- Reaksiyon puanı
- 0
şimdiden yrdm için saolun çok hassas birisiyim belli etmem ama en küçük şeylerden bile maksimum etkilenirim bugün pür heves okulda bi yarışmaya katıldım ve kazandım. müthiş bi sevinç yarattı bende hemen bu sevinci yaşamalıyım diye düşündüm ve çevremdekilerle paylaşmaya koştum gerçekten keskin bir mutluluk hissediyordum ama ben coşkulu anlatırken birileri hiç sevmem böyle insanları en nefret ettiğim şeydir öyle övünür gibi dedi diğer birkeç kişi de ewt aynen diye ona katıldı ve benim içimdeki o keskin mutluluk bir anda dondu katılaştı ve tuhaf bir şeye dönüştü pişmanlık gibi utanç gibi. hiç abartmıyorum sanki dokunabileceğim kadar yoğunlaştı ve içimde ağırlığını hissediyorum resmen hani soğuk bir su içersiniz de içinizde o soğukluk kalır ya benim de öyle oldu ama bu acıyla sarmalanmış bi soğukluk. çok garip. daha önce hiç böyle hissetmemiştim. ağlayamıyorum da nedense. sizden yardım istediğim şey bu kötü enerjiyi nasıl atabilirim nasıl rahatlayabilirim bu kadar saçma bir şeyde bile nasıl bir anda çökebiliyorum en çok ona anlam veremiyorum bu arada biraz gencim=) -lise-