Tavsiye İstiyorum :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cadi_bm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benceeee bi müzik aleti çalmayı dene amaaaa farklı bişiler olsunguitar gitarı falan herkes çalışo her ne kadar ben çalamasamday789

burda kar varrrrr heryerr bem beyaaz .... okadarr güzelkii bana çok büyükk mutlulukk veriorrrrrr vede burdan sanaa buyuk mutluluk gönderiyorummm :)))

burda kar varrrrr heryerr bem beyaaz .... okadarr güzelkii bana çok büyükk mutlulukk veriorrrrrr vede burdan sanaa buyuk mutluluk gönderiyorummm :)))

Teşekkür ederimmmmm. Buraya da yaaa buraya da yağsınnn956k956k

dans kursunada gidebilirsin mesela arjantin tango y789 çok zevklidir. tavsiye ederim.

bence bizim buradan sana şunu yapabilirsin bunu yapabilirsin dememizle bu iş pek olmaz..
öncelikle kendin nelerden hoşlandığını tam olarak bilmelisin ve belirtmelisin ki insanlar da sana o çerçevenin içinde önerilerde bulunsunlar..yoksa çoğu öneri boşa gider..nitekim kimileri için cesaretim yok demişsin..cesaret sınırların nereye kadar mesela..nelerden hoşlanıyorsun bunları belirtirsen daha gerçekçi öneriler alırsın...sadece hobim olsun diye bir işe girişirsen 3 günde bıkar bırakırsın sonrada maymun iştahlıyım dersin..sevgilerle..

arkadaşlar bir türlü mp 3 dileyemiyorum

bence bizim buradan sana şunu yapabilirsin bunu yapabilirsin dememizle bu iş pek olmaz..
öncelikle kendin nelerden hoşlandığını tam olarak bilmelisin ve belirtmelisin ki insanlar da sana o çerçevenin içinde önerilerde bulunsunlar..yoksa çoğu öneri boşa gider..nitekim kimileri için cesaretim yok demişsin..cesaret sınırların nereye kadar mesela..nelerden hoşlanıyorsun bunları belirtirsen daha gerçekçi öneriler alırsın...sadece hobim olsun diye bir işe girişirsen 3 günde bıkar bırakırsın sonrada maymun iştahlıyım dersin..sevgilerle..

Okumayı seviyorum çooooooooooooooookk, sonra gezmeyi, sosyal ortamları falandl67

yanlış yere yazmış olmalı kanımca:S sakin olun,zaten mp3 dileyemiyormuş bide üstüne siz varmayın:D

Oldu o zaman.

cadi_bm liste çıkardım sana:

Diksiyon
Latin Dansları
Tiyatro ve Drama
Gitar
Ney
Keman
Piyano
Bağlama
Şan ve Solfej
İzcilik
Dağcılık
Aikido
Hapkido
Taekwondo
Yüzme
Yaratıcı Yazarlık
Şairlik
Dalış
Büro Yönetimi ve Sekreterlik (tamam şaka yaptım)
Dijital Sanatlar
Resim
Kırk Yama (taktım buna)
Fotoğrafçılık
Pilates
Pastacılık (şeker hamurundan pastalar çok güzel oluyor)
Ekmek Yapımı
Eskrim
Binicilik

Oldu o zaman.

Diksiyon
Latin Dansları
Tiyatro ve Drama
Gitar
Ney
Keman
Piyano
Bağlama
Şan ve Solfej
İzcilik
Dağcılık
Aikido
Hapkido
Taekwondo
Yüzme
Yaratıcı Yazarlık
Şairlik
Dalış
Dijital Sanatlar
Resim
Kırk Yama (taktım buna)
Fotoğrafçılık
Pilates
Ekmek Yapımı
Eskrim
Binicilik
Bu kadar seçenek içinden artık birini seç, beğen, gitgirlhaha
Fülunum sende üşenmedin araştırdın mı??girlhaha Yerim ben sizi ya :D

Taki kursuna gidebilirsin .Yaptigin takilari satip ihtiyaci olanlara yardim edersin .

Taki kursuna gidebilirsin .Yaptigin takilari satip ihtiyaci olanlara yardim edersin .
Kesinlikle katılıyorum, takı diyip de geçmeyin hayatınız renkleniyor, annem gittiği takı kursu sayesinde iki kere televizyona çıktıgirlhaha ama özenle yaptığı takılara kıyıp da satamıyorgirlhaha
Yaşınıza göre daha uçuk şeyler de önerebilirimgirlhaha

Oldu o zaman.

Diksiyon
Latin Dansları
Tiyatro ve Drama
Gitar
Ney
Keman
Piyano
Bağlama
Şan ve Solfej
İzcilik
Dağcılık
Aikido
Hapkido
Taekwondo
Yüzme
Yaratıcı Yazarlık
Şairlik
Dalış
Dijital Sanatlar
Resim
Kırk Yama (taktım buna)
Fotoğrafçılık
Pilates
Ekmek Yapımı
Eskrim
Binicilik

Çok teşekkür ederim ya süpersiniz hepiniz. En az birini mutlaka yapıcammm. 956kt678 956k partysmiley guitar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri