benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
1.Kural
hemen başlayın
2.Kural
doğru formüle etmek.
3.kural
teşekkür etmek. doğru istemenin turbosu
4.kural
aklı inandırmak.
5.kural
endişelenmek yerine güvenmek.
6.kural
tesadüflere açık olmak.
7.kural
gerçek büyük istekleri tespit etmek.
alıntı
benim hayat felsefem olan kurallardır bunlar.istediğim herşey ama her şey bonusuyla geliyor.bu gün birinci kuralı açıklıyorum.sevgiyle hep mutlu kalın iyi ki varsınızy789

Cevap: benim dileklerimi bosnusuyla gerçekleştiren 7 kural

1.kural
Hemen başlayın doğru istemeyi öğrenmenin en iyi yolu,hemen başlamaktadır.kolay alıştırmalarla.ilk başarılarımızı çabucak görmeyi isteriz.
Küçük isteklerle.
Neden küçüklerle..
Küçük isteklerde daha kolay oyun oynar gibi ve önyargısız taleplerde bulunabiliriz.kişinin fazla önem vermediği şeylerde korku da azdır.bunları gözümüzde canlandırabilir ve sonra tekrar unutabiliriz yani serbest bırakabilir zamanda bir yolculuğa gönderebiliriz.önemsiz konularda isteklerimizin yerine geleceğine daha çok inanırız,zira bunlara fazla anlam yüklemeyiz.başarıya inanmak başarıyı getirir.
Buna karşılık aklımız mantıklı açıklamalar ister ve bu yüzden,bütün bunların olmayacağı konusunda bizi ikna etmeye çalışır.bir şeyin olmasına izin veren veya buna engel olan hep bizim düşüncelerimizdir.ilk küçük mucizeden sonra bir küçük mucize için cesaretimizi toplayabiliriz.ve beklide bu artık mucize değil bizim siparişimizin evren tarafından yerine getirilmesidir.ve aklımız artık kendisinin açıklayamayacağı bir şeyler olduğu gerçeğini kabul eder.bu durumu kabullenip yeni bir konsept hazırlar.ve birdenbire yeni dünyayı kabul etmeye başlar.bu yüzden küçük test sürecine başlarız.zira ihtiyacımız olan aklımıza gösterebileceğimiz başarı öyküsüdür.gör bak oluyor.alıntı
bir süre sonra mucizeler kapınızı çalıyor...y789

Zevkle takip edeceğim emeğinize sağlık.

ben de takip ediyorum bengusu iyi ki varsın...

bende devamını sabırsızlıkla bekliyorum.evrene dileğimi gönderdim bonusuyla geldiyide takip ediyorum sevgiyle
iyi ki varsın bengusu

canım bengusum iyiki varsın.. ilgiyle bekliyorum..

"Zamanda yolculuğa göndermek"
Çok etkileyici bir anlatım olmuş..
Ben mi çok seviyorum bilim kurguyu ya..
Çok teşekkürler bengusu.. İyi ki varsın ve buradasın..

2.kural
doğru formüle etmek
ben....im prensibi

istekte bulunurken tekrar tekrar yapılan en büyük yanlış seçilen kelimeler yüzünden niyet edilenden çok farklı bir isteğin evrene gönderilmesidir.çok iyi niyetli olunsada amaca yaklaşılamamaktadır.hatta tam tersi olur.genellikle istekler öyle formüle edilirki içinde bulunan durum iyice sabitlenir.
mesela çok para istenildiğinde,"ben zengin olmak istiyorum"şeklindeki bir emir cümlesi kurmakçok yanlıştır.o zaman elde edilen şey "ben zengin olmak istiyorum"durumudur.bu durum birşey istemek ve sahip olmamak"tır.bu şekilde sadece eksikliklerimizi güçlendiririz.
"bir şeyi istemeyi"değil
"bir şey olmayı"seçin.
bu nedenle doğru formül şöyle olabilir."hayatımda zenginliğe hazırım"veya ben zengin ve mutluyum."veya"benim için ayrılmış bir para zaten var ve hayatıma gelmek üzere yolda."
her zaman ,şimdiki zamanı kullanarak dileyin;gelecek zamanı değil..
isteğinizi yazın.
böylece isteğiniz güçlenir.isteğiniz ilk defa fiziksel olarak bedeninizden çıkmış olur sadece bu yüzden bile güç kazanır.
isteğinizi net.kısa ve doğru biçimlendirmekle başarı kaçınılmazdır.alıntı
özellikle herkesin istediği para konusuyla verdiğimiz örneği istediğiniz her şey için değiştirebilirsiniz.
sevgiyle mutlu kalın.iyi ki varım iyi ki varsın iyi ki varızy789

Zevkle takip edeceğim emeğinize sağlık.

ben de takip ediyorum bengusu iyi ki varsın...

sabırsızlıkla devamını bekliyoruz sevincli

bende devamını sabırsızlıkla bekliyorum.evrene dileğimi gönderdim bonusuyla geldiyide takip ediyorum sevgiyle
iyi ki varsın bengusu

canım bengusum iyiki varsın.. ilgiyle bekliyorum..

