,uzaktan kumanda ile mayınları havaya uçuran mahluklar vatan hainleridir. Hükümetimizden, derhal bir kanun çıkartarak Mehmetçik’e kurşun sıkan babam da olsa yakalandığı anda aynı yerde kafası kopartılmalıdır.Amerika’daki kadar demokrasi istiyorum.Orada istediğin şekilde hareket edemezsin.İnsan canına kıyarsan,seni sallandırırlar.İster gaz odası,ister ilmik…Bu tamamen size kalmıştır.Şehit haberini duyduğum zaman kahroluyorum.O annelerimiz ile ben de hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.Atatürk’ün kemiklerini sızlatmayın.Biz bu vatan için binlerce can verdik,kan döktük.Sokağa çıkarsak,kaçacak delik ararsınız.Vatan olmadan bir şey olmaz.Oyuna gelmeyelim.Haksızlığa uğrarsan, hep birlikte mücadele edelim.Cana kıymayalım.20 yaşındaki bir insandan ayrılmak kolay değildir.Kendi vatanımızda ihanete uğruyoruz.Dost dediğimiz devletler Türk Milleti’ni yavaş yavaş parçalamaktadır.70 milyon birlik olursak,her zorluğun üstesinden geliriz. Mutlu olun. Sağlıkla kalın. Saygılarımla. AB DENEN BELAYA-ASLA GÜVENMİYORUM YAKAMIZDAN DÜŞÜNÜZ-BUNDAN SONRASI YORUM Oyunları fark edin-o Avrupa birliği Sinsi plan kuruyor-bozuyorlar dirliği Ne yaparsan yapınız-gösterirler kartları Sayfalarca ödev var-dolu zartlar zurtları AB denen belaya-asla güvenmiyorum Yakamızdan düşünüz-bundan sonrası yorum Avrupa yaptıkların-dün gibi ortadadır Türk Milleti unutmaz-biraz gerekir sabır Ermeni’ye çanağı-tutan devletlersiniz Tarihi okusana-kötü illetlersiniz AB denen belaya-asla güvenmiyorum Yakamızdan düşünüz-bundan sonrası yorum Dönüşü olmayan yol-bitirmesin bizleri Birlik olmazsak eğer-sokarlar krizleri Bunun yarını da var-istediğiniz kadar Bastırdıkça bastırsın-eli bükemez zağar AB denen belaya-asla güvenmiyorum Yakamızdan düşünüz-bundan sonrası yorum İyi tanırsın bizi-kuyruk acıların var Size güvenmiyorum-kaybettiniz itibar O dilinin altında-saklarsınız okları Kokunuz bura gelir-görmezsiniz …ları AB denen belaya-asla güvenmiyorum Yakamızdan düşünüz-bundan sonrası yorum Niçin durdurmazsınız-vatanda ihaneti Mehmetçik şehit olur-zora sokar milleti Şu kadar devletsiniz-haya olmalı haya Kaymağı siz yersiniz-bizi bıraktın yaya AB denen belaya-asla güvenmiyorum Yakamızdan düşünüz-bundan sonrası yorum Size mecbur değiliz-anla bunu bir kere Eğdirdin halkımızın -kafasını hep yere Bırakın yakamızı-Şair Hasan seslenir Batı iki yüzlüdür-kanlar ile beslenir AB denen belaya-asla güvenmiyorum Yakamızdan düşünüz-bundan sonrası yorum AB İLE ABD-VATANI BÖLECEKLER TÜRK MİLLETİ AĞLARKEN-HAİNLER GÜLECEKLER Uyumayın milletim-sözüm 70 milyona Hitabım sizleredir-yurdu seven her cana Dün oynanan oyunlar-bugün de sergilenir Ortalara çıkıyor-hem sıkıntı hem de kir AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler İç düşman ve dış düşman-elbirliği içinde Oyunlar oynanıyor-kısalmaktadır vade Bizi bölen hain var-sinsi sinsi plânlar Böl parçala yut ile-söyleniyor yalanlar AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Hemen emrediyorlar-tezgâh üstüne tezgâh Oynanan bir oyun var-bize çektirirler ah Dün vatandan kovmuştuk-bugünse kul köleyiz Bunun için çıkıyor-daim yurdumda kriz AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Amerika istiyor-hep emre amadeyiz Kendimize gelelim-soralım neredeyiz Niçin bir şey yapılmaz-başımızdan tuttular Bize dost görünerek-yıllarca uyuttular AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Gireceğimiz birlik-bizi bize bırakmaz Elleri cebimizde-hepten verirler vaaz Millet uyutuluyor-toprak alttan kayıyor Düşmanların yaptığı-inan bizi bayıyor AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Ekonomik olarak-biz değiliz bağımsız Emirle iş yaparız-yüreğimiz eder cız Gelirler vatanıma-mahkeme hapishane Yoklayarak giderler-bilir bunu her hane AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Bütün nüfusumuzla-bölgenin en kuvvetli Devletiyiz anlayın-olmalıyız iffetli Dünyaya rezil olduk-her şeyimiz ters gider Şerefsizlik diz boyu-bu canları mahveder AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Atatürk’üm sen teksin-çıkartamadık lider Her gelen üzdü bizi-yapılandan bihaber Yaşatmayın böleni-hemen vakit geçmeden Zibidi ve alçaklar-kanımızı içmeden AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Sayın bana dostları-hangi devlet bana dost Sakın hiç unutmayın-bizden isteniyor post Kaçak güreşiyorlar-türlü türlü huyları Onlar el ovuşturur-işi bırakır yarı AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Bizi bölmek isterler-hatta küfür eden var Niçin ceza verilmez-tepinmektedir davar Bil kolay kazanmadık-devletimi vatanı Biz affetmeyeceğiz-kin kusarak çatanı AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Kapılar arkasında-kem kümle kıvırmalar Yerinden ediliyor-oynanıyor damalar Huzur ile mutluluk-esirgeniyor bizden Yüzler ruhlar çok bezgin-şu an solmaktadır ten AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler Yutmak isteyenleri-yurtta istemiyorum Bir kez bunu anlayın-gerçekten kötü durum Hasan el kaldırıyor-diyor yumruk oluştur Kardeşlik sevgisini-meydanlarda buluştur AB ile ABD-vatanı bölecekler Türk Milleti ağlarken-hainler gülecekler ABD İLE AB-İSTİYOR MODERN KÖLE YURT BÖLÜNMEK İSTENİR-BUNDAN ARTIYOR ÇİLE Bu tavsiye raporu-yapacak esir bizi Birliğimiz kaybolur-çekiyoruz krizi İki tane büyük güç-bize diz çöktürürler Kabul etmek imkansız-göz yaşı döktürürler ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile Kültürlerimiz farklı-dama taşları gibi Bu oyunu oynarsın-biliyor anne abi Anayasaya değil-daim onlarınkine Tabi olun diyorlar-belde ilçe iline ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile Egemenlik hakkının-tamamen verilmesi Boyna ilmik geçirtir-yükseltmeliyiz sesi O müzakereleri-hemen alın askıya Onların yaptıkları-bizi bırakır yaya ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile Ne yaparsanız yapın-düdüğü öttürürüz Hizaya gelirsiniz-çünkü doğuştan hürüz Referandum dersiniz-sizi gidi arsızlar Yaptığınız rezillik-şerefsiz vicdansızlar ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile O işçilerimize-serbest dolaşım hakkı Hep engellenmektedir-duydun mu Cihan Hakkı Başkasına geçici-bize kalıcı ceza İnsafınız kurusun-çektiriyorsun eza ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile Uyutmayın bizleri-Edirne’den dışarı Kimse çıkamayacak-işimiz kalır yarı Alman Konsolosluğu-köpek muamelesi Gidene yapmaktadır-görülmekte çilesi ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile Türban yasak zinayı-Avrupa serbest etti Düdükle söylüyorlar-itibarı kaybetti Bütün Kiliselerle-azınlık vakıfları Kürt’e statü verin-deyip ekerler darı ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile Gözden kaçan çok şey var-yüzde 99’u Müslüman bir ülkeyiz-yapmak isterler kuzu 7 ila 9’a-onlar düşürülmeden Gelmeyin söylüyorlar-hep öğrenmelisin sen ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile Eritmeye karşı dur-kaybetme benliğini Eğer uşak olursan-tarih affetmez seni Bu düşünce bizleri-daim kaynaştırmalı Yürekler birleşmeli-kırmamalıyız dalı ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile Mahkum değiliz size-gönderilen kağıdı Suratlarına fırlat-hepten silinsin adı Öyle planları var-böl parçala ile yut Hasan der istiyorlar-hem bu başı hem de but ABD ile AB-istiyor modern köle Yurt bölünmek istenir-bundan artıyor çile ABD İLE AB-OYALIYORLAR BİZİ YURDU BÖLMEK İSTERLER-ÇIKARTIRLAR KRİZİ Bizi oyaladınız-vermediniz desteği Köşeli davrandınız-gösterdiniz kösteği Dilinizin altından-çıkartın baklaları Yıllarca çektirdiniz-işi bıraktın yarı ABD ile AB-oyalıyorlar bizi Yurdu bölmek isterler-çıkartırlar krizi Sakın ha istemeyin-hep parçalanmamızı 70 milyon birliktir-sizi kaplar bir sızı Türkiye büyük devlet-görmelisiniz bunu Durmadan çıkartırsın-tükenmeyen bir konu ABD ile AB-oyalıyorlar bizi Yurdu bölmek isterler-çıkartırlar krizi İnsan gücü alt yapı-hele de gençliğimiz Ümidi kaybetmedik-görülür dinçliğimiz Farklı öneri yapma-sakın gelme oyuna İhanet edersiniz-kahraman Türk soyuna ABD ile AB-oyalıyorlar bizi Yurdu bölmek isterler-çıkartırlar krizi Tavsiyenin altından-daim çıkıyor çıban Virajı dönemezsin-inan gitmez araban Sıkıştığınız zaman-sürmeyin bizi öne Kıvırtıp dururusunuz-oynaktır sizde çene ABD ile AB-oyalıyorlar bizi Yurdu bölmek isterler-çıkartırlar krizi Dünün hainlerini-soktunuz içinize Bizi duymuyorsunuz-çiğnersin eze eze Yolunuz açık olsun-ey Avrupa Birliği Sizlere güle güle-yok ettiniz dirliği ABD ile AB-oyalıyorlar bizi Yurdu bölmek isterler-çıkartırlar krizi Öncede şüphelendik-çektirdiniz eziyet Bir gün işiniz düşer-zoru başarır millet Nice yıkım belayı-önledik birlik ile Asla bölemediniz-uğraştınız nafile ABD ile AB-oyalıyorlar bizi Yurdu bölmek isterler-çıkartırlar krizi Şair Hasan’ı dinle-O doğruları söyler Kendinize geliniz-hey Avrupalı beyler Atatürk’üm gözlüyor-ruhu ile bizleri Dualı bir milletiz-duyun sizler haberi ABD ile AB-oyalıyorlar bizi Yurdu bölmek isterler-çıkartırlar krizi AMERİKA HAVADAN-PKK’YA BİLGİYİ ŞİFRE İLE VERİYOR-BİLİNMELİDİR İYİ Terörün hamisi var-ABD AB Irak Taarruza geçtiler-onlar bize çok ırak Vatanı bölmek için-elbirliği içinde Hareket ediyorlar-bizi sokarlar derde Amerika havadan-PKK’ya bilgiyi Şifre ile veriyor-bilinmelidir iyi Teröristler Irak’ta-Amerika İsrail Ajanları eğitir-öğren önce bunu bil Bomba mayın ve silah-lojistik eğitimi İyice veriyorlar-içe sokarlar nemi Amerika havadan-PKK’ya bilgiyi Şifre ile veriyor-bilinmelidir iyi Türkiye üzerinden-daima gözleniyor Amerika yapıyor-durmadan izleniyor Karakol bahçeleri-telefon ve telsizin Kodları veriliyor-devletim görev sizin Amerika havadan-PKK’ya bilgiyi Şifre ile veriyor-bilinmelidir iyi Dost ile düşmanları-anlamalı bilmeli Ağlayan vatandaşın-gözyaşını silmeli Plana göre plan-uygulaması yapın Hain ve düşmanları-birbirlerine çarpın Amerika havadan-PKK’ya bilgiyi Şifre ile veriyor-bilinmelidir iyi Mehmetçik ve polisim-ölmesin boştan yere Gerçekten yazık olur-ölen solan o ere Teknolojiyi kullan-kimler basarsa tuşa Ellerinde patlasın-iş görmelidir maşa Amerika havadan-PKK’ya bilgiyi Şifre ile veriyor-bilinmelidir iyi Birlik beraberlikle-geliriz üstesinden Sakın ola uyuma-davranmalıyız erken Öğretmen Hasan söyler-o da çeker acıyı Çok iyi anlamakta-anne çocuk bacıyı Amerika havadan-PKK’ya bilgiyi Şifre ile veriyor-bilinmelidir iyi AMERİKA PKK-BİRİSİ İÇ BİRİ DIŞ KAPI ÖNÜNE KOYUN-İKİSİNE DE KIŞ KIŞ Teröristin hamisi-Amerika ve Irak Devamlı besliyorlar-birbirinden yoktur fark Barzani Talabani- lojistik destek verir Oyalayıp dururlar-milletim durmaz erir Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Terör ona olunca-dünyaya alır esir Bombaları yağdırır-ortalara çıkar kir Ama bize olunca-oyalama taktiği Onlar daim bozarlar-Türkiye’mde birliği Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Gör bunu vatandaşım-kullandırma kendini Sakın oyuna gelme-tarih affetmez seni Amerika dost değil-senin kardeşin biziz Gelin aldık kız verdik-ayrımız yok biz siziz Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Amerika ve AB-ikisi hepimizi Yok etmek istemekte-çıkartırlar krizi Lübnan Irak Filistin-öldürülür Müslüman Savaş çıkartan belli-aman diyorum aman Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Bebekler ve çocuklar-onlarda paramparça Yardım göndermek gerek-sıkıntı çeken aça PKK dost olamaz-başı Ermeni piçi Mehmetçik şehit olur-kavuruyorlar içi Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Oynanan oyunları-fark etmeli milletim Dikkat edilmez ise-inan kalırız yetim Durumları görerek-dikkat edin bu sese Uyanık olmalıyız-su verelim nefese Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Ağlayan ve inleyen-nedir ki senden farkı Ateş sarmayın ruha-dönsün yurdumun çarkı Bombaları atanlar-mayınları koyanlar Evladını öldürür-görün gidiyor canlar Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Vurulmasın deyiniz-insan demek can demek Birlikte verilmeli-saygı sevgiyle emek Terör ayrım yapmıyor-mayınları patlatır Görün Türk Milleti’ni-orta yerden çatlatır Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Yetiştirip dağlara-gönderme yavrunuzu İçimize hainler-eker eroin tozu Vatanım bölünürse-alta düşeriz alta Sözüme dikkat edin-kırılıverir çıta Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Seni temsil edemez-Amerika PKK İçleri lağım dolu-soldurur çıkan ..ka Koku kapladı arzı-topluma verir acı Göz yaşları sel oldu-ağlıyor anne bacı Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Bu duruma getiren-sorumlu Amerika Türk’e acı verirler-bir de atarlar caka Dünyayı oyalarlar-biliniz kandırırlar Bize dost görünerek-bizleri yandırırlar Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış Öğretmen Hasan söyler-yanmaktadır yüreği Havalara kaldırdı-kolu ile bileği Yarına çıkmak için-koşun meydana canlar Sizleri beklemekte-ses verecek insanlar Amerika PKK-birisi iç biri dış Kapı önüne koyun-ikisine de kış kış AMERİKA VURUYOR-O ÇOCUKLAR ÖLÜYOR MÜSLÜMAN TÜRK AĞLARKEN-KAHPE DÜŞMAN GÜLÜYOR Stratejik önemi-vardır o Telafer’ in Türlü oyun oynanır-yaramız oldu derin Bu bölgede yapılan-şu nüfus sayımında Çoğunluk sağladılar-bundan çıkıyor seda Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Başrolde Barzani var-oynuyor oyununu Kesmemiz gerekiyor-kulağını boynunu Nüfus dengelerini-hep bozmak istiyorlar Kargaşa çıkartırlar-bizi ateşe korlar Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Şii Lider Mukteda-El Sadr mensuplarını Güya onu ararlar-yakmaktadırlar canı Onların arkasında-Peşmergeler PKK Olduğu bir gerçektir-bastırmak ister faka Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor İnsanlık suçlarını-Amerika işledi Kendi düştü tuzağa-insanları fişledi Barzani Talabani-evet uzun zamandır Mücadele yaparlar-zannediyorlar kârdır Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Suriye Kamışlı’ yla-Iraktaki o Kürtler Arasında koridor-onlar hep açmalı der Bunun için Türkmenler-ilk Telafer şehrinden Uzaklaştırılıyor-ediliyor yerinden Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Bu da Türkiye’mizin-gitmesidir bölgeden Gerçekleri görmeli-şiiri okuyan er Habur yanı Ovacık-açmalıyız sınırı Barzani karşı çıkar-işleri olur yarı Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Ekonomik bir kayba-hiç uğramamak için Türk şoförü vurulur-hesap sorulur niçin Habur ve Türkiye’den-Barzani Talabani Hasan der beslenmesin-sesi duymalı fani Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor AVRUPA BİRLİĞİ’NE-ÜLTİMATOM VERİRİM VATANIMI SAVUNAN-YİĞİT BİR ÖĞRETMENİM Aylardır heyecanla-yurtta beklenen rapor Brüksel’de sunuldu-bizleri acıya kor Satır aralarında-kurulu bütün tuzak Türkiye ile sizin-yol birbirine uzak Avrupa Birliği’ne-ültimatom veririm Vatanımı savunan-yiğit bir öğretmenim Kuşkuyla bakarsınız-ya evet ya da hayır Hiç kem küm etmeyiniz-sizin yolunuz bayır Bütün nihai karar-17 Aralıkta Polemik yaparsınız-hata üstüne hata Avrupa Birliği’ne-ültimatom veririm Vatanımı savunan-yiğit bir öğretmenim O raporun altından-çıkmıştır gizli imza Sizi istemiyorum-koyma elini omza Hep insan haklarında-sınıflarda kaldınız Altları tırtıklayıp-tekrar yine çaldınız Avrupa Birliği’ne-ültimatom veririm Vatanımı savunan-yiğit bir öğretmenim Askıya alırız ha-bunu teklif edersin Garanti ver diyorsun-dünyayı mahvedersin Türkiye karşıtları-gör kustu kinlerini Durmadan konuşurlar-bilirim inlerini Avrupa Birliği’ne-ültimatom veririm Vatanımı savunan-yiğit bir öğretmenim Uzak durun karşımdan-sıkıştırırsınız hep Oynarsınız oyunu-delik kaldı çoğu cep Birlik beraberlikten-vermiyoruz biz taviz Size bir bağırırsam-çıkar sizlerde kriz Avrupa Birliği’ne-ültimatom veririm Vatanımı savunan-yiğit bir öğretmenim Özgürlükler adına-egemenlik hakkımız Bunlardan vazgeçmeyiz-hazır otuz kırkımız Sizler gizliden gizli-Haçlı Seferlerini Hortlattınız ülkemde-bizler tanırız seni Avrupa Birliği’ne-ültimatom veririm Vatanımı savunan-yiğit bir öğretmenim Oynanır nice oyun-Hasan nöbet tutuyor Çağa ulaşmak için-hainlere çatıyor Yedi bölge içinde-ayrılıklar olamaz Yıkıcı bölücüye-güzel yurdum kalamaz Avrupa Birliği’ne-ültimatom veririm Vatanımı savunan-yiğit bir öğretmenim AVRUPA DEVLETLERİ-DERSE MAHLÛKU AFFET KİMDEN UMACAKSINIZ-SÖYLEYİN BİZE MEDET Gazi şehitlerimin-ruhları sızlanıyor Bu durumu görünce-içten içe yanıyor Kanlı cani kurtuldu-hem idamdan hem ipten Üzdü Türk Milleti'ni soldu gitti bütün ten Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet Düşmanlık kepazelik- haine yetmeyecek Şuraya yazıyorum-bu konu bitmeyecek İdam yasası geçti-ipten kurtuldu Çıyan Gayet açık evet net-görünür ayan beyan Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet Türk'ü kürdü ayırdık-adına denir uyum Bunu hiç anlamıyor-milletimiz beş duyum Tarihi sorumluluk-duyun canlar bu sesi Çırpınıp duruyoruz-harcıyoruz nefesi Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet Atatürk'üm duy beni-şikâyetim hep sana Anıtkabir'den gözle-kan ağlar bütün ana Kanına kan istiyor-ölen otuz bin kişi Çoluk çocuk anneler-baba dede ve eşi Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet Azınlık durumuna-düşürdük vatandaşı Evlerde apartmanda-hepsi döküyor yaşı Taviz tavizi taşır-denecek daha verin İrin hâlini alıp-yara olacak derin Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet Batı burnunu sokar-din dil tarihi birlik 70 Milyon bölünüp-kaybolacaktır dirlik Lehçe farklılığıyla-anlaşamayan canlar Nasıl anlaşacaklar-bunu bilenler anlar Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet Yarın bir gün öbür gün-ilköğretim ve lise Yüksek okul fakülte-yurtta artar vesvese "Eğitim Dili" olsun-bastırırsa Avrupa Bizlerden uyarması-kulağa kaçar tıpa Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet Sevr rüyası sürüyor-yurt için büyük tehdit Adımı atılmıştır-salyalı bekliyor it Nasıl kalkacaksınız-o vebalin altından Dört taraftan sarıldık-git diyorlar vatandan Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet "Çok Hukuklu Sistemi"-derseler uygulayın Haberi olacak mı-uyuklayan o bayın Hiç affedilmemeli-Kan Emici O Cellat Boynuna ilmik geçsin-maymuna dönsün surat Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet İstiklâl Çanakkale-dede ile nineler Onlar beddua eder-bulmayın bahaneler Sözü söyleyen Hasan-memleket bölünemez Gazim şehit var iken-sırıtıp gülünemez Avrupa Devletleri-derse Mahlûku affet Kimden umacaksınız-söyleyin bize medet AVRUPA DEVLETLERİ-VERİR DÜNYAYA ACI MEHMETÇİK ŞEHİT OLUR-BUNDAN ARTIYOR SANCI Bu Avrupa Birliği-Türk’üme hazır değil Kendinizi düzeltin-gerçeği konuşur dil Sizdeki maskaralık-inan saymakla bitmez Hangisini diyeyim-şiirler buna yetmez Avrupa Devletleri-verir dünyaya acı Mehmetçik şehit olur-bundan artıyor sancı Sizler değil misiniz-domuz etini yiyen Eşini kıskanmazsın-mutlu oluyorsun sen Sokak ve caddelerde-her türlü sarmaş dolaş Apaçık ortadadır-yapıyorsunuz dalaş Avrupa Devletleri-verir dünyaya acı Mehmetçik şehit olur-bundan artıyor sancı Namus mefhumu sizde-yok denecek kadar az Bunu ben söylüyorum-bunu bir tarafa yaz Evlenen insanların-ya onunla bununla Evet ilişkisi var-gezdirirsin kol kola Avrupa Devletleri-verir dünyaya acı Mehmetçik şehit olur-bundan artıyor sancı Bira içki sigara-hele uyuşturucu Sizleri kaplamıştır-dokunur bize ucu Oyunu oynarsınız-çocuklara gençlere Yok etmek istiyorsun-zarar veririsin ere Avrupa Devletleri-verir dünyaya acı Mehmetçik şehit olur-bundan artıyor sancı Terörün yanındasın-parmağı kaldırırsın Bütünlüğü bozarak-ülkeme saldırırsın Teröristin hamisi-anlayın sizlersiniz El üstünde tutarsın-dokunmayın dersiniz Avrupa Devletleri-verir dünyaya acı Mehmetçik şehit olur-bundan artıyor sancı Savaşları çıkartan-bomba ve mayınları Tedarik edersiniz-yakarsınız canları Açlık çekenler vardır-Somali Afrika’da Onları görmüyorsun-bundan karanlık oda Avrupa Devletleri-verir dünyaya acı Mehmetçik şehit olur-bundan artıyor sancı Açlık çeken ölmesin-para verme silaha Dinamitle çınlıyor-yurdumda bütün saha Şair Hasan seslenir-topluca hepinize Ellerini kaldırdı-beddua eder size Avrupa Devletleri-verir dünyaya acı Mehmetçik şehit olur-bundan artıyor sancı AYIP ETTİN SEN CHİRAC-HEM DE ÇOK BÜYÜK AYIP KARNENİZE YAZILDI-BU SİZE BÜYÜK KAYIP Anadolu ayakta-yapılan kahpeliğe Parmağını kaldırdın-kapandınız deliğe Bak affetmeyeceğiz-sizleri tarih boyu Seçemezsin renkleri-göreceksiniz koyu Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp İğrenç kara lekeyi-temizleyemezsiniz Tersine çevirerek-hiç yüzleyemezsiniz Verecektir tepkiyi- Türkiye’miz sizlere Anıtlar yükselecek-bayrağım düşmez yere Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Haykırışlar başladı-yurdun dört bucağında Baba çocuk anneler-bebeler kucağında Alnınıza yazıldı-bu leke bilin çıkmaz Dünyaya rezil oldun-sana kimseler bakmaz Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Davran Kahramanmaraş -Gaziantep Ankara Cevabınız tez olsun-kapanmasın şu yara Fransız ve Ermeni-yaptıkları