04-05-2008, 12:35 AM
|
#1 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Herşey İçin Teşekkürler. Hiç Bir Şikayetim Yok ! Herşey İçin Teşekkürler. Hiç Bir Şikayetim Yok !
Hikaye, bana çok basit bir aydınlanma metodu öğreten Sono isimli bayan bir Zan
üstadıyla ilgili. Sono, ona gelen hereklese her tur koşul altında günde pek çok kez
söylenen bir onaylama tavsiye eder. Onaylama sudur: "Hersek için teşekkürler.
Hiç bir şikayetim yok".
Hayatin her türlü arenasından pek çok kişi şifa için Sono´ya gelir. Bazılarının fiziksel
acıları vardır, bazıları duygusal olarak sıkıntı içinde, bazıları fidansal zorluklar içinde
ve bazıları ruhsal özgürlük arayışı içindedir. Sıkıntıları ne olursa olsun veya ona ne
sormuş olurlarsa olsunlar onun yanıtı aynidir: " Hersek için teşekkürler. Hiç bir
şikayetim yok". Bazıları hayal kırklığı ile ayrılırlar, bazıları kızgınlıkla, bazıları onunla
tartışmaya çalışırlar. Ama bazıları da onun bu tavsiyesini kalplerine alırlar ve pratik
yapmaya başlarlar. Derler ki, Sono’nun metresini pratik eden herkes huzur ve şifa
bulmuştur.
Sadece tüm şikayetlerinizden vazgeçtiğinizde hayatiniz nasıl olurdu, hayal edebiliyor
musunuz? Bu radikal bir teklif çünkü pek çoğumuz sorgulamak, analiz etmek ve
gördüğümüz herseli eleştirmek üzere eğitildik. Ama sonra kendimizi, kendi kendimizi
sorgularken, kendi kendimizi analiz ederken ve kendi kendimizi eleştirirken buluruz.
Mistik sair Hafız söyle demiştir: "akli basında bir adamın hakkında düşünebileceği tek
şey sevgi vermekle ilgilidir". Bir aksam bir arkadaşımdan bir telefon geldi. "Mucizeler
Kursu" kitabini keşfetmiş ve dünya çapında bir sevgi yayıcısı olmuştu. O sadece
karsılaştığı herkeste iyiyi ve güzeli aradı. Telefonda bana "Sadece seni ne kadar çok
sevip, taktir ettiğimi söylemek için aradım" dedi.
"Teşekkür ederim…çok hoşuma gitti ama ne oldu da su anda beni aradın?" diye sordum.
"Dizim ağrıyordu ve daha iyi hissetmemin tek yolunun daha fazla sevgi vermek olduğunu
biliyordum. Böylece hayatımda değer verdiğim insanları düşünmeye başladım ve aklıma
sen geldin." Hersek için teşekkürler. Hiç bir şikayetim yok.
Düşünsenize bu Şükran günü nasıl olurdu eğer annemiz babamızla ilgili ne kadar şikayet
ederse etsin, babamız gerçek bir is bulmamız için bizimle ne kadar uğraşırsa uğraşsın,
veya eski sevgilimiz ne kadar spirituel olmazsa olmasın, durduramaz bir taktir etme
makinesi olmayı seçsek ve sevdiklerimizde iyiyi bulsak. Hakikaten bu bir zafer Şükran
günü olurdu.
Biliyorum, içinizdeki bir ses karsı çıkıyor. "Ama eğer şikayet etmezsem insanlar beni ezer
geçerler ve bencil fırsatçılar yiyeceklerimizle genetik olarak oynarlar ve teröristler uçakları
binalara çarpmaya devam ederler ve…ve…Anladım. Simdi, eğer Sono´ya gitmiş olsanız,
onun yanıtı "Hersek için teşekkürler. Hiç bir şikayetim yok" olurdu. Size sadece bu yazıyı tüm bir Şükran günü boyunca pratik etmenizi tavsiye ediyorum. Ve sonra belki haftada bir gün. Sonra kendimizi çok iyi hissetmeye başlayabiliriz ve hayatimiz o kadar etkileyici hale gelir ki her günümüzü Şükran gününe dönüştürebiliriz.
Duanın en yüksek seviyesi şükretmektir. Tanrı’dan bir şeyler istemek yerine, O´na verdikleri için teşekkür edin ve göreceksiniz ki Tanrı size isteyebileceğiniz ve ihtiyacınız olan her şeyi zaten vermiş…her gecen gün daha fazla zenginliği keşfetme macerası dahil. Hayat büyük bir hazine avıdır. Eninde sonunda kendi dışımızdaki zenginlikleri aramaktan yorgun düşeriz ve içimize bakmaya baslarız. Aradığımız altının zaten orada olduğunu keşfederiz. "Olmayanca odaklı olduğumuz için gözümüzden kaçırdığımız güzellik hala hayatta ve sabırsız bir sevgili gibi bizi bekliyor. T.S. Eliot’ın belirttiği gibi: "tüm araştırmalarımızın sonu başladığımız noktaya dönmek ve bu yeri hayatımızda ilk kez bilmek olacak"
Hersek için çok teşekkürler. Hiç bir şikayetim yok.
Alan Cohen
Çeviri: Lale Külahlı Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
| |