"Zamanda yolculuğa göndermek"
Çok etkileyici bir anlatım olmuş..
Ben mi çok seviyorum bilim kurguyu ya..
Çok teşekkürler bengusu.. İyi ki varsın ve buradasın..
hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.sevgiyle mutlu kalasınızy789

Bende bengusu nerlerde kaldı diye düşünmeye başlamıştım arkası yarın gibi oluyor ama beklemekde güzel emeğine sağlık sende iyiki varsın çok teşekkürler

hepsini birden verince uzun oluyor ve çoğu arkadaş uzun olduğu için okumadan geçiyor.her kes okusun ve faydalansın istedim sevgiyle mutlu kalıny789

Doğru bir karar ben acıkcası ilgimi çeken konularda o an kendimi veremiyorsam kopyalayıp sonra okuyorum es geçmişliğimde olabiliyor herkese faydası olması için gösterdiğiniz özen takdire şayan tebrikler.

teşekkür ederiz. devamı ne zaman??:)

teşekkürler canım benimmm

Bazı uygulamalarım başarılı olmayınca soğumaya başladım:(

Teşekkür ederiz bengusu hanım :)

En yakın zamanda 3.kuralı bekliyoruz

Doğru bir karar ben acıkcası ilgimi çeken konularda o an kendimi veremiyorsam kopyalayıp sonra okuyorum es geçmişliğimde olabiliyor herkese faydası olması için gösterdiğiniz özen takdire şayan tebrikler.

teşekkür ederiz. devamı ne zaman??:)

teşekkürler canım benimmm

Bazı uygulamalarım başarılı olmayınca soğumaya başladım:(

Teşekkür ederiz bengusu hanım :)

En yakın zamanda 3.kuralı bekliyoruz
hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızy789

3.kural
doğru istemenin turbosu
teşekkür etmek
isteğinizi kağıda döktükten sonra talebinizi teşekkür ile bitirmeliyiz.teşekkür ederken hayatımızda yolunda giden şeyleri incelemeye başlarız.gözümüzü her gün başımıza gelen harika olaylara çeviririz.dikkatimizi ve takdirimizi bunlara veririz.bu şekilde hayatımızda inanılmaz çok şeyin mükemmel ve yolunda olduğunu görürüz.şimdiye kadar oluşmuş olan ne kadar çok şeyi olağan kabul ettiğimizi ve dikkatimizi henüz düzgün gitmeyen pek az şeye ne kadar çok yoğunlaştığımızı görürüz.sürekli eksiklerimize odaklanmak zenginliklere bakışımızın önünü kapatır.belkide negatifliklere çok fazla bakmaktayız yada başkaları ile mukayeseli yaşamaktayız.bu mukayese bile inlanları çoğu zaman mutsuz eder.minnettarlığı hissedin.şükretmek sayesinde güzellikler çoğalır.dikkatimizi nereye yöneltirsek oraya enerji veririz.şükretmenin ana düşüncesi sadece kendimizi evren ve hayatın akışı ile birleştirmek değilaynı zamanda arzu ettiğimiz olayı şimdiki zamana çekmektedir.teşekkür ettiğimiz anda dileğimiz duyulmuş ve şimdiden beyan edilmiş olur.zira teşekkür etmek dileğimizi şimdiki zamana çeker.dilemenin ve dua etmenin enerjileri birbirine çok benzer.her iki durumdada yüksek merciye hitap eder bir çözüm isteriz.her ikisindede amin vaya teşekkür diyerek dileğimizi mühürler ve kapatırız.
alıntı
teşekkür ederek hayatımıza tüm güzellikleri çekip dileğimizi mühürleyelim.
sevgiyle mutlu kalın.iyi ki varsınızy789

aklı inandırmayı sabırsızlıkla bekliyorum bengusucuğum onu da bugün versen...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri