buda benim hikayem :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bengusu adınla başlattığın güzellik içime yerleştiğinden beri seni çok seviyorum ablacım iyi ki varsın ve sen bitanesin gerçekten...

benimde durum ne olursa olsun gönlümde sonsuza dek parlayacak güneşi seçtim sizin gibi iyi ki varsınızO0

bu gün her pazar olduğu gibi dedeyi ziyarete gittik.annem ve babam yaşlandılar.kızlarımın onları iyi tanımasını istiyorum.büyüklere nasıl saygı gösterildiğini görsünler istiyorum.geçen bayram huzur evindeki yaşlıları görmeyede götürdüm onları.bu mevsimde eskiden buralarda kar okadar çok olurdu ki güzelim şehir bu gün bahardan kalma bir günü yaşıyor..bu gün sevgililer günü her kesin gönlünde büyük sevgi tohumlarının yeşermesini diliyorumm.sevincli
bu gün hayatı yakalıyorum .y789

bu gün uzun bir aradan sonra güneş yüzünü gösterdi.gerçi benim gönlümün güneşi bütün ihtişamıyla parlıyor.kızların hızına yetişmeye çalışıyorum ve hayat istediğim gibi akıyor.bazen diyorumki bu bilgilerle geçmişe gidip her şeyi yeniden yaşasam ne olur diye.bekarken yalnızken kaldığım o eve gittim geçen hafta.satılık ilanını asmak için.söyle bir dolaştım gündüzleri vakit geçirmeyi sevdiğim kızlarla kahkahayla inlettiğimizsmil56 odaları gezdim.gece olunca yalnız kalmaktan korktuğum ve ağladığımagl34 odamı gezdim.korkularımı yanlızlığımı o evde bir daha geri gelmemek üzere bıraktım.vedalaştım...evet uzun bir aradan sonra evi gezmek üzüldüğüm ve sevindiğim anıları yeniden canlandırdı.güzel olanları alıp diğer anılardan özgürleştim mutluyum iyi ki varım iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789

bu gün uzun bir aradan sonra güneş yüzünü gösterdi.gerçi benim gönlümün güneşi bütün ihtişamıyla parlıyor.kızların hızına yetişmeye çalışıyorum ve hayat istediğim gibi akıyor.bazen diyorumki bu bilgilerle geçmişe gidip her şeyi yeniden yaşasam ne olur diye.bekarken yalnızken kaldığım o eve gittim geçen hafta.satılık ilanını asmak için.söyle bir dolaştım gündüzleri vakit geçirmeyi sevdiğim kızlarla kahkahayla inlettiğimizsmil56 odaları gezdim.gece olunca yalnız kalmaktan korktuğum ve ağladığımagl34 odamı gezdim.korkularımı yanlızlığımı o evde bir daha geri gelmemek üzere bıraktım.vedalaştım...evet uzun bir aradan sonra evi gezmek üzüldüğüm ve sevindiğim anıları yeniden canlandırdı.güzel olanları alıp diğer anılardan özgürleştim mutluyum iyi ki varım iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789
duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz25889

sabaha kadar yağan yağmuru dinledim.öyle güzel yağıyorduki.işe giderken her damlanın beni üzen bir olayıda alıp götürdüğünü düşündüm.ve bu günün güzel haberlerle geçmesini seçtim.dişim yine ihtahaplanmış.akşam arkadaşımı arayıp kullanacağım ilacı aldım.şimdi daha iyi gibi antibiyotik bitince bakılacak.hayatımda hiç olmadığı kadar bir huzur hakim.her olaya bakış açımı değiştiriyorum.hep olumsuzu görmeye alışmışız ya ben olumluyu bulmaya çalışıyorum.sürekli öğreniyorum bulunduğum bu noktada her şey güzele doğru gidiyor.hepinizi seviyorum iyi ki varsınızy789

diş ağrısına dayanamadım.yarın doktora gideceğim.antibiyotik bitti.havalar bir açık bir kapalı.ne giyeceğimizi şaşırıyoruz.mart ayını çok seviyorum.saat uygulaması bu ayda olduğu için.işten çıkınca bana zaman kalacak.hayal ponoma güzel tatil resimleri astım.evrene dileğimi gönderdim.öğleden sonra kızları alıp dedeye gittik.dedenin bahçesinde havalara aldanan ağaçlar çiçek açmış.dede bahçeyi hazırlıyor bende bütün pozitif düşünceleri iyice köksalsın diye ektim zihin bahçeme.bahar hafiften kapıdan bakıyormu ne.gönlümün güneşi zirvede parlıyor.iyi ki varım iyi varsın iyi ki varsınızy789

Geçmiş olsun..Hayal panonu çok sevdim görmeyi çok isterdim ama günlüğünde görmüş kadar oldum..Supersin..Pozitif düşüncelerin zihin bahçeni mutluluk,neşe, sevinç, huzurla donaltsın..İyi ki varsın.
Herşey gönlünce olsuny789
canım benim seninde her şey gönlünce güzel olsun
iyi ki varsınactionsmile

canım bengusucum... ben geldim günlüğünü ziyarete..
yazdıkların, hayatın,bakış açın, farkındalıkların, bütün hepsi inancımı güçlendiriyor....
başka ne denir ki sana... iyiki varsıny789

sevgili bengusucum öncelikle çok geçmiş olsun diyorum...sigrt56yazılarınla pozitif enerjinle yanımızda olmanla bana güç veriyorsun.seninde dediğin gibi iyi ki varsınsmil56

canım bengusucum... ben geldim günlüğünü ziyarete..
yazdıkların, hayatın,bakış açın, farkındalıkların, bütün hepsi inancımı güçlendiriyor....
başka ne denir ki sana... iyiki varsıny789
hoş geldin günlüğüme doris her zaman beklerim.iyi ki varsıns456

sevgili bengusucum öncelikle çok geçmiş olsun diyorum...sigrt56yazılarınla pozitif enerjinle yanımızda olmanla bana güç veriyorsun.seninde dediğin gibi iyi ki varsınsmil56
çok teşekkür ederim dişim dahi iyi.sizin enerjinizde beni mutlu ediyor her şey gönlünüzce güzel olsun iyi ki varsın

bengu hanım çok çok geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlıklı dişlere kavuşmanızı diliyorum.

Günlüğünü görmemiştim canım, hayırlı olsun. Arada uğrayıp bakıcam. Diş ağrısı zordur. Geçmiş olsun. Kendine iyi bak.actionsmile

kiss3kiss3kiss3kiss3kiss3gerçekten anne ve babamın yanımda olmayışları sebebiyle çok küçük yaşta kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalıştım.Çok sendeledim ama yoluma devam ettim.zor günlerdi zamanım büyük bölümünü kişisel gelişim kitapları okumaya ayırdım.Kalan kısımda kişisel sergiler açtım.öğrendiklerimi arkadaşlarımla paylaştım.Biliyormusunuz tekrar dünyaya gelsem yine onların çocuğu olmak isterdim mesajınız için çok teşekkür ederim.gülleriniz yine çok güzel hep gülmeniz dileğiyle seviyle mutlu kalıny789

Ben senin günlüğünü yeni gördüm. Şimdi hevesle okuyorum.
Çok güzel yazıyorsun. Birşeyi merak ettim kişisel sergiler açtım demişsin. Nedir bu kişisel sergiler kişisel gelişimle mi alakalıydı. Seni tanımıyorum ama çok çalışkan ve girişken biri gibi görünüyorsun şimdiye kadar okuduklarıma göre. y789 Ne güzel.

bu gün eskiden olsa çok kızacağım bir olaya başka bir yönden başka bir pencereden bakmayı denedim ve kızmadım.eşim bana galiba senin amaliyatta sinirlerinide almışlar dedi.khkh56 inanılmaz bir değişim içindeyim ve değişmeye ,gelişmeye devam ediyorum.bu gün bütün güzel olayları hayatıma bir mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorum.y789sevgiyle mutlu kalın

Bende bende hayatıma bütün güzel olayları mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorumy789

nasıl yaptın cüzdanını benimkinide öyle yapıyım gelsin paralar gelsin paralary789
canım biz cüzdanımıza 100 tl koyduk.ve o paraya dokunmuyoruz.o parayla neler yapabileceğimizi düşünüyoruz.istersen yazabilirsin de (iyi bir yemek yiyebilirim beğendiğim kazağı alabilirim taksiye binebilirim vs)o paranın cüzdandaki varlığı güvende hissettiriyor ve dene inan o cüzdanda hiç para eksik olmuyor...y789

canım biz cüzdanımıza 100 tl koyduk.ve o paraya dokunmuyoruz.o parayla neler yapabileceğimizi düşünüyoruz.istersen yazabilirsin de (iyi bir yemek yiyebilirim beğendiğim kazağı alabilirim taksiye binebilirim vs)o paranın cüzdandaki varlığı güvende hissettiriyor ve dene inan o cüzdanda hiç para eksik olmuyor...y789

Benim yaptığım en büyük hata cüzdanımda ne kadar para varsa illaki harcıyorum. Gerçi geçen ay bankada birikim yapmaya başladım, ama cüzdanım hemen boşalıyor. Senin önerini yapacağım hemen para çekip cüzdanıma 100tl koyacağım ve onu hiç harcamayacağım. Bir kağıdada neler yapabilirim onunla yazacağım sonra o kağıdıda cüzdana koyacağım sanırım öyle mi? Çok teşekkürler iyiki varsınızpartysmileyalk78

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri