matrix'e hükmedin

arkadaşlar kitap almayın demiyoruz.bulamayan arkadaşlar üzülmesin eline geçene kadar iki noktayı yapmaya çalışın demiştim vakit kaybı açısından.benim oturduğum ilde yoktu getirtene kadar kendim yaptım.çünkü çok güzel açıklamalar alıntılar vardı.herkesin kendi bileceği bir konu.bazı şeyleride kendim deneyerek buldum.zaman yolculuğunu annemin sağlık sorunları için uyguladım.belinin rahatsızlığının ilk başladığı yıllara her beş yıl için geriye gittim.ilk ne zaman belindeki rahatsızlık başladığı ana yaptım.o andan bu ana kadar olan zaman diliminde iyileşme sağladık.şimdi çok rahat.y789arketipleriride iki nokta yaparken ben zaten hayal ederken bilmeden uyguluyormuşum.yeğenimin sözleşmesi biran evvel yapılması için yaptığımda trt binasının içinde kazık çakıyor hayal ettim daha akılda kalıcı olsun diye esprili bir şekilde hatta yaparken güldüm.şimdi sözleşmesi yapıldı maaşıda arttı.orda çalıştığını odasını hayal ettim. yine bir örnek daha köprü trafiği malum yol açık olsun gideceğimiz yere sank,i bir sabun üzerinde kayıyoruz gibi hayal ettim.sonuç:gideceğimiz yere biran evvel vardık.bunlar sizin hayal gücünüzün zenginliğine ve yaratıcılığına bağlı.

şahane anlatmışınız sudem hanım. bende köprüde denedim . benimkide komik, bana özel yol yapılmış ,bomboş trafigi olmayan yol hayal ettim. inanın bir süre sonra yan yol açıldı ve sadece biz vardık yolda harikaydı .çok güldüm ama oldu işte .sevgiler...

teşekkürler...ne kadar güzel deryacım.işte hayal gücünün sınırları yok isteyince başarıyor insan.hpm2 keyifli ve zevkli iki noktalar diliyorum sevgi ve ışıkla kal.

Ben İStanbul trafiğinde giderken "Ben Sevgiden geliyorum/Ben Sevgiden geldiğimi biliyorum ve inanıyorum/ Ben Sevgiden geldiğimi kabul ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için kendimi takdir ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için Şükrediyorum" diyorum ve bindiğim taşıtın önünü tıkayan araç, insan her ne ise yolu açmak için inanılmaz telaşa kapılıyor..
Ama iki noktayıda bir kaç konuda denedim ve yararını gördüm. sevgili sudem8 kadar hayal gücü kullanmasamda yaptığım konu ile ilgili gözümün önüne olan olacak sahneler geliyor ve gülümsüyorum. İçim huzurla dolunca b ırakıyorum ve ister istemez o anda unutuyorum dileğimi. Dileğim olunca şaşırıyorum...

biraz yorumları okudumda.. emeğinize sağlık..konu harika...neden olmasın..ben düşünce gücüne yürekten inanıyorum.verdiğiniz adrslere bir bakayım:) birazda

Ben İStanbul trafiğinde giderken "Ben Sevgiden geliyorum/Ben Sevgiden geldiğimi biliyorum ve inanıyorum/ Ben Sevgiden geldiğimi kabul ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için kendimi takdir ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için Şükrediyorum" diyorum ve bindiğim taşıtın önünü tıkayan araç, insan her ne ise yolu açmak için inanılmaz telaşa kapılıyor..
Ama iki noktayıda bir kaç konuda denedim ve yararını gördüm. sevgili sudem8 kadar hayal gücü kullanmasamda yaptığım konu ile ilgili gözümün önüne olan olacak sahneler geliyor ve gülümsüyorum. İçim huzurla dolunca b ırakıyorum ve ister istemez o anda unutuyorum dileğimi. Dileğim olunca şaşırıyorum...
y789sevgili hayathan senin engin bilgilernden çok faydalandım.daha sonra pc bozulunca uzak kaldım sizlerden.benim aslında hiç hayal kurma becerim yoktur.ailem bu konuda hayalimin tam ortasında devreye girip gerçeğe dönmem için ellerinden geleni yaparlar.hayallerim hep kısa oluyor bu yüzden.ama imgelemeyi iyi yapıyorum demekki sonuç hep başarılı oluyor bu konuda mütevazi olamıcamy789senin yazını görünce çok sevindim.bilgilerinize ihtiyacımız var.paylaşırsanız sevinirim.k8908

teşekkürler...ne kadar güzel deryacım.işte hayal gücünün sınırları yok isteyince başarıyor insan.hpm2 keyifli ve zevkli iki noktalar diliyorum sevgi ve ışıkla kal.
teşekkür ederim rehberliginiz için. iyiki varsınız sevgilerrr...actionsmile

yani baya sayfa bu konuda.heyecanlanmamak elde değil.bunları yapmanın bir yolu olmalı.amanasıl yapacağımmm nasıll yapacağımmmm .....

arkadaşlar kitabı bulamadım diye üzülmeyin ben kitabı alıp okumadan başa rmış biri olarak sitedeki açıklamalardanşkitabın aılntılarından faydalandım.birde bu işi başaran bir arkadaş yardımcı oldu.kitap bana daha karmaşık geldi.iki noktacınız geldiii yani benim günlüğüm matrixe hükmedin formlarını baştan aşağıya okuyun çok açıklamalar yaptım[kendi günlüğümde].herkes yapabilir zor değil gözünüzde zorlaştırıp güçleştirmeyin.başarırım diye baqşlayın kolay gelsin.okumadan kolayca yapılacak birşeyde değil çok okumak ve anlamak gerekiyor.sorulan sorular cevaplar var formda bunları dikkatlice takip edin faydasını göreceksiniz.kolay gelsinhpm2
valla ben sizin açıklamalarınızı okuduktan sonra baya ümitlendim yapabilirim diye.ama tabi ne olur bilemem.birde çekim yasası telkinini alıp tekniklerle kombine etmeyi düşünüyorum.şimdi sizin günlüğe bakacağım

arkadaslar e kitabini bulamazmiyiz. burada orjinalini bulamadim. :(

İnsanlar bu kitaba niye bu kadar taktı anlamıyorum. Kitap gerekli mi merak ettim?

y789sevgili hayathan senin engin bilgilernden çok faydalandım.daha sonra pc bozulunca uzak kaldım sizlerden.benim aslında hiç hayal kurma becerim yoktur.ailem bu konuda hayalimin tam ortasında devreye girip gerçeğe dönmem için ellerinden geleni yaparlar.hayallerim hep kısa oluyor bu yüzden.ama imgelemeyi iyi yapıyorum demekki sonuç hep başarılı oluyor bu konuda mütevazi olamıcamy789senin yazını görünce çok sevindim.bilgilerinize ihtiyacımız var.paylaşırsanız sevinirim.k8908

Hakkıımda yazdığın güzel yazıların için sana çok teşekkür ediyorum. Kendin hakkında çok mütevazı davranıyorsun. Senden herkes öyle güzel bilgiler alıyorki.. Yeniden buraya gelip paylaştığın bilgilerinle içimi ısıt tın. Bundan sonra seni bu sayfalarda görebilmeyi çok isterim..

yazdıklarını heyecanla takip ediyorum..

arkadaşlar baya bir sayfa okudum, kitaptan alıntılarda dahil olmak üzere, kendi kitabımıda sipatiş ettim gelecek bikaçgüne ama o gelene kadar bu 2 nokta teknigini anladgım kadarı ile calısmak istedim pratik için, yalnız bende bir sorunmu var bilemiyorum ama hangi yüzeye dokunursam dokunayım elim hiçbiryere yapısmıyo,hareketsiz kalmıyo yada ne biliyim dokundugum yerde hiç farklı bi enerji hissedemiyorum heryeri aynıymıs gibi geliyo neutrali5 işin bu kısmını çözemedim birtürlü ben nasıl hissedicem bu 2 noktayı

arkadaşlar baya bir sayfa okudum, kitaptan alıntılarda dahil olmak üzere, kendi kitabımıda sipatiş ettim gelecek bikaçgüne ama o gelene kadar bu 2 nokta teknigini anladgım kadarı ile calısmak istedim pratik için, yalnız bende bir sorunmu var bilemiyorum ama hangi yüzeye dokunursam dokunayım elim hiçbiryere yapısmıyo,hareketsiz kalmıyo yada ne biliyim dokundugum yerde hiç farklı bi enerji hissedemiyorum heryeri aynıymıs gibi geliyo neutrali5 işin bu kısmını çözemedim birtürlü ben nasıl hissedicem bu 2 noktayı
bence acele etmemelisin.sudem8 in iki noktacınız geldi yazısını takip et derim ben size.deneyimleri okudukça insan daha bi şevkleniyor çünkü.ben geçen gün hamile bayanların aşermesi gibi çok sevdiğim bir yiyeceği okadar çok düşledim ki anlatamam.aklıma geldi hemen iki nokta tekniğini uyguliyim dedim çok biliyomuşum gibi.ne oldu bilin bakalım.niyetlendiğim şey gerçekten ama gerçekten oldu.sevinclihe he ama zamanı yanlış ayarlamışım herhaldeki 1 gün sonra oldudl67bende dedimzaten bu işte bi eksiklik var diyedusun2umarım bu konuda bizde ustalaşabiliriz.tekrar tekrar deneyin iyice konsantre olun enerjiyi hissedeceksiniz.diyene de bak diyosunuz değilmi daha zamanını bile ayarlayamıyorum....girlhaha

bence acele etmemelisin.sudem8 in iki noktacınız geldi yazısını takip et derim ben size.deneyimleri okudukça insan daha bi şevkleniyor çünkü.ben geçen gün hamile bayanların aşermesi gibi çok sevdiğim bir yiyeceği okadar çok düşledim ki anlatamam.aklıma geldi hemen iki nokta tekniğini uyguliyim dedim çok biliyomuşum gibi.ne oldu bilin bakalım.niyetlendiğim şey gerçekten ama gerçekten oldu.sevinclihe he ama zamanı yanlış ayarlamışım herhaldeki 1 gün sonra oldudl67bende dedimzaten bu işte bi eksiklik var diyedusun2umarım bu konuda bizde ustalaşabiliriz.tekrar tekrar deneyin iyice konsantre olun enerjiyi hissedeceksiniz.diyene de bak diyosunuz değilmi daha zamanını bile ayarlayamıyorum....girlhaha
canım çok tatlısınız ya burdan bile enerjinizi hissediyorum.burda olduğunuz için sizi kutluyorum inanıyorum ki sizde kurban rolünden çıkıp kahramanlığa çıktığımız bu yolda hep birlikte adım atacağız...y789

Merhaba arkadaşlar.Yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.Doğruluğundan hiç bir şüphem yok.Şuan moralim çok bozuk.Çalıştığım işyerinde 5 aydır maaş alamıyoruz.İlerdede alacağımı zannetmiyorum.İş değiştirmek istiyorum ama bundada yaş problemi oluştu.Aslında ne kadar problem olmasada problem yaptılar.Çerkezköye kipa açılıyor ve ben oraya girmek istiyorum.Başvurumu yaptım ama soruşturduğuma göre tercihleri daha gençlerden başlıyorlarmış ben çokmu yaşlıyım yaşım 32.Ben kitabı okumadım fakat sizlerin anlatımlarıyla yapmaya çalışıyorum.Moralim bozuk olduğu içinden kendimi tam veremiyorum.Sizden ricam iki noktayı benim için uygularmısınız.Herkese teşekkür ederim..

arzu ettiğniz işe girmenizi dilerim yaşınız henüz çok genç orası olmazsa moralinizi bozmayın sizin için daha hayırlı bir iş mutlaka sizi bekliyordur

hala beceremiyorum... su noktaları birtürlü hissedemedim, kitabımda hala gelmedi , arkadaslar yanlısmı yapıyorum yoksa? kendimde yada herhangi bi yüzeyde bir nokta arıyorum sert,yapıskan hareketsiz ama heryer aynı gibi geliyo... rasgele 2 nokta seciyorum bende sonrada birine ben digerine olmasını istedigim sey diorum sonra sanki olmus gibi hayal ediyorum... bu kadarmı? noktaların birleştigini düşünün falan yazılmıstı biyerde orasını pek anlayamadım hy789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri