14 şubat ? o da nesi :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daLqa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daLqa

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bugün 14 şubat sevgililer günü tüm yalnızları buraya bekliyorum sevincli niye böyle bir konu açtım bilmiyorum ama bugün hiç dışarı çıkmadım moralim bozulur diye. Umrumda mı sanki? sahte sevgiler,sahte ilişkiler,yapmacık kişiler.. En güzeli yalnızlık..! :D bırakında bu 14 şubatda sevgilimiz olmasın. Daha hayat uzun.. sevincli

Bugün 14 şubat sevgililer günü tüm yalnızları buraya bekliyorum sevincli niye böyle bir konu açtım bilmiyorum ama bugün hiç dışarı çıkmadım moralim bozulur diye. Umrumda mı sanki? sahte sevgiler,sahte ilişkiler,yapmacık kişiler.. En güzeli yalnızlık..! :D bırakında bu 14 şubatda sevgilimiz olmasın. Daha hayat uzun.. sevincli
y789Herşeyin tadı farklı dalga cım.Çokda önemli bir gün değil açıkçası bence bugün.ticari kaygılarla bize baskı kuruluyor bence buda işin saflığını yitirmesine yeterde artar.skan67

kapitalist duygusallık ::) nolacakk sevincli

kapitalist duygusallık ::) nolacakk sevincli
Burada olduğumuza göre artık daha büyük beklentiler ve arınmış günler hedefliyoruz.Bırak bu tuzağa hala farkındalığa ulaşmamışlar düşsün bizim yerimize y789

evveeett ::) her an daha güzele yüzüyoruuuzz sevincli
menderes_ege%C3%BCnvkamp%C4%B1.JPG

Kendi yapımım ingilizce telkin diye bir başlık altında konu açtım bir göz atsan y789Biz bu günü millet melül melülken böyle değerlendirsek.Fikirlerini paylaşırsan sevvindirik olurumblissyhappy6

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri