Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Geri Dönüşüm Kutusu

Uyarılar

ilan-ı aşk!

Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu ilan-ı aşk! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam arkadaşlar; kendimi nasıl hissediyorum bilmiyorum.sevgi dolu şu gönlüm.yaş dolu gözüm.Allahım nereye gideyim bilmiyorum kabul edilmezsem.Senin sevgini,dostlarının sevgisini düşünüyordum.kalbime birini attın.sevgi ikiye bölündü nereye gideceğimi şaşırdım. arkadaşlar derdimi size anlatıyorum.sizler bilge insanlarsınız.şu yazacaklarımda zerre-i miskal abartı ve cinsel duygu ya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi

ilan-ı aşk!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-10-2007, 09:29 PM   #1 (permalink)
sevgi-kapisi
Guest

Standart ilan-ı aşk!

selam arkadaşlar;
kendimi nasıl hissediyorum bilmiyorum.sevgi dolu şu gönlüm.yaş dolu gözüm.Allahım nereye gideyim bilmiyorum kabul edilmezsem.Senin sevgini,dostlarının sevgisini düşünüyordum.kalbime birini attın.sevgi ikiye bölündü nereye gideceğimi şaşırdım.
arkadaşlar derdimi size anlatıyorum.sizler bilge insanlarsınız.şu yazacaklarımda zerre-i miskal abartı ve cinsel duygu ya da liseli gençlerin birbirine olan aşkı yoktur.bu aşk başka bişey tarifi yok.
bir insan neden aklımdan çıkmıyor.ondan iletişimimi kopardığım bir hayat düşünüyorum o anda içimde ne çalışma azmi ne yaşama isteği hiçbirşey kalmıyor.böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum.

inanın cinsellik ya da sevgili anlamında bir aşk değil bu.aklımdan hiç çıkmıyor tresor.sırf onun için; en nefret ettiğim kıt'a
olan Avrupaya yerleşmeye bile karar verdim.ve tresor inan bana istersem Allahın izniyle şu anda yanına gelirim ama bir sene erteliyorum.bir sene sonra ne olur bilemeyiz tabi ama niyetimi böyle belirledim.

ve senin hayatında gördüğün en samimi,en dürüst,en içten dostun olmak istiyorum.taptuk emreye yunus emre tutulunca sevgisi evreni sardı,Şemsi Tebrizi'ye Mevlana tutulunca sevgisi tüm evreni sardı,ben de sana tutulunca sevgim ikimizi sardı.inan bana senin olmadığın bir dünya düşündüğüm zaman delirecek gibi oluyorum yalnızlıktan.senin hedefin benim hedefim,senin dostun benim dostum,benim yerim senin yanındır artık.bu sefer başka yere mi yönlendiriliyorum bilmiyorum ama senin çekimine kapıldım ve yörüngende dönmekteyim.benden kaçmaya çalışırsan astral seyahatle bile yanına gelmeye çalışırım ve inan yüreğim sevgiyle dolduğu için hiç zorlanmadan başarabilirim.

hedefimi gerçekleştirdiğim zaman senin ve benim için öyle bir dua yapacağım ki;bu dua aşıklar duası olarak tarihe altın harflerle yazılacak.ve şimdiden aklımda bile.söylersem herkes gözyaşlarına boğulur ve tüm tv ler haber yapar.

düşünebiliyor musunuz aşık olacağım kişiye aşık oalcak kız arıyorum diye soruyorum.

bu mesajı dün daha detaylı atacaktım ama tüm türk tv ve gazeteleri,dergileri haber yapıp kim olduğumun meydana çıkmasından ve sevgimin tılsımının bozulmasından korktuğum için yapmadım.

Senden karşılık falan beklemekten uzağım ama bilki binlerce km ötelerden dahi çekimine kapılan kişi var.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-10-2007, 09:50 PM   #2 (permalink)
sevgi-kapisi
Guest

Standart Ynt: ilan-ı aşk!

kalbinde böyle bir sevgi olan anlar ancak bunun nasıl birşey olduğunu.
Alt 06-10-2007, 11:08 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

valla süpersin sevgi-kapisi hele "benden kaçmaya çalışırsan astral seyahatle bile yanına gelmeye çalışırım ve inan yüreğim sevgiyle dolduğu için hiç zorlanmadan başarabilirim" lafı müthişti .bence hislerini açıklaman büyük bi cesaret örneği
umarım herşey istediğin gibi olur çok mutlu olursun 96
Alt 06-10-2007, 11:25 PM   #4 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest

bu nasıl bir aşktır ki sana bunları söyletiyor valla ne diyim sevgine hayran oldum bunları dile getirişine imrendim, kıskandım keşke hepimiz sevgimizi böyle güzel dile getirebilsek
Alt 07-10-2007, 10:23 AM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili sevgi kapısı,
tresoru bu siteye girdiğim günden beri tanırım,yardım sever,insancıl birisidir..kendisiyle msn dende görüşürüz..sana, aşkını site sayfalarında ilan edebileceğin kadar cesaret verdiğini sanmıyorum..verse bile tresoru utandırmamak adına, bunun özel ortamda konuşulmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum..eminim tresor bu mesajı gördüğü anda çok üzülecektir..sevgiye saygım sınırsız,sadece ilan ediliş şeklini yadırgadım..yerinin yanlış olduğunu düşünüyorum..saygılı sevgiler
Alt 07-10-2007, 10:45 AM   #6 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

aşk kendi kendine hipnozdur ve genelde bir ilizyondur
birini sevmek güzel ama mantık çerçevesinde ve olabilirliğine bakarak
daha geçenler bir arkadaşımla çalıştım eski kız arkadaşını unutamıyordu taaki benle çalışana kadar
ondan etkilendiği anılar üzerine çalıştık ve onları nötrledik bunu yaparken nlpdeki alt biçem ve çapaları kullandım arayada sedona ve peat serpiştirdik ve nötrledik
yarım saatlik bir çalışmanın ardından kıza karşı nötr hissetmeye başladı ki
şimdi onu sanki bir arkadaşım gibi görüyorum diyor bakalım kalıcı olacak mı
geri dönerse bikaç çalışma daha yaparız
aman sakın sevginizi bağımlılığa dönüştürmeyim
günlük hayatınızdaki işlerinizi aksatmayın
bu arkadaşımızada daha mantıklı düşünmesini istiyorum eğer gerçekten yazdığı gibi hissediyorsa ve kendine sorular sormasını ve kendini sorgulamasını istiyorum
yok şair yönüyle yazdıysa güzel bir yazı
daha bişeyler yazardım ama şimdilik gerek yok
muhabbetle
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks