Bizde heyecanlıyız.956k Seni çok seviyoruz.actionsmilebahar geliyor sevinclicat56 niz heycanlı guitar
geçmiş olsun sonuçların iyi çıkmasına da ayrıca sevindim......y789evet bilen bilmeyen duysun duymadık demeyin bak sonra tırmalarım y789 yaklaşık 10 gündür yoktum haaa ne çok geziyorsun diyorsunuz ama bu kez kontrollerim iiçin ankara GATA daydım hadi biraz meraklanın ne kontrolü bu diye kısa hatıurlatma olarak 2 yıl önce kanser oldum ben sonra kanseri tırmaladım şimdi tetkiklerim için ankaradayım korkmayın durun daha çok yazaarım ben sonuçlarım gayte iyi çıktı kcat56 niz bir kez daha tırmaladı kanseri yani endişe edecek bişi yok hem ben 9 canlıyım değilmi khkh56çarşamba ibibikler öter ötmez sitedeyim bekleyin özleyin beni sevgilerimle
Yiycem ben seni ya girlhaha Alkol alışkanlık yapmadı, sen alışkanlık yaptın bana.girlhahaI just say meeaaaauuuwwwww blook
Yiycem ben seni ya girlhaha Alkol alışkanlık yapmadı, sen alışkanlık yaptın bana.girlhaha
çoooook geçmiş olsun pisimbat sevgiyle kalgirlhahagirlhaha
cat56ler sihir sahibi hayvanlardır ayrıca özgürlüklerine düşkündür kimsenin yanında kalmazlar canlarının istediğini yaparlar blookbuda ufak bir bilgi size guitarKediler böyle değil sen böylesinnn. Alışkanlık yaptın bende o yüzde yanımdan ayrılman yasakksevincli
İyi yanımda takıl o zaman istediğin zaman gitmekte özgürsün ne dersin? girlhaha Ben seni çok seviyorum, beni bırakacak mısın?cat56ler sihir sahibi hayvanlardır ayrıca özgürlüklerine düşkündür kimsenin yanında kalmazlar canlarının istediğini yaparlar blookbuda ufak bir bilgi size guitar
Kedilerde seni çok seviyordu khkh56 Pisimbat'da sevmez seni o yüzden sen burdan ufak ufak tüymeye bak tırmalar valla benden söylemesi..Ya ben kedileri hiç sevmem kusura bakmayın, ama köpekleri çook seviyorum.
Ya ben kedileri hiç sevmem kusura bakmayın, ama köpekleri çook seviyorum.
çok sevimli hayat dolusun arkadaşım... geçmiş olsun walla anladığım kadarıyla sende bu kişilik olduğu sürece hastalıklar senden korkmalı 8977f678hkendine çokkk iyi bak hep mutlu ollO0
Kedilerde seni çok seviyordu khkh56 Pisimbat'da sevmez seni o yüzden sen burdan ufak ufak tüymeye bak tırmalar valla benden söylemesi..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.