müzikten telkin nasıl ayıklarız?

topalsolucan1905

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
site güvencim sonsuz ama merak ediyorum acaba nasıl ayıklayabiliriz telkinler müzikten hangi programla oluyor:D

site güvencim sonsuz ama merak ediyorum acaba nasıl ayıklayabiliriz telkinler müzikten hangi programla oluyor:D
Daha önce bir müzik öğretmeni sitede ki telkinlerden bazılarını ayırmış ve içerikle aynı olduğunu teyid etmişti..
Ancak tam ayırmak için profesyonle studyolarda ki programları kullanmak gerekir.İnternette ki programlar ile tamamını ayıklamak biraz zor.

merabalar kafama takılan bır soru var beynımız duymadıgı kelımelerı nasıl bılnc altına atar merak edıyorum ornekle acıklarmısınız teskler

sony Sound Forge v9.0 veya 10v çıkmıştı. bir dene istersen..sony firmasının ürettiği çok fonksiyonlu ve bazı sütüdyo çekimlerindede kullanılan bir programdır..nette aratırsan bulursun..ama program ingilizce ve kullanmayı öğrenmen gerekecek..saygılar..

bu program ile nasıl ayırt edebilecegimizi söylebilecek var mı acaba?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri