duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz25889bu gün uzun bir aradan sonra güneş yüzünü gösterdi.gerçi benim gönlümün güneşi bütün ihtişamıyla parlıyor.kızların hızına yetişmeye çalışıyorum ve hayat istediğim gibi akıyor.bazen diyorumki bu bilgilerle geçmişe gidip her şeyi yeniden yaşasam ne olur diye.bekarken yalnızken kaldığım o eve gittim geçen hafta.satılık ilanını asmak için.söyle bir dolaştım gündüzleri vakit geçirmeyi sevdiğim kızlarla kahkahayla inlettiğimizsmil56 odaları gezdim.gece olunca yalnız kalmaktan korktuğum ve ağladığımagl34 odamı gezdim.korkularımı yanlızlığımı o evde bir daha geri gelmemek üzere bıraktım.vedalaştım...evet uzun bir aradan sonra evi gezmek üzüldüğüm ve sevindiğim anıları yeniden canlandırdı.güzel olanları alıp diğer anılardan özgürleştim mutluyum iyi ki varım iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789
canım benim seninde her şey gönlünce güzel olsunGeçmiş olsun..Hayal panonu çok sevdim görmeyi çok isterdim ama günlüğünde görmüş kadar oldum..Supersin..Pozitif düşüncelerin zihin bahçeni mutluluk,neşe, sevinç, huzurla donaltsın..İyi ki varsın.
Herşey gönlünce olsuny789
hoş geldin günlüğüme doris her zaman beklerim.iyi ki varsıns456canım bengusucum... ben geldim günlüğünü ziyarete..
yazdıkların, hayatın,bakış açın, farkındalıkların, bütün hepsi inancımı güçlendiriyor....
başka ne denir ki sana... iyiki varsıny789
çok teşekkür ederim dişim dahi iyi.sizin enerjinizde beni mutlu ediyor her şey gönlünüzce güzel olsun iyi ki varsınsevgili bengusucum öncelikle çok geçmiş olsun diyorum...sigrt56yazılarınla pozitif enerjinle yanımızda olmanla bana güç veriyorsun.seninde dediğin gibi iyi ki varsınsmil56
Dişinin iyi olmasına sevindimmm..İyi ki varsınnnn ..
çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ve bana enerji veriyorsunuzy789geçmiş olsun ablacım.iyi ki varsın![]()
kiss3kiss3kiss3kiss3kiss3gerçekten anne ve babamın yanımda olmayışları sebebiyle çok küçük yaşta kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalıştım.Çok sendeledim ama yoluma devam ettim.zor günlerdi zamanım büyük bölümünü kişisel gelişim kitapları okumaya ayırdım.Kalan kısımda kişisel sergiler açtım.öğrendiklerimi arkadaşlarımla paylaştım.Biliyormusunuz tekrar dünyaya gelsem yine onların çocuğu olmak isterdim mesajınız için çok teşekkür ederim.gülleriniz yine çok güzel hep gülmeniz dileğiyle seviyle mutlu kalıny789
bu gün eskiden olsa çok kızacağım bir olaya başka bir yönden başka bir pencereden bakmayı denedim ve kızmadım.eşim bana galiba senin amaliyatta sinirlerinide almışlar dedi.khkh56 inanılmaz bir değişim içindeyim ve değişmeye ,gelişmeye devam ediyorum.bu gün bütün güzel olayları hayatıma bir mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorum.y789sevgiyle mutlu kalın
bengusu cüzdanımı senin dediğim gibi yaptım hiç boş kalmıyor sağolasın
iyi ki varsınblissyblissyblissy
canım biz cüzdanımıza 100 tl koyduk.ve o paraya dokunmuyoruz.o parayla neler yapabileceğimizi düşünüyoruz.istersen yazabilirsin de (iyi bir yemek yiyebilirim beğendiğim kazağı alabilirim taksiye binebilirim vs)o paranın cüzdandaki varlığı güvende hissettiriyor ve dene inan o cüzdanda hiç para eksik olmuyor...y789nasıl yaptın cüzdanını benimkinide öyle yapıyım gelsin paralar gelsin paralary789
canım biz cüzdanımıza 100 tl koyduk.ve o paraya dokunmuyoruz.o parayla neler yapabileceğimizi düşünüyoruz.istersen yazabilirsin de (iyi bir yemek yiyebilirim beğendiğim kazağı alabilirim taksiye binebilirim vs)o paranın cüzdandaki varlığı güvende hissettiriyor ve dene inan o cüzdanda hiç para eksik olmuyor...y789
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.