Ataşehir Eğitim Festivali - 2008
Ataşehir Eğitim Festivali Projesi, Anadolu yakası öğrencilerini eğitim hakkında bilgi almak isteyen öğrencileri bir araya getirerek, bir festival atmosferinde yaşatmak, bilgilendirmek kurumları ve öğrencileri bir araya getirerek tanışmalarını sağlamayı hedefliyor.
Ataşehir Eğitim Festivali, öğrencilere, çevre halka, eğitimdeki gelişmelere ilgi duyan, ileride eğitimin değişik dallarına, kurslara katılmayı düşünen öğrenciler ile kurumları öğretici ve eğlenceli bir platformda bir araya getirerek, bilgi ve deneyimlerini aktarabilecekleri bir ortam hazırlayacaktır.
Amaç
Belirlenen dönem içinde gerçekleşecek faaliyetlerle eğitim kurumları ve çevre halkının katılımı ile eğitim alanındaki gelişmeleri ve eğitim kültürünü sevdirmeyi bu alandaki gelişmeleri paylaşmayı amaçlamaktadır. Eğitimi ve öğretim faaliyetlerinin okuldan, eğlenceden, kurstan günlük yaşama akışı etkinlik çerçevesinde performans, gösteri yaklaşımları ve diğer disiplinler açısından ele alınacaktır.
17-18 Mayıs 2008 de “Ataşehir Eğitim Festivali” için katılımcı, yer alma, atölyeler, workshoplar düzeyinde kayıtlar başlamıştır.
Tanıtım
Bu yıl ilki gerçekleşecek organizasyon İstanbul çapında yapılacak olan tanıtım çalışmaları ile tanıtılacaktır.
Katılımcı Profili
Başta eğitime ilgi duyanlar olmak üzere anaokulundan liseye kadar öğrenciler, aileler, çevrede yaşayan bölge sakinleri ve İstanbullu misafirler olmak üzere geniş bir çevreye hitap edecektir. Herkesi Ataşehir’e davet ediyoruz.
Ataşehir Eğitim Kurumları
Kurumsal İletişim Yetkilisi
w:
www.atasehirakademi.com
t: 216 456 77 77 (14)
Tarih : 17-18 Mayıs 2008