pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

an vardır su gibi geçer an vardır zaman durur .cat56blook

özellikle sevdiklerimiz yanımızdayken, mutlu olduğumuzda zaman su gibi akıp gider...

olmak istemediğimiz bir ortamda-durumdaysak geçmek bilmez b456

sevdiğimizle birlikteyken su misali akar geçer

bir yerden gelenei beklemekteysek eğer zaman durur saniyeler gün olur blook

an vardır hayata değer
hayat vardır an gibi geçer
hissedilebilen her an için
yaşamasını bilmek gerek.

yalnızlığımın kapısı açarken yüreğim bir çoçuk ürkekliğinde sarıldı hatıralarıma ,usulca yaşların süzüleceği sevgilimin omuzu ,yada annemin dizine yatsam ,bildiğim masalları anlatsa bana hiç bıkmam dinlerim ilk günki masumiyetimle .
pusular kursada yalnızlık öğrenmelisin hoyrat kırbaçlarından kurtarmayı yüreğini.
yürek hala çoçuk yürek özlemlerle usulca ağlar daima .

evet bilen bilmeyen duysun duymadık demeyin bak sonra tırmalarım y789 yaklaşık 10 gündür yoktum haaa ne çok geziyorsun diyorsunuz ama bu kez kontrollerim iiçin ankara GATA daydım hadi biraz meraklanın ne kontrolü bu diye kısa hatıurlatma olarak 2 yıl önce kanser oldum ben sonra kanseri tırmaladım şimdi tetkiklerim için ankaradayım korkmayın durun daha çok yazaarım ben sonuçlarım gayte iyi çıktı kcat56 niz bir kez daha tırmaladı kanseri yani endişe edecek bişi yok hem ben 9 canlıyım değilmi khkh56çarşamba ibibikler öter ötmez sitedeyim bekleyin özleyin beni sevgilerimle

bahar geliyor sevinclicat56 niz heycanlı guitar

evet bilen bilmeyen duysun duymadık demeyin bak sonra tırmalarım y789 yaklaşık 10 gündür yoktum haaa ne çok geziyorsun diyorsunuz ama bu kez kontrollerim iiçin ankara GATA daydım hadi biraz meraklanın ne kontrolü bu diye kısa hatıurlatma olarak 2 yıl önce kanser oldum ben sonra kanseri tırmaladım şimdi tetkiklerim için ankaradayım korkmayın durun daha çok yazaarım ben sonuçlarım gayte iyi çıktı kcat56 niz bir kez daha tırmaladı kanseri yani endişe edecek bişi yok hem ben 9 canlıyım değilmi khkh56çarşamba ibibikler öter ötmez sitedeyim bekleyin özleyin beni sevgilerimle
geçmiş olsun sonuçların iyi çıkmasına da ayrıca sevindim......y789

çoooook geçmiş olsun pisimbat sevgiyle kalgirlhahagirlhaha

Kediler böyle değil sen böylesinnn. Alışkanlık yaptın bende o yüzde yanımdan ayrılman yasakksevincli

Kediler böyle değil sen böylesinnn. Alışkanlık yaptın bende o yüzde yanımdan ayrılman yasakksevincli
cat56ler sihir sahibi hayvanlardır ayrıca özgürlüklerine düşkündür kimsenin yanında kalmazlar canlarının istediğini yaparlar blookbuda ufak bir bilgi size guitar

cat56ler sihir sahibi hayvanlardır ayrıca özgürlüklerine düşkündür kimsenin yanında kalmazlar canlarının istediğini yaparlar blookbuda ufak bir bilgi size guitar
İyi yanımda takıl o zaman istediğin zaman gitmekte özgürsün ne dersin? girlhaha Ben seni çok seviyorum, beni bırakacak mısın? :( ağla2

Ya ben kedileri hiç sevmem kusura bakmayın, ama köpekleri çook seviyorum.

çok sevimli hayat dolusun arkadaşım... geçmiş olsun walla anladığım kadarıyla sende bu kişilik olduğu sürece hastalıklar senden korkmalı 8977f678hkendine çokkk iyi bak hep mutlu ollO0

Ya ben kedileri hiç sevmem kusura bakmayın, ama köpekleri çook seviyorum.

olsun köpekleri de severim bende hayvan sevgisi güzeldir sevincli

çok sevimli hayat dolusun arkadaşım... geçmiş olsun walla anladığım kadarıyla sende bu kişilik olduğu sürece hastalıklar senden korkmalı 8977f678hkendine çokkk iyi bak hep mutlu ollO0

eh galiba öyle blook

Kedilerde seni çok seviyordu khkh56 Pisimbat'da sevmez seni o yüzden sen burdan ufak ufak tüymeye bak tırmalar valla benden söylemesi..

doğru tehşiş vallahi khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri