telkınlerin yeni versiyonları

dusun2 ben de çalışıyor gözüküyor..

eğer problem devam ederse alterbatif link ekleriz..

sevgiler.. actionsmile

demek ki sorun bizim linkte değil, rapiddeymiş sevincli

ben baktığımda da çalışmıyordu çünkü onayi

Arkadaşlar ben yüklemeyi başaramadım :(( page not found diyor ama beklerim birkaç gün belki düzelir..t678

Çok teşekkür ederim tatlım ,şimdi indiriyorum geliyor 956k

kiss3ark5kiss3

Ego güçlendirici telkinin ilk versiyonu 10 dk sürüyor ancak yeni versiyonu 21 dk sürüyor. Acaba telkine eklemeler mi yapıldı?

merhaba haletuba

mesajlarımızı küçük harf yazmamız gerektiğinden düzeltme yaptım..

suçluluk ve ego telkinlerinin yeni versiyonlarında başına ve sonuna mutluluk telkini eklendiği için süreleri uzadı.

her ikisini de dinleyebilirsiniz sonuç aynı olacaktır.

Ego güçlendirici telkinin ilk versiyonu 10 dk sürüyor ancak yeni versiyonu 21 dk sürüyor. Acaba telkine eklemeler mi yapıldı?

arkdslar ben ego ve sucluluk telkinlerini indirdim yalnız müzik varr.ben müzik eşliginde konusma falan var sandım sizdede ölemi?

Arkadaşlar,

Telkin müziklerini bir süredir dinliyorum, yararı tartışılmaz. Ben de kişisel olarak yararını görmekteyim.Ancak;

Yeni versiyonlarda, özellikle ego güven güçlendirici içeriğinde, eskisinden çok daha fazla negatif cümle kurulmuş.

Bu haliyle bilinçaltına verilen bazı pozitif önermeler, peşi sıra verilen negatifle nötürlenmiş; bazıları da direk negatif mesaj niteliğinde. Ben Atakan Bey'e de ilettim saptadıklarımı. Kabul görür mü bilemem... Örnekse;

Artık kendin hakkında o kadar da fazla kafa yormayacaksın ve karşına çıkan sorunların seni durdurmasına izin vermeyeceksin. (Artık kendin hakkında fazla kafa yoracaksın, karşına çıkan sorunların seni durdurmasına izin vereceksin)

Kolay kolay yorulmayacaksın … kolay kolay halsizlik hissetmeyeceksin. Cesaretin kolay kolay kırılmayacak… moralin kolay kolay bozulmayacak. (Kolay kolay yorulacaksın… kolay kolay halsizlik hissedeceksin.Cesaretin kolay kolay kırılacak…moralin kolay kolay bozulacak)

düşüncelerinde sürekli kendinle uğraşmayacaksın. Bundan böyle karşılaştığın zorlukların üzerinde fazla durmayacaksın(Düşüncelerinde sürekli kendinle uğraşacaksın.Bundan böyle karşılaştığın zorlukların üzerinde fazla duracaksın…)

kolay kolay canın sıkılmayacak. (kolay kolay canın sıkılacak)
işlerin rayından çıkmasına izin vermeden…(işlerin rayından çıkmasına izin ver)

Eski versiyon metniyle karşılaştırdım.Ben kendi adıma eski versiyon içeriğini daha iyi bulduğum için, ona döndüm. Yeni versiyon dinleyen arkadaşların da dikkatini çekmek isterim.Dilerseniz bu konunun incelemesini yapıp, ondan sonra yeni versiyonlarla devam edip etmeyeceğimize karar verelim...

Herkese sevgiler...

bu konuya neden cevap gelmemiş?

Bu konuya başka bir başlıkta yanıt verdim.Özetle olumlamalar ile telkin metinleri farklıdır.Olumlama sadece olumlu cümlelerin tekrarından oluşurken telkin metinleri içinde bir çok nlp tekniği barındırır.
Eğer telkin metinlerini olumlama haline çevirirsek o zaman bir özelliği kalmaz..

doğa sesini gece uyurken dinlemeyin :D

ben de dinlemekten korkuyorum ben hep klasik müzik versiyonunu dinliyorum..

Klasik müzik versionunu tek geçerim. Deneyenler bilir, denemeyenler de bence bir denesinler. Klasik müzik zaten insanı etkiliyor; direkt müziğe odaklanınca sanırım telkinden yüksek verim alıyorsunuz. Ben telefonda kulaklık yardımıyla otobüste yolculuk yaparken klasik müzikli telkinleri dinlediğimde otobüsten indiğim zaman kendimi tanıyamaz olurdum. Telkinle ilk tanışacak olanlar klasik müzik dinlemeli bence. Ya da hiç klasik müzik denemeyenler de bir denesinler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri