Alıntı:
sınırsızmavi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: dr.dolphin Nickli Üyeden Alıntı
eğer sizler burada bu istekleri evrenin karşıladığını ve evrenin cömert olduğunu düşünüyorsanız külliyen bir yanılgı
içersindesinizdir ki bu tamamen kandırmacadan ibarettir.
evet imgeleme yapalım ,güzel şeyler düşünelim, olumsuz düşünceyi kesinlikle dışarıda tutalım yalnız unutmayalım bizlere
istediğimizi verecek güç evren değil ALLAH tır.
secret belgeselindeki yanlış bir ifade bizleri daha da çelişkiye düşürebilir.belgeseldeki handikapı tekrarlayıp duranlar var.
| En azından evren demesek de Rab, Allah, Tanrı desek, evren şunu yaptı, bunu yaptı, çok cömert gibi cümleler bana da ters geliyor, içime sinmiyor, evrenin sahibini nasıl söz ardı edebiliriz? Herkesi kucaklamaya evet ama tüm bunlar O'nun nimetiyken O'ndan hiç söz etmemek nankörlük olmaz mı? |
sevgili sınırsızmavi, sahsen ben hicbir uygulama sonunda bana gelen nımetler ıcın
evren sana tesekkur ederim demedim,
zaten bu kısısel gelısım kıtaplarını okudugunuz zaman goruceksınız kı, yazarları hep bır mınnettarlıktan
sükür etmenin gereklılıgınden bahsetmıs
Ben kendı ınancım geregı Allah'a sükrediyorum, bunu da geleneksel bır cızgıyle uyguluyorum
ama burada herkes benımle aynı ınanctan olmayabılır sımdı kalkıp ınsanlara soyle sukredın boyle yapın
ben oyle yapıyorum dıyemem, kımseyı kendıcızgımle rahatsız etmek ıstemem
zaten tum yontemlerı ınsanlar kendı ınanc veya felsefelerı ıle bırlestırıp uygulamayı kısısellestırmelıdırler
bır kıtapta evrene sukret demısse benım ondan anladıgım Allahtır, ben kendı ınancıma gore duzenlerım
yanı bırakın Allah'a sukretmeyın en basıtınden uzerınde yattıgımız yataga, kullandıgımız masaya
esyalara bıle senı sevıyorum demek ve tesekkur etmenın gereklılıgınden bahseden yazarlar var
bazılarınıza komık gelebılır ama bana hıc komık gelmıyor ve uyguluyorum
cansız dedıgımız masanın sandalyenın esyanın da bır bılıncı,farkındalıgı var, ve hıcbırsey cansız degıl
cansız olsa sahit olamazlardı degıl mı?
uyguladıgımız bazı enerjı sıstemlerınde de o enerjıye tesekkur ederiz mesela reıkıde, reıkıye tesekkur eder uygulamanızı bıtırırsınız
bu Allahsızlık degıldır, ya da o enerjıyı ılah gormek degıldır,
herseyın canlı oldugu fıkrınden hareketle o enerjıyı de farkındalıgı bılıncı olan bır canlı olarak kabul edıp tesekkur etmektır
Hayal ablam daha ıyı bılır daha guzel acıklar bu konuda ustat odur,
yanı o kadarını da kısı kendı akıl edebılmelı dıyorum ben, ne dersın?