Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Geri Dönüşüm Kutusu

Uyarılar

Ynt: çekim yasasısını nasıl çekersiniz

Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Ynt: çekim yasasısını nasıl çekersiniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: **shamanic** Nickli Üyeden Alıntı buda farklı bir bakış açısı.. bildiğimiz öğretileri bir hikaye içine oturtmuşlar.. okuyunca bir tebessüm oluştuğunu fark ettim yüzümde.. tanri ltd.sti.''ne faks yollamak john payne ceviri: lale kulahli sevgili arkadasimiz bob, bir gun sacini banyoda kuruturken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi

Ynt: çekim yasasısını nasıl çekersiniz

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-12-2007, 01:12 AM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: çekim yasasısını nasıl çekersiniz

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
buda farklı bir bakış açısı.. bildiğimiz öğretileri bir hikaye içine oturtmuşlar.. okuyunca bir tebessüm oluştuğunu fark ettim yüzümde..

tanri ltd.sti.''ne faks yollamak
john payne
ceviri: lale kulahli

sevgili arkadasimiz bob, bir gun sacini banyoda kuruturken elektrige carpilir ve
kendisini cennette bulur. en son hatirladigi sey aynada diken diken olmus
saclaridir ve bundan dolayi biraz dehsete kapilmistir. bob''un yardimina onun
muhtesem rehberi gloria gelir ve onu yeni duruma alistirir. gloria sorar "sence
nasildin bob?".

"mmmm...oldukca iyi oldugumu dusunuyorum. ..asagida calismak cok zor. ıs,
guclukler, cok calisma, yeni durumlar yaratabilmek icin surekli ugrasma, karsina
cikan zorluklari asma...oldukca tuketici" diye yanit verir bob, hayal kirikligi
dolu bir ses ile.

"oh" diye yanit verir gloria..."bana oyle gorunuyor ki istedigin herseyi elde
ettin"

"ıstedigim herseyi mi! delirdin mi sen? ıstedigim herseyleri elde etmedim ben.
hatta zar zor bir seyler elde ettim. dedigim gibi, cok calisma, zorluklar, hayal
kirikliklari. ..." der bob.

gloria sevgiyle elini bob''un dizine koyar, nazik bir sekilde gozlerinin icine
bakar ve "hayir bob, istedigin herseyi elde ettin. goruyorsun, evren, tanri ltd.
sti. gibidir ve bizim hersey icin bir departmanimiz var. siparis departmani,
sevkiyat, pazarlama, yonetim, hersey..ve hepimiz sizin icin calisiyoruz. sana
gostereyim."

gloria bob''un elinden tutar ve onu cok ama cok buyuk bir binaya goturur.
yuzlerce insan her tarafa kosusturmakta, kitaplar, dosyalar, dokumanlar
tasimakta, birbirlerine koridorlar boyunca bagirmaktadir. ..burasi adeta borsa
binasi gibidir...tam bir calisma alani. "bu, siparis departmani bob, etrafa bak"
der gloria.

bob etrafa bakinca siparislerin geldigi ve her tarafa yayilmis faks makinalarini
gorur. pek cok masada bir kac metre yukseklikte dokuman yiginlari vardir ve
bunlar bir masadan digerine gecirilmektedr. gordukleri karsisinda "burasi ne
kadar islek bir yer" diye dusunur. gloria onu daha sonra bir baska odaya alir.
bu odada ise 1 kisi oturmaktadir ve 1 tane faks makinasi vardir. bob orada
dikilirken odadaki son derece guzel asistan bir faks alir ve dikkatli bir
tavirla ve gulumseyerek faksi okur ve yuzunde inanilmaz bir keyif ifadesiyle
uzerine "gerceklesti" damgasini vurur. gloria bo''bu koridora cikartir ve yuzune
bakar... "2 siparis departmani arasindaki farki farkettin mi bob?"

"evet" der bob. "acikcasi, kucuk ofis ozel birisi icin, bir yasli ruh veya ona
benzer birisi icin ve diger ofis de bir suru daha az onemli ruh icin."

"hayir sevgili bob" diye yanitlar gloria.."kucuk ofis ne istedigi ile ilgili net
olan ve cok zor supheye dusen, digerleri ile cekismeye ihtiyac duymayan ve
niyetleri hakkinda net olan dunyadaki bir kadinin siparis departmani. diger ofis
ise, senin siparis departmanin. "

"evet evet...ben ve dunyanin yari nufusu" diye sert bir yanit verir bob. "hayir
bob" der gloria nazikce..."bu senın siparis departmanin" . tum o insanlar ve
fakslar senin icin calisiyor."

"oyle mi" diye sorar bob saskinlikla.

"evet bob, her birisi gunun her ani, senin icin calisiyor." der gloria.
"aciklayayim. .". gloria bob''a onun dusunerek gonderdigi her istegin tanri
ltd.sti. tarafindan faks olarak alindigini ve yerine getirildigini aciklar. ona,
"yeni bir kariyer istiyorum..iyi bir maas aldigim, tek basima calisabilecegim
ve kendime dayali olan bir kariyer" diyen bir faks gonderdiginde, bu siparisin
tanri ltd. sti. tarafindan derhal yerine getirildigini anlatir. sonra ona bir is
gorusmesine gittigini ve gorusmeden ciktiginda "bu yeni is icin yeterince iyi
oldugumu sanmiyorum, benden cok fazla sey istiyorlarmis gibi gorunuyor" diye
dusundugunu ve bu faksin da, ilk faks gibi derhal yerine getirildigini ve
boylece ise alinmadigini ve bunun da onu kizdirdigini soyler. sonra, gloria
bob''un elinden tutar ve onu ofis arsivinin oldugu yere goturur. bob burada isle,
saglikla, parayla, kariyerle ve iliskilerle ilgili yolladigi tum fakslari gorur.
birbiri ile bu kadar celiskili siparisi gormekten saskina donmus olan bob
"siparisler" ve "iptal edilmis siparisler" adi altinda iki faks yigini farkeder.
bunlar hemen hemen ayni yuksekliktedirler. ve bircok durumda da "iptal edilmis
siparisler" yigini, "siparisler" yiginindan bile daha yuksektir. "ama gercek su
ki.." der gloria "sadece siparisler vardir. tum dilekleri ve istekleri yerine
getirmek tanri ltd.sti.''nin sorumlulugundadir. bizler her tur emre uymakla
yukumluyuz. yani bize "bunu yapabilecegimden emin degilim" diye bir faks
yollarsan, bu siparisini kabul etmek ve hayatinda gerekli duzenlemeleri yaparak
bu istegini gerceklestirmek zorundayiz."

bob gloria''ya saskinlikla bakar ve "yani istedigim herseyi aldim mi gercekten?"

"evet bob" der gloria, "bize yollanan her faks tamamiyla isleme konur ve ne
yaziktir ki sen, bizim sana gonderdigimiz fakslari cok nadiren okudun."

"siz bana faks mi gonderdiniz? ne kadar siklikta?" diye sorar bob, inanmayarak.

"evet bob" der gloria, yuzunde yumusak bir ifade ile.."neredeyse her gun...ama
cogu zaman mesgul sinyalini aldik ve bundan dolayi da sana erisemedik. yaratici
olup faksi onu sana okuyacak yakin bir arkadasina yolladigimizda, ya hic bir
zaman gercekten dinlemedin veya not almadin. milenyumla birlikte cok yaratici
hale geldik. arkadaslarinla, ozel durugorusu olan kisislerle; tv, radyo ve bir
suru kitap araciligi ile gizlenmis bir sekilde fakslari yolladik sana ama cogunu
kacirdin. bir kac kez hattin mesgul degilken sana ulastik ve sen faksi buyuk bir
ilgiyle okudun, ama sonra unuttun ve bize ayni bilgiyi istedigini belirten bir
faks daha yolladin. bu durumda faksimizi tekrar yolladik. ama sen yine okudun,
aldirmadin, unuttun veya attin ve bize yine faks gonderip ayni bilgiyi bizden
defalarca ama defalarca tekrar istedin."

"benden usanmadiniz mi" diye sorar bob.

"hayir bob, asla"..."bu bizim isimiz..biz sadece kendini ne kadar yordugunu
farkettik. ve sevgili bob, senin bir kere daha denemeni isterim. dunyaya geri
git, faks alma aletlerinin modellerini yenile, aldigin mesajlara dikkat et ve
ileride bize daha net ve daha az faks yollamaya calis. biz burada sadece sana
yardim etmek icin variz bob."

sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bookmarks