yazılsın Kitap defter dergiler-yüreklere kazılsın Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Unutmadık geçmişi-soysuzluklarınızı Vurmalar öldürmeler-huysuzluklarınızı Kampanya başlatılsın-yurtdışında vatanda Yerler gökler sallansın-hemen kalksın yatan da Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Neler olduklarını-gör anlayamasınlar Sesleri boğumlansın-hiç çınlayamasınlar İstiklâl Savaşı’ mız-acılar yüreklerde Astınız ve kestiniz-o izler direklerde Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Gaziantep ilinde-şehit altı bin kişi Kahpece öldürdünüz-kalmadı bebek dişi Belgeler ortadadır-kıvırıp yaltaklanma Ben yapmadım diyerek-boştan yere aklanma Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Nice seneler geçti-puştları unutmadık Kare kare sakladık-belgeleri atmadık İşiniz neydi burda- gerçek biliyor musunuz Kendinize sorarak- çare buluyor musunuz Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp Künyeler hazırlansın-bütün şehitlerimin Çiçek bayrakla dolsun-üstü lahitlerimin Memleketin ufkunda-“Yetmiş Milyon” yaşarız Hasan der bütünlükle-zorlukları aşarız Ayıp ettin sen Chirac-hem de çok büyük ayıp Karnenize yazıldı-bu size büyük kayıp BARBARSIN AMERİKA-DEBELENME BOŞ YERE SIKINTI VERİYORSUN-YURDUMDAKİ HER ERE Sen ne için girmiştin-söylesene Irak’a Hani nükleer silah-düzeltemedin yaka Onlara insan hakkı-bütün demokrasiyi Getireceğim dedin-neyi hallettin neyi Barbarsın Amerika-debelenme boş yere Sıkıntı veriyorsun-yurdumdaki her ere İşgalin üzerinden-bakın geçti nice ay Devamlı bombaladın-ne ev kaldı ne de çay Tam bir sivil katliam-gerçekleştiriyorsun Irz namus kirletirsin-devrilsin boyun bosun Barbarsın Amerika-debelenme boş yere Sıkıntı veriyorsun-yurdumdaki her ere Ebu Gurayb ’da yaptın-gör katliam işkence Asla hiç durmadınız-ne gündüzü ne gece İnsanlık şuurunda-tedavisi imkânsız Siz yaralar açtınız-bütün yürek etti cız Barbarsın Amerika-debelenme boş yere Sıkıntı veriyorsun-yurdumdaki her ere O Kandil Dağları’nda-hep beş bin teröriste Hamilik yapıyorsun-ordaki çakal ite Demokrasi yok artık-sayende kalktı rafa O puştları korursun-baksana bu tarafa Barbarsın Amerika-debelenme boş yere Sıkıntı veriyorsun-yurdumdaki her ere Kızılderilileri-toptan imha eden sen Suratında izi var-vurdun onu aniden Japonya Devletine-yağdırdın bombaları Beddua alıyorsun-kaybettin itibarı Barbarsın Amerika-debelenme boş yere Sıkıntı veriyorsun-yurdumdaki her ere Korursun Ermeni’yi-Rum’a tutarsın çanak Soyunuzda özür var-başını kaldır da bak Vahşeti sergilersin-nerde insan hakları Sen dünya üzerinde-düşünüyorsun kârı Barbarsın Amerika-debelenme boş yere Sıkıntı veriyorsun-yurdumdaki her ere Kendi askerlerini-sürüyorsun ateşe Bir faydan dokunmuyor-anne baba kardeşe Yazıyor Hasan Sancak-konuşur doğruları Geçmişten geleceğe-o daim yakar farı Barbarsın Amerika-debelenme boş yere Sıkıntı veriyorsun-yurdumdaki her ere “Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız Türkiye!..” ŞİİR KİTABIMA DESTEKLEYİCİ ARIYORUM.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ SANCAK |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız Türkiye Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tek Bayrak Tek Devlet Tek Dil Tek Millet Tek Vatan “Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız Türkiye!..” “Söz Konusu Vatansa-Gerisi Teferruat!..” Mustafa Kemal Atatürk Saygıdeğer Okuyucu, Sevgili Gençler ve Çocuklar, Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi