NLP EĞİTİM CD LERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sevgili moderatörlerim ve arkadaşlar bu nlp cd leri bende açılmadı çıkan uyarıda diyor ki (bu cildin diskini yerleştirin) bilgisi olan varsa yardım edebilirmi acaba teşekkürler şimdiden.

bende de aynı mesaj çıkıyor

arkadaşlar her cd iki parttan oluşuyor. eğer ikisinide indirmediyseniz açılmaz..

Merhaba;

Çok özür dileyerek nlp eğitim cd'si ile ilgili fikrimi paylaşmak istiyorum. Acaba ben mi farklı algıladım bilmiyorum ama inmesini nerdeyse 2 saat süreyle beklediğim 6 nolu cd'yi izleyince şok oldum. Yani sanki "Fıkralarla Türkiye" diye bir program vardı aynı ona benziyordu. Terbiyesizlik etmek istemem, elbette uzman insanlardır ancak ben kendime katacak bir bilgi ya da bir fikir ya da ne bileyim bişey bulamadım. İfade biçimleri, canlandırmaları falan da ilkokul öğrencileri için hazırlanmış gibiydi. Eleştirilerim sadece onlaraydı. Emeği geçen tüm arkadaşlarım alınmasın lütfen. Sizlere çok teşekkürler. Belki de benim beklentilerim yüksekti o yüzden hayal kırıklığına uğradım.

şifreyi rica ediyorum..

merhabalar, ben de cdyi indirdim...şifre alabilirmiyim

Sevgili ruhsal ve devil31,

şifreleriniz gönderildi..

Başarılar..

merhaba, ben de cdleri indiriyorum şifreyi alabilir miyim?teşekkürler

bende şifreleri alabilir miyim şimdiden teşekkürler

şifreler gönderildi.

Merhaba ben hepsini indirdim ve şifreyi de girdim
ancak 1. bölümün 1. kısmı hata veriyor
ben de sildim tekrar yükledim yine şifreyi girdim olmuyor
şifrenin başlangıç kısmı ww.web xxxx şeklindeydi ya ou 3 www. olarak da yazdım yine olmuyor acaba 1. kısımda sorun mu var?ağla2

şifrelerde bi hata vardı sanırım kolay gelsin

slmlar bende mp4 yok bu nlp sidilerini görmenin başka bi alternatifi yokmudur acep??
yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler...
farklı formtlardaki bir çok dosyayı izlemek için; http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4988&s=42 kullanabilirsiniz.

Merhaba ben hepsini indirdim ve şifreyi de girdim
ancak 1. bölümün 1. kısmı hata veriyor
ben de sildim tekrar yükledim yine şifreyi girdim olmuyor
şifrenin başlangıç kısmı ww.web xxxx şeklindeydi ya ou 3 www. olarak da yazdım yine olmuyor acaba 1. kısımda sorun mu var?ağla2
şifreyi kopyala yapıştır değilde kendiniz yazın.

farklı formtlardaki bir çok dosyayı izlemek için; http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4988&s=42 kullanabilirsiniz.

şifreyi kopyala yapıştır değilde kendiniz yazın.
merhaba elimle de yazdım olmuyor, birinci cd deki part 1 hata veriyor boş diye sanırım şifreyi yanlış yazınca crc hatası gibi birşey çıkıyor bu tarz rar dosyalarında
problem galiba o part da, acaba yeniden yüklemek mümkün mü?
benimle birlikte indirip açabilen arkadaş var mı?
çok teşekkürler

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri