spestnaz ın günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spestnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba dostum actionsmile
önemli olan aslında okuldaki dersleri geçmek değil "hayat dersini" geçmek..
hayat dersini geçersen okul dersleri sana çerez gibi gelicektir sevincli

merhaba dostum actionsmile
önemli olan aslında okuldaki dersleri geçmek değil "hayat dersini" geçmek..
hayat dersini geçersen okul dersleri sana çerez gibi gelicektir sevincli

Haklısın, Angell blissy hayatt dersi, değil mi sevincli Geçmemiz gereken bir hayat dersi varr. . Öyle yada böyle, geçiyoruz sevincli Anı yaşayalımm, yaa ::) teşekkürler, iyiki varsınn :) hepinizi seviyorumm y789

Geride kalınca bunlar çok güzel birer anı olarak kalacak aklındasevincli iş arkadaşlarınla konuşup-güleceksin. Her anın tadını çıkarmalı8977.Bir dersten kalmak bile güzeldi diyorum şimdi o dersi geçtikten sonraki mutluluk daha fazla oluyor.Hayatı yakalamak dileğiyle…..89778977smileydancepartysmiley

Tabi yaa, kalmak nasıl birşey onu da öğrenmiş oldumm ::) Bir musibet geldi, nasihat gelmese de olur, heralde ::) teşekkürler, iyiki varsın dostumm sevincli

belki bazılarına garip gelicek ama öğrencilik hayatını bırakmak istemediğimden özellikle okulumu yavaştan alıyorum diyebilirim..
kendimi hala genç hissetmemi sağlıyor...yaş 28 hala öğrenciyim girlhaha

okul bittikten sonra geriye pek yapabileceğim birşey kalmıyor şimdilik büyük bir hedef bulamadım..evde oturmayı seviyorum rahatıma düşkünüm..evi derleyip toplamak ev kızı olmak hoşuma gidiyor..neyse konu dağılmasın ama maviş cadıya katılıyorum ben de y789

gerçekten mii y789 ben daha yeni geldimm, hemen bitse de gitsemm istiyorumm :) Masamın başına kurulsamm. . Çooookk sabırsızımm, beeeenn sevincli hayırlısı diyelimm sevincli ama herşey zamanında güzel heraldee y789 AnI YaŞaYaLıMmm guitar

gerçekten mii y789 ben daha yeni geldimm, hemen bitse de gitsemm istiyorumm :) Masamın başına kurulsamm. . Çooookk sabırsızımm, beeeenn sevincli hayırlısı diyelimm sevincli ama herşey zamanında güzel heraldee y789 AnI YaŞaYaLıMmm guitar

bugün aklıma bi yöntem geldi..günlüğüme yazmıştım ama buraya da yazayım..
ders kitabı okumaktan nefret ediyorsan..kitabı 1 kere sesli oku o anda da cep telefonuna ses kaydediciyle kaydedip istediğin zaman dinlersin..dinleye dinleye öğrenmek iyi fikir gibi..bende deniycem smil56 hatta uyurken kulağımıza taksak sabaha beyne yerleşmiş şekilde kalkmazmıyız ki sevincli

bugün aklıma bi yöntem geldi..günlüğüme yazmıştım ama buraya da yazayım..
ders kitabı okumaktan nefret ediyorsan..kitabı 1 kere sesli oku o anda da cep telefonuna ses kaydediciyle kaydedip istediğin zaman dinlersin..dinleye dinleye öğrenmek iyi fikir gibi..bende deniycem smil56 hatta uyurken kulağımıza taksak sabaha beyne yerleşmiş şekilde kalkmazmıyız ki sevincli

iyi fikir, gerçektenn sevincli teşekkürler guitar ben günlüğünde görmüştüm, o an fikrini çalmak geldi aklımaa y789 bende düşünüyorum yapmayıı blissy iyiki varsın, dostuumm :)

bidee, ben bikaç kere okuyunca yarım yamalak anlıyorumm :) kendimi unutmaya şartladığımdan mıdır, nedendir. . Okuduğum, aklıma yatan bi konuyu 1 2 saat sonra unutuyorum. . çokk azı aklımda kalıyorr :) hata hiçbiri kalmıyor, nerdeysee :P

bidee, ben bikaç kere okuyunca yarım yamalak anlıyorumm :) kendimi unutmaya şartladığımdan mıdır, nedendir. . Okuduğum, aklıma yatan bi konuyu 1 2 saat sonra unutuyorum. . çokk azı aklımda kalıyorr :) hata hiçbiri kalmıyor, nerdeysee :P

Okuduktan sonrakopyalık hazırlıyormuş gibi bakmadan özet çıkarmayı denedin mi?
images

evett :) ama sürdüremedim uzun süree sevincli

kopyalık gibi olan özeti çıkarmak da çok uzun ve zahmetli oluyo gerçekten..bi süre sonra insan sıkılıyor...ezberlenmesi gereken şeye değil de sayfa düzenine falan kafayı takmaya başlıyorsun..anlamsız ayrıntılara yani...

Herkesin çalışma tarzı farklı elbette, ama denemediyseniz bir kaç kez yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta konuları açık renkli fon kartonlarına farklı renkler seçerek yazmanızı öneriyyorum. Konuyu hatırlamanız için kağıdın renginden işe başlıyor aklımız.

eveet, bu yöntemi de denemeliyimm :) Esra da tavsiye etmişti sağolsunn :) teşekkürler sevincli

evet işe yarıyor notları okuyup telefona ses kaydetme yöntemi ben de geçen yıl anayasa yı öle yapıp öğrenmiştim..s456

hımm, o halde önümde 1 yıııll. . vee 600 sayfa varr y789 ama daha önnce her hafta 20 saat olmak üzre, 7 ders varr smil56 önce şunlara hadlerini bildirip sonra medeni yi yemem lazımm khkh56 khkh56 mideme oturmasa, baari :)

bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. .

bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. .

Canımm sen de kendine karşı çok anlayışlı ol e mi. Arada gelgitler yaşayabilirsin bu çok normal bende de bu aralar o kadar sık oluyor ki.
Geçecek bu his emin ol. İçinden geçip gitmesine izin ver. Şimdi kendini şımartacak bişey yapabilirsin mesela. Canın ne istiyorsa. Kahve olur, çikolata. Belki turuncu bir kazak..güzel bir köşe yazısı..
Seni çooooooookkk seven insanlar var; en çok da sen sevmelisin kendini.
Seni çoookkk seviyoruuuzzzz89778977girlhaha

Canımm sen de kendine karşı çok anlayışlı ol e mi. Arada gelgitler yaşayabilirsin bu çok normal bende de bu aralar o kadar sık oluyor ki.
Geçecek bu his emin ol. İçinden geçip gitmesine izin ver. Şimdi kendini şımartacak bişey yapabilirsin mesela. Canın ne istiyorsa. Kahve olur, çikolata. Belki turuncu bir kazak..güzel bir köşe yazısı..
Seni çooooooookkk seven insanlar var; en çok da sen sevmelisin kendini.
Seni çoookkk seviyoruuuzzzz89778977girlhaha
çokk teşekkür ederimm hepinizi çoookk seviyorumm ::) mutluluktan yemin ederim, gözlerim yaşardı ağla2 o kadarr çok ihtiyacım var ki rahatlamaya, anlatamam. Ama içsesimi engelleyemiyorum agl34 en olmadık yerlerde konuşuyor, çenesini kapaması gereken anlarda konuşuyor. Herşeyim çooookk güzelken saçma sapan hislere bürünüyorum. Ama pes etmem. . Yok öyle yağma. Bi kere, benim yanımda sizler varsınız happy6 hep gülmek zaten saçma olur demi actionsmile bu halim de tuzu biberi olsa gerek, mutlu anlarımın?? Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Sizlerin çoookk seviyorum. İyiki varsınız.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri