Alıntı:
siyah Nickli Üyeden Alıntı
Çok ben merkezci düşünmüyormusunuz sizin engel dediğiniz başkalarının hayatı başka dünyalar engellerinden sıyrılsın da gelsin dediğiniz bir eş ve bir çocuk..
Gönül bağım dediğiniz adamın belkide bir zamanlar aşık olduğu kadın ve ortak çocukları sizin bu düzenin sarsılmasında rolunuz yokmu. Ben düzenimi kurdum eşimden ayrıldım ama çocuğum da yıpranmadı, canım istediğinde de gönül ilişkilerinde yıpranmayacak kadarda korkusuzum bana benimle bu güzelliği yaşamak isteyende yüklerinden sıyrılsın demek nasıl bir şey...
Bu anlamda beni serbest bırak demek yada bir kadının bir erkekten bunu duyması nasıl birşey...
Bir kız çocuğu için babasının yüklerinden sıyrılıp aşka koşması nasıl bir şey...
Birliktelik yada evlilik emek isteyen bir seçim ben kendi adıma sakın kırılmayın bu benim olaylara bakış şeklim tabiki de sizi bağlamaz.
Yüklerinden sıyrılıp gelmek bir güç değil belkide güçsüzlüğün ve istikrarsızlığın göstergesidir. Herşey gönlünüzce olsun. |
siz hiç tanımadığınız kişi ve yaşamlar hakkında böle önyargılı bir yaklaşımla suçlama cesaretini nerden buluyorsunuz kendinizde siyah?
siz ne biliorsunuz ? beni , hikayedeki kişileri tanırmısınız?
toplumda var olan birkaç aldatılmış ve ikinci kadın vakasından yola çıkıp bilirbilmez suçlama yapma hakkını nasıl görüorsunuz ...
siz bu bitmişliğin kaçyıla tekabül ettiğinden haberdarmısınız?
annenin başka bir adamdan ikinci bir çocuğu olduğunu biliormusunuz peki?
babanın aşka koştuğu fikrine nasıl kapıldınız iki cümlede?
yada benim etkimin, rolümün oldu fikrine ?çokmu yakınen tanırsınız bizleri....
insanların onurlarına dil uzatmak ne kadar basit sizin cephenizde. birde kırılmayın fikrim bu diorusunuz. sevgisiz, önyargılı ,ordan burdan duyulmuş cahilce hikayelerle anlatmak istediğim olayı birbirine karıştırıp ahkam kesmek ne haddinize??
sevgisizlik annenizden geçip kanınıza işlemiş sizin..iyileşebileceğinizi de hiç sanmıyorum.
hastalıklı düşüncelerinizi kendinize saklayın.