asiyah'nın zihinsel mutasyonu

asiyah

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sevgili arkadaşlar,

Önce sorunlarımı yazıcam buraya.

1- 9 kilo fazlam var.
2- Ders çalışmıyorum.
3- Kimseyle görüşmüyorum.
4- Anne-babama saygısız davranıyorum
5- Aksi, aşağılayıcı bir tarzım var.
6- Arkadaşlarıma birer böceklermiş gibi davranıyorum ve onları tersliyorum.
7- Düzensiz besleniyorum.
8- Dağınık ve savrukum.
9- Sevgilimi yerden yere vurup aşağılıyorum. Onu kırıyorum ve ona çok kötü davranıyorum. Ona önem vermiyorum.
10- Kitap okumuyorum.
11- Bisiklet sürmüyorum.
12- Kardeşlerimi önemsemiyorum.
13- Dua etmiyorum.
14- Şükretmiyorum.
15- Gururlu davranıyorum.
16- Yapmam gerekenleri sürekli erteliyorum.

haydi bismillah!...kahvesmiley

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Önce sorunlarımı yazıcam buraya.

1- 9 kilo fazlam var.
2- Ders çalışmıyorum.
3- Kimseyle görüşmüyorum.
4- Anne-babama saygısız davranıyorum
5- Aksi, aşağılayıcı bir tarzım var.
6- Arkadaşlarıma birer böceklermiş gibi davranıyorum ve onları tersliyorum.
7- Düzensiz besleniyorum.
8- Dağınık ve savrukum.
9- Sevgilimi yerden yere vurup aşağılıyorum. Onu kırıyorum ve ona çok kötü davranıyorum. Ona önem vermiyorum.
10- Kitap okumuyorum.
11- Bisiklet sürmüyorum.
12- Kardeşlerimi önemsemiyorum.
13- Dua etmiyorum.
14- Şükretmiyorum.
15- Gururlu davranıyorum.
16- Yapmam gerekenleri sürekli erteliyorum.

bu yazilanlari tersine cevirsek sorun kalirmi sence?

bu yazilanlari tersine cevirsek sorun kalirmi sence?

Zaten tersine çevirebilmek için geldim buraya :) Önce sorunu tespit et sonra çözüm yollarını bul sonra uygula misali

Sorunları tespit ettim. Çözüm yolunu da buldum: bu site işte. Şimdi de uygulama faslındayım u859
Bakalım ne kadar sürecek...

Neler değişmiş....

1- Bugün diyete başladım.
2- Arkadaşlarımla görüşmek için bir gün ayarladım.
3- Anne ve babamı gülümsettim.
4- Kırdığım arkadaşlarımdan özür diledim.
5- Sevgilime onu sevdiğimi söyledim. Ve yaptığı bir şey konusunda ona yetenekli olduğunu söyledim.
6- Erken uyandım ( Geç yatmama rağmen :( )

Zaten tersine çevirebilmek için geldim buraya :) Önce sorunu tespit et sonra çözüm yollarını bul sonra uygula misali

Sorunları tespit ettim. Çözüm yolunu da buldum: bu site işte. Şimdi de uygulama faslındayım u859
Bakalım ne kadar sürecek...

kim tutar seni kolay gele:))

bende gec yattim 3.30 tr saati 4.30 erkenden uyandim havalardanmi nedir

Günlüğün hayırlı olsun kardeş, inşallah gönlünce olur herşey956k

mutluluk.jpg

Bu çok güzel. Hep yanlış yöndeydim ben de ne zaman kendimi yalnız hissetsem :S Daha çok yalnız kalmaya çalışıyordum. Ve ne zaman yalnız kalmam gerekse (sinirli oldugumda) sevdiğim insanlara çok kötü davranıyordum. Çok üzülüyorum :(

asiyahçım hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun bitanem..bütün bu yazdığın olumsuzlukların farkına varman bile büyük bir başarı...belli ki kendinde memnun değilsin...bu foruma girmemizin nedeni herkes çok dörtdörtlük olduğundan değildi...iyileşmeye izin verdin mi kapılar açılmaya başlıyor..senin açılmış bile...hergeçen gün kendinde daha güzel değişimler farkedeceksin..yeter ki izin ver... sank, senin kendine kızgınlığın var..önce değişime kendini affetmekle başla ben öyle başlamıştım..sonra affedemediklerini..gelişmelerini takip ederiz artık kolay gelsin..sevgiyle kal..

sudem8
Tam üstüne bastın! Sen söyleyince daha da bir fark ettim. Gerçekten kendime o kadar kızgınım ki. Günlük tutuyordum. Onu okudum. Bir çok yerinde yaptıklarım/davranışlarım/tepkilerim yüzümden kendime kızmışım. Ve hala tahammül edemiyorum kendime bazı konularda. Kendimi affetmeliyim... Suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. Bir iki gündür dinliyorum. Henüz pek bir değişim fark edemedim. Ama en kısa zamanda rahatlayacağıma inanıyorum.

sudem8
Tam üstüne bastın! Sen söyleyince daha da bir fark ettim. Gerçekten kendime o kadar kızgınım ki. Günlük tutuyordum. Onu okudum. Bir çok yerinde yaptıklarım/davranışlarım/tepkilerim yüzümden kendime kızmışım. Ve hala tahammül edemiyorum kendime bazı konularda. Kendimi affetmeliyim... Suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. Bir iki gündür dinliyorum. Henüz pek bir değişim fark edemedim. Ama en kısa zamanda rahatlayacağıma inanıyorum.
Asiyahcım ho'popono tekniği var onuda incelersen forumda lütfen beni affet özür dilerim seni seviyorum teşekkür edrim demekle kendimizi arındırmaya başlıyoruz..önce kendimizi affetmemiz için yaradanımızdan yardım istiyoruz..çünkü ilk yapacağımız kendimizi affetmek..olduğumuz gibi kabul edip..sahip olduğumuz gücü ortaya çıkarıp,özümüze dönmek..o zaman işlerindaha kolaylaşır güzelim..sevgiler..O0

Asiyahcım ho'popono tekniği var onuda incelersen forumda lütfen beni affet özür dilerim seni seviyorum teşekkür edrim demekle kendimizi arındırmaya başlıyoruz..önce kendimizi affetmemiz için yaradanımızdan yardım istiyoruz..çünkü ilk yapacağımız kendimizi affetmek..olduğumuz gibi kabul edip..sahip olduğumuz gücü ortaya çıkarıp,özümüze dönmek..o zaman işlerindaha kolaylaşır güzelim..sevgiler..O0
Teşekkür ederim. O tekniği uygulamaya başladım dün :) Bakalım ne olacak.

Teşekkür ederim. O tekniği uygulamaya başladım dün :) Bakalım ne olacak.
çok sevindim hayırlı olsun..çok azimli bir kızsın.işin mantığını anlamışsındır zaten..kendimizi affetmek ve sevmek için arınma çalışması çok faydasını görüyoruz..bazen yanlış anlaşılıyor da..kolaygelsin güzelim..O0

çok sevindim hayırlı olsun..çok azimli bir kızsın.işin mantığını anlamışsındır zaten..kendimizi affetmek ve sevmek için arınma çalışması çok faydasını görüyoruz..bazen yanlış anlaşılıyor da..kolaygelsin güzelim..O0

Çok teşekkür ederim sevgili sudem8 ablam. :) Çok sağol.

Önemli olan bu sorunların farkında olman zaten... Ve zaten farkında olanlar bu siteyi öyle yada böyle buluyorlar...

Sorunun farkına varan çözüme şimdiden ulaşmış demektir...

Hepimiz seninleyiz.. Biz de bi'iz ve aynıyız..
Kolay gelsin..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri