Ynt: sanal villa sahipleri...

ben de aldım ama evin içine giremedim bile siz nasıl yaptınız? dusun

Evler bitmiş. Ben alamadım. cat56

kaafinur ' Alıntı:
ben de aldım ama evin içine giremedim bile siz nasıl yaptınız? dusun

normal bosch ana sayfadan giriş yapabiliyorsunuz.
daha sonra temizlik, çamaşır, mutfak alışverişleri çıkıyor. sağ altta navigasyon cihazı var dönüyor ona tıklayın görevler kısmından gerekli kontrolleri yapabilirsiniz. sapkal89

benimde sanal villam var hemde ilk çıktıgı yıldı kuzenimle galiba biraz aç gözlülük yapıp 10 küsür kadar villa aldık hemen hemen her etaptay789 ama hala ne işe yarıyor anlamış degilim sürekli çiçeginiz susuzluktan kurumaya başladı evinizin ısısını ayarlayın ev kirlendi vs vs hangi bir villayla ugraşayım canım ah ah zenginlikte yorucu arkadaşlaraa34

sevinclievet villa sahibi olduk bir bahvcivan ve hizmetcilere ihtiyacımız varsmil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri