19 Nisan İstanbul Semineri

Allah' ım ben de orada olmak istiyorum o gün! Nasılsa bir şey çıkacak ve gidemeyeceğim düşünce kalıbımı terketmeyi seçiyorum. Seçmem lazımdunk56

arkadaşlar ben izmir seminerine katıldım .çok zenginlikler güzellikleri yaşantımıza çektik istanbul seminerine de katılıcam muğladan sevgiler

Ayrıca arkadaşlar özel bir ricam var sizlerden. Bana özel mesajla yada mail yoluyla;

Mecburi olanlar

1. Adınız ve Soyadınız
2. Telefon numaranız
3. Mail adresiniz
4. Siteye üye iseniz nickiniz

Mecburi olmayıp, isteğe göre doldurulacak alanlar

Meslek
Telkinleri dinlediniz mi etkiler neler oldu ?
Eft (Duygusal Arınma) tekniğini duydunuz mu?
Yaşamınızda bolluk bereket ile ilgili dirençler var mı?
Kuantum denilince aklınıza ne geliyor?
Seminerden beklentileriniz?
Seminerde en çok ilginizi çeken konular sıra ile belirtiniz(Telkinler,eft ,deep peat ,sedona,bolluk bereket,iki nokta)
Hedefleriniz ve görüşleriniz

bu şekilde numaralandırarak bilgileri vermeniz gerekmekte. Seminer yerimiz en kısa zamanda duyurulacaktır.

Eğitimcilerimiz:
1.Atakan Sönmez- Nlp Practitioner & Subliminal Expert
2.Abdullah Canıtez- Kişisel Gelişim Uzmanı
3. Mümin Okan- 2 nokta
4.Özlem Şahin- Reiki & Spiritual Healing Master

Sevgiler

Arkadaşlar küçük bir hatırlatma yapmak istedim mesaj geri sayfalarda kaldığı için. Katılımda bulunmak istiyorsanız lütfen ilgili formu doldurup bana özel mesajla ya da seminer@hayatimdegisti.com adresini kullanarak bilgileri mail olarak gönderin.

Sevgiler. actionsmile

Bu seminere katılmayı istiyorum.Beni de listeye eklerseniz sevinirim.Nick im fgfg.Ben 2 kişi geleceğim.Sevgiler...Funda Giray:))

merhabaaa! kısa bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza:)

değişimle meşguldüm biliyor bazılarınız;) İzmir seminerinde tanışmıştım sizlerle ve 1 ay içinde neeleer neler oldu:)) hepsini aktaracağım size fakat şu an zaman bulamıyorum, zaman yaratıp hikayemi paylaşacağım. İstanbul'a taşındım ve kendi kanatlarımla uçmanın zevkini yaşıyorumm!!!...

hepinizee kocamannn kucak dolusu sevgileerr; içinde
avuç avuç cesaret, umut, şevkat ve bolluk da var !

slm arkadaşlar ben çok yeniyim düşncelerin gücünde inanıyorum.haytımı deiştirmek için nerden başlamalyım.herkese mutluklar.

slm arkadaşlar ben çok yeniyim düşncelerin gücünde inanıyorum.haytımı deiştirmek için nerden başlamalyım.herkese mutluklar.

Merhabalar,t678

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..vien1

Hayatınızı değiştirmeye "Ego güçlendirici" ve "Suçluluk duyguları" telkinlerini
dinleyerek başlayabilirsiniz..İstediğiniz versiyonu dinleyebilirsiniz,hepsinde içerik aynıdır..

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Ayrıca rehber bölümümüzde aradığınız pekçok sorunun da yanıtını bulacaksınız..

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Bilinçaltı konularını fırsat buldukça incelerseniz çok yararlı bilgiler edinebilirsiniz..

Bilinçaltının Bilinmeyenleri - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

19 Nisan'da İstanbul'da yapılacak olan seminerimize de katılmanızı şiddetle tavsiye ediyorum..Eft,sedona,deap peat ve daha pekçok konuda önemli isimlerden birebir faydalı bilgileri uygulamalı öğrenebileceksiniz..Bu konu başlığında gerekli bilgiler mevcuttur..

Sevgiler..actionsmile

Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri :)

Kesinlikle katılacagım. Bundan onceki seminere katılamamıstım. Ama bu seminere kesin katılıyorum. Benden istediginiz bilgiler nelerdir....

Merhaba Ays13

Sizden istediğimiz bilgileri aşağıda veriyorum. 19 Nisan da görüşmek üzere.

Mecburi olanlar

1. Adınız ve Soyadınız
2. Telefon numaranız
3. Mail adresiniz
4. Siteye üye iseniz nickiniz

Mecburi olmayıp, isteğe göre doldurulacak alanlar

Meslek
Telkinleri dinlediniz mi etkiler neler oldu ?
Eft (Duygusal Arınma) tekniğini duydunuz mu?
Yaşamınızda bolluk bereket ile ilgili dirençler var mı?
Kuantum denilince aklınıza ne geliyor?
Seminerden beklentileriniz?
Seminerde en çok ilginizi çeken konular sıra ile belirtiniz(Telkinler,eft ,deep peat ,sedona,bolluk bereket,iki nokta)
Hedefleriniz ve görüşleriniz

Sevgiler.

İrtibat: seminer@hayatimdegisti.com
Telefon: 0539 559 64 22

slm ben de mersinde açılmasını bekliyenlerdenim.İnşallah sayımız artarda mersinde de olur.

İstanbul'da yayın yapan bölgesel gazeteyiz. Seminere gazetemiz adına katılmak istiyorum. Bilgi vermenizi rica ederim...

Ben katılamayacağım;ama 11.30-19.30 arası beni de hissedin yanınızda O0
Yakınlarınızda olacağım t678

İstanbul'da yayın yapan bölgesel gazeteyiz. Seminere gazetemiz adına katılmak istiyorum. Bilgi vermenizi rica ederim...

Merhaba.
Katılımınızdan sevinç duyarız. Seminere ait her bilgi konunun ilk mesajında mevcuttur.

Sorularınız için bağlantı adresi seminer@hayatimdegisti.com
İrtibat no: 0539 559 64 22

Ankara'da oturduğumshalde o tarihlerde orada olmadığım için Ankara semineri'ne katılamamıştım.İstanbul,izin almak çok zor.Lütfen Ankara'ya bir kez daha gelin..

merhaba, ben seminere katılmak istiyorum kredi kartı ile ödeme yapacaktım ama gitti gidiyorda yapamadım bana hesap numarası verirseniz ödemeyi oradan yaparım.

merhaba, ben seminere katılmak istiyorum kredi kartı ile ödeme yapacaktım ama gitti gidiyorda yapamadım bana hesap numarası verirseniz ödemeyi oradan yaparım.

Özel mesajla bildirdim Balkan'cım.

Sevgiler.

selam işlerim çok yogun seminerinize katılamıyorum görüşmek üzere hoşçakalın:;)

yok yok böyle olmayacak ben en iyisi istanbula taşınayım;);););)

Pazar günü gelmen yeterli Balkan'cım. Başka bir işlem yapman gerekmiyor banka yoluyla ödediysen.

Az kaldı, görüşmek üzere sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri