Sevgili moderatörlerim ve arkadaşlar bu nlp cd leri bende açılmadı çıkan uyarıda diyor ki (bu cildin diskini yerleştirin) bilgisi olan varsa yardım edebilirmi acaba teşekkürler şimdiden.
merhaba, ben de cdleri indiriyorum şifreyi alabilir miyim?teşekkürler
bende şifreleri alabilir miyim şimdiden teşekkürler
müümkünse bende şifre alabilirmiyim,teşekürler.
farklı formtlardaki bir çok dosyayı izlemek için; http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4988&s=42 kullanabilirsiniz.slmlar bende mp4 yok bu nlp sidilerini görmenin başka bi alternatifi yokmudur acep??
yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler...
şifreyi kopyala yapıştır değilde kendiniz yazın.Merhaba ben hepsini indirdim ve şifreyi de girdim
ancak 1. bölümün 1. kısmı hata veriyor
ben de sildim tekrar yükledim yine şifreyi girdim olmuyor
şifrenin başlangıç kısmı ww.web xxxx şeklindeydi ya ou 3 www. olarak da yazdım yine olmuyor acaba 1. kısımda sorun mu var?ağla2
merhaba elimle de yazdım olmuyor, birinci cd deki part 1 hata veriyor boş diye sanırım şifreyi yanlış yazınca crc hatası gibi birşey çıkıyor bu tarz rar dosyalarındafarklı formtlardaki bir çok dosyayı izlemek için; http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4988&s=42 kullanabilirsiniz.
şifreyi kopyala yapıştır değilde kendiniz yazın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
