Ynt: sanal villa sahipleri...

MuminOKAN

<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
26
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
selamlar.
geçtiğimiz hafta bosch un bi reklamını görmüştüm ve direk tıkladım. reklam basitti. ama içerik çok hoş. ücret falan yok. bosh un sanal arazisinde villa alıyorsunuz. evinize girip dolaşıyorsunuz. evinizin içi son derece harika tasarlanmış ve sizin oturumunuza sunulmuş. muazzam bir villa. en iyisi sizde deneyin, anlatmakla olmuyor. sürprizleri falanda var. şiddetle tavsiye ederim. sistem size birde sanal tapu veriyor. hatta tapunun çıktısını da alabiliyorsunuz. ben aldım el altında bulunsun diye bir tane. tapuyu görünce çok hoşuma gitti. hatta evde dolanırken resmen oradaydım. buyrun sizde bir villanız varmış gibi yaşayın.
kimbilir... super krzm67 sung66

buyrun. komşu olalım...

http://www.boschworld.com/Default.aspx

Ynt: Ynt: sanal villa sahipleri...

mumin.okan ' Alıntı:
selamlar.
geçtiğimiz hafta bosch un bi reklamını görmüştüm ve direk tıkladım. reklam basitti. ama içerik çok hoş. ücret falan yok. bosh un sanal arazisinde villa alıyorsunuz. evinize girip dolaşıyorsunuz. evinizin içi son derece harika tasarlanmış ve sizin oturumunuza sunulmuş. muazzam bir villa. en iyisi sizde deneyin, anlatmakla olmuyor. sürprizleri falanda var. şiddetle tavsiye ederim. sistem size birde sanal tapu veriyor. hatta tapunun çıktısını da alabiliyorsunuz. ben aldım el altında bulunsun diye bir tane. tapuyu görünce çok hoşuma gitti. hatta evde dolanırken resmen oradaydım. buyrun sizde bir villanız varmış gibi yaşayın.

buyrun. komşu olalım...

wauww.. süper bir olaya benziyor.. hemen deniyorum.. tebrikler teşekkürler ;)

mumin.okan ' Alıntı:
selamlar.

buyrun. komşu olalım...

güzelmiş hele hele oturma odası çok süper. 102 ekran plazma ses sistemi o biçim...heyt be onun karşısına koltuğu çekip 7 gün 24 saat play station oynamak vardı cilgin897

bosh iyi reklam yapmış...

Ben de siteye girdim ve hemen bir ev aldım, bahçesi havuzlu dublex süper eşyalar... tapusunu aldım... ve evde 5 hediye çeki varmış birini buldum ve bilgilerimi tamamladım 14 mayısta çekiliş varmış bekleyelim bakalım ne olacak...

yakamoz ' Alıntı:
Ben de siteye girdim ve hemen bir ev aldım, bahçesi havuzlu dublex süper eşyalar... tapusunu aldım... ve evde 5 hediye çeki varmış birini buldum ve bilgilerimi tamamladım 14 mayısta çekiliş varmış bekleyelim bakalım ne olacak...

ben hepsini buldum :D s456 smileydance

1 tane yeterli deyince aramadım başka... 44
dusun herbirine ayrı formmu doldurdun ?

yakamoz ' Alıntı:
1 tane yeterli deyince aramadım başka... 44
dusun herbirine ayrı formmu doldurdun ?

yo hayır sayfayı kapadım yeniden açtım. tam 5 adet. çok basit.

super süpeeer... dilerim güzel bir hediye kazanırsın 25889

villa sahipleri komşumuyuz? nereden ev aldınız??

aaa evet komşuymuşuz... Merhaba komşu hismiley

merhabaaa derty hismiley

mumin.okan bosch'tan reklam komisyonu almalisin! girlhaha

nayır almadım. s456 ama evler hoşuma gitti. paylaşmak istedim.

bende ev aldım hatta hediye çekinin birini de buldum gulensmiley

alışverişe gitmem gerek diye çıkmıştım evimden ama şimdi giremiyorumm ağla

kapıda kaldım giriş tuşu aktif değil napçaam ağla

sanemce ' Alıntı:

fare ile tıklamayı deneyin. yada pencereyi kapatıp tekrar açın.

mumin.okan ' Alıntı:
sanemce ' Alıntı:

fare ile tıklamayı deneyin. yada pencereyi kapatıp tekrar açın.

girdim girdim gogogo gogogo

biraz beklemek gerekiyomuş

teşekkür ederim tender45

güzel paylaşım teşekkürler

hah hah hay çok şükür doslar benmde artık bir villam var f678h aa34

tmm aldık evi güzelde sonrasında napcaz onu anlamdım smiliyface

sayın komşularım çekilişle açıklanmış.
bişeyler çıkan var mı?

bana birşey çıkmamış..

evi de temizlemedim zaten uzun zamandır u859

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri