04-08-2007, 02:29 AM
|
#7 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sitemizde Yayınlanan Reklamlar İle İlgili Anket Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Zaten üç günde bir kişi tıklıyor... Yakında kaldıracağım tamamen..Varlığı ile yokluğu pek belli olmuyor
Yine de iyi niyetiniz için teşekkürler... | bende ankette yayimlanmasin diye isaretledim ama sonra dusundumde sitenin geliri icin iyi olur. Dogru zaten Atakan bey bir cok seyi ucretsiz yayimliyor buda iyi niyetini ortaya koyuyor.O bizi dusunurken biz neden onu dusunmeyelim...!? zaten bu sitede birincil amac para degil bu anlasiliyor.oyle ise ikincil amac olmasinda bence bir sakinca yok.Bence reklam konulsun hem ben bunu dusunmemistim ben her actigimda siteyi bir iki kere tiklarim madem bu Atakan beye para kazandiracak o guclenirse herkese daha cok yardim eder degilmi baksaniza bugun radyo acti yarinda televizyon acar niye olmasin ki boylece daha cok insana ulasir boylece insanlarin kendine gelmelerine yardim etmis olur bence oldukca toplumsal olur
bakarmisiniz nerelerden neler dusundum
ne yapabilirim icimden boyle gecti
elimde degilki seviyorum ben insanlari
__________________ su.21 |
| |