müzüikler güzel de hani bu sitenin adı telkinli mp3 dü

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

wert9999

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar

sitedeki linklerden indiriyorum ve de bilgisayarımın ya da telefonumun sesinin sonuna kadar açmama rağmen sadece müzik ya da su sesi yani telkin falan yok alçak sesle de olsa siteyi incelediğim kadarıyla çoğu insan bundan muzdarip ve de yardım istiyor ancak herhangi bir cevap verilmemiş.. Büyük bir mutlulukla üye oluyorsunuz işlemini tamamlıyorsunuuz indiriyorsunuz ancakkk hayalkırıklığı sadece müzik birileri başarmış dinliyormuş çok güzelmiş falanmış filanmışş bu yorumlar tıpkı tiyatro gibi rol mü yapıyorsunuz nedir...

valla bana bir tiyatro izliyormuşum gibi geldi ...

arkadaşlar

sitedeki linklerden indiriyorum ve de bilgisayarımın ya da telefonumun sesinin sonuna kadar açmama rağmen sadece müzik ya da su sesi yani telkin falan yok alçak sesle de olsa siteyi incelediğim kadarıyla çoğu insan bundan muzdarip ve de yardım istiyor ancak herhangi bir cevap verilmemiş.. Büyük bir mutlulukla üye oluyorsunuz işlemini tamamlıyorsunuuz indiriyorsunuz ancakkk hayalkırıklığı sadece müzik birileri başarmış dinliyormuş çok güzelmiş falanmış filanmışş bu yorumlar tıpkı tiyatro gibi rol mü yapıyorsunuz nedir...

valla bana bir tiyatro izliyormuşum gibi geldi ...

Müziklerin ney versiyonlarında arada konuşma yani telkin sesleri duyuluyor herhangi bi şüpheniz varsa ney versiyonlarını indirmenizi öneririmk8908

garip bir yolcu, telkinler müzik sesinin altına kulağın duyamayacağı kadar kısık sesle kaydedilmiş.

Bunun amacı telkinlerin bilinçaltına etki edip kalıcı değişim sağlamasıdır.

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuda oldukça fazla soru soruldu ve cevapta verildi. Muzdarip olan kim var bu durumdan anlayamadım. Üstelik de ücretsiz olarak sunulan telkinler için bunu yazmış olmanızı da saçma bulduğumu söylemeliyim. Subliminal telkin bunlar. Özelliği zaten telkinleri duymamanız. Ama yeterince araştırma yapmadan fikir sahibi olmayı meziyet sanıyoruz ne yazık ki.

Aşağıdaki linkte bu konuyla ilgili yeterince açıklama var. 9 sayfadan oluşan sadece bu melese ile ilgili bir konunun linkini veriyorum. Benzer bir çok konu daha var. Araştırma yapılmadan konu açıldığı için bizlerde aynı şeyleri tekrar tekrar yanıtlamaktan sıkılabiliyoruz. Başka sorularınız olursa da yine öncelikle rehber bölümünü inceleyiniz. Eğer bulamazsanız sorabilirsiniz. Ancak kullandığımız ifadelere dikkat edelim lütfen. İnsanlar faydalanıyor. Buna inanmıyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman da dinleyip dinlememek size kalmış. Kimseyi zorlamıyoruz. Bu işe emek veren insanlara ayıp ediyorsunuz en başta.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...ce-muzik-mi-var/3-telkinleri-duyamiyorum.html

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri