Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
mutlu paylaşımlary789Sitemize hoşgeldin Ahmet. İyi ve mutlu paylaşımlar diliyorummm .....actionsmile
HOŞGELDİN hülyacım iyiki geldin.. mutlu paylaşımlar diliyorum girlhahagirlhahagirlhahagirlhahat678
Ben ağrıdan ahmet sitenize yeni üye oldum. Mutluluk eğlence kafa dağıtmak üzere burdayım yardımlarınızı bekliyorum. Görüşmek üzere.
merhaba arkadaşlar.bende geldim.nette kişisel gelişimle ilgili seminerler ararken site cıktı karşıma.belki bende çözüm bulurum sorunuma şuanda araştırmadayım.genç gelişim akademi ile ilgili şeyler duymuştum.kişisel güvenle ilgili verilen seminerler varmı diye araştırıyorum.bu siteyide pek bilmiyorum.bu konuda yönlendirecek olan varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirm
merhaba arkadaşlar
hayatım değişti form ailesi,hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.aranıza benide katmanız beni mutlu etti,inşallah bende sizlere mutluluk getiririm.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.