Aminnny789darısı benim başıma
Aminnny789darısı benim başıma
Dün yılbaşı çekilişinde kazandığım çekirdek inanç çalışmasını yaptık. Bir döngü halinde istemediğim halde tekrarladığım ve düzeltemediğim şeylerin hiç aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı olduğunu gördüm. Çok güzeldi. Hayatımda çok şey değişecek. İlk günden değişim başladı bile. keops (Abdullah Canıtez) a çok çok çok teşekkür ederimblissy Bunu çekiliş sayfasına yazmak lazım şimdikgirlhaha
arkadaşım ne güzel bu değişimler darısı hepimizin başına, yalnız bişey sormak istiyorum burdaki herkese,inancın da bu değişimde katkısı var mı sizce yoksa gerçekten inanmasak da bu telkinler başarılı oluyor mu bunu çok merak ediyorum ve sizlerin görüşlerinizi bekliyorum...
arkadaşım ne güzel bu değişimler darısı hepimizin başına, yalnız bişey sormak istiyorum burdaki herkese,inancın da bu değişimde katkısı var mı sizce yoksa gerçekten inanmasak da bu telkinler başarılı oluyor mu bunu çok merak ediyorum ve sizlerin görüşlerinizi bekliyorum...
Merhaba menis evet inanmasan da etki edecektir ama bir de heves edip buradaki yazıları okursan çok gaza geleceksin ve bilgilenince de süper bir etkisi olacak. Daha iyisi hepimizin başınasevincliSevgili menis,telkinlerden sonuç almak için inanmak gerekmiyor..Fakat inançlı olmanız süreci hızlandıracaktır..
En iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum..actionsmile
Angelım meleğimblissy nasıl gaza geldim anlatamam çözülemeyecek bir şey değil sadece kafamda kurduğum düşüncelermiş çok alakasız alanlara yansıyormuş, kendimi engellemişim resmen. Kafamızdakiler değiştikçe hayatımız değişecekblissysenin adına çok sevindim canım sevinclisevincli
insan sorunların kaynaklarını net bir şekilde görünce ne kadar rahatlıyor dimi ? blissy çünkü teşhis etmek tedavinin anahtarı..anahtarı bulmuşsun şimdi rahatça o kapıyı açabilirsin blissy
Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sankigirlhaha Hiçbir olumlu yanını görmedim ama olumsuzluğunu gördüm, mesela lisedeyken orta boylu arkadaşımla ön sıralarda oturamazdım nedenmiş boy sırasına göreymiş, mesela beden eğitimde en ön sırada ben vardım hiç unutmam birgün hoca sağa çark dedi bende dalmışım sola çark yaptım arkadakilerde ördek gibi beni izliyor hoca lafı soktu hemen tabi girlhahaGel de sevin uzun boyuma khkh56 O yüzden sakın bu tür şeyleri kafana takma canım.Moralim bozuk. Benden yaşça büyük bir kadın resmen boyumla dalga geçti. Sonra da seni sevdiğim için takılıyorum diye kıvırdı. Etraftakiler konuştukça batıyorsun dediler. Ben de o an ciddiye almamıştım, şakayla karışık gereken cevapları vermiştim ama şimdi aklıma gelince sinirim bozuldu. Lise bittikten beri(Yaklaşık 3 senedir) boyumla barışığım ve uzatmak gibi bir isteğim yoktu. Ama burada başlıkları okuduktan sonra "acaba?" diyerek bazı şeylere başladım. Tam onun üstüne böyle şeyler yaşamam çok garip. Kendi barışıklığım azaldıkça insanlara kısalığımı görmeleri için açık vermiş gibi oluyorum sanki. Çok garip. Ve pek iyi hissetmiyorum bugün. İnsan ilişkilerim bir garip. Yarın direksiyon sınavı var. Konsantrasyonum yüksek. İş açısından güzel olabilecek ama duygusal açıdan iyi hissetmediğim bir gündü.
Oo cadım sende iyi boy varmışgirlhaha o sıranın öbür ucunda da ben vardım iştesad456 Bakış açısı demek ki, bir ucundaki üzülür, öbür ucundaki üzülür, ortadaki dikkat çekmiyorum diye üzülürgirlhaha üzülmeye bahane çok her zaman için.Bu kadar zamandır bazı konularda bana avantaj bile sağlayan boy konusu, kendimle barışıklığımda en ufak bir şüphe yaşadığımda başka insanların da dikkatini oraya çekti demek ki. İlginç bir tecrübeydi, şimdi iyiyim. Sağol cadım.Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sankigirlhaha Hiçbir olumlu yanını görmedim ama olumsuzluğunu gördüm, mesela lisedeyken orta boylu arkadaşımla ön sıralarda oturamazdım nedenmiş boy sırasına göreymiş, mesela beden eğitimde en ön sırada ben vardım hiç unutmam birgün hoca sağa çark dedi bende dalmışım sola çark yaptım arkadakilerde ördek gibi beni izliyor hoca lafı soktu hemen tabi girlhahaGel de sevin uzun boyuma khkh56 O yüzden sakın bu tür şeyleri kafana takma canım.
İyi ettin tabi gnr her zaman beklerizgirlhahaf678hslm herkese..
Yha baktım bi muhabbet var.Bende dahil olayım dedim.12389
İyi ettim galibacilgin897
Yha bende 1.82 ama emin olun hiç bi faydasını görmedim şimdilik gelecekte ne olur bilememdusun2
Boy uzatma çalışamlarına başlamanız içn zaten yaşınızında uygun olmsaı lazım..Bayanlar 18 Erkekler 21 yaşına girene kadar uzuyolar...neseli56
Büyük ihtimal bu yaşdan sonra ne yaparsanız yapın boy uzaması artık değişmezagl34Çünkü boy uzaması durmuştur...4897
ama siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle dewam edinnderty
s456HERKESE SELAMLARVE İYİ AKŞAMLAR25889
Erkeksen o kadar da uzun değilsin. Benimde babam 1.82 çünkü khkh56y789zynp0..oyy kıyamam eveet cinsiyet:erkekf678h
BAk Boyunu merak ettim şimdiooo67
yha zaten kızlar çok uzun olmuyolar.khkh56
olanlarda mankenmmi oluyolar sankii4897
Bende küçükkken kısaydım.s45apk
Kimi zaman aşağıdan bakmak yukarıdan bakmaktan iyidir.cilgin897Bide böyle düşündusun2
şimdilik iyi galiba 17 yaş içindertyne uzun nede kısa...ideal yanicilgin897Erkeksen o kadar da uzun değilsin. Benimde babam 1.82 çünkü khkh56
Sormayın, vites değiştirdikten sonra pat diye çekince neler olduğunu arabayı zıplata zıplata öğrendim girlhaha Sınavda kalkışım çok iyiydi, turumu da attım bir güzel, parkımı da ettim tam artık durup arabadan çıkıcam arabayı stop ettirdimtuh788 Neyseki o zamana kadar iyi sürdüğüm için kurtarmışım.Debriyajdan ayağını yukarıya doğru komple kaldırma, vitesi değiştirdin, debriyajdan ayağını çekmen gerekiyor topuğunu paspastatan kaldırmadan pedalın ayak tabanını yalayarak, ayak tabanında sürtünerek yapmaya çalış. arabayı hiç bir zaman stop ettirmezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.