matrix'e hükmedin

çok teşekkür ederim vakit ayııp cevapladığınız için... alk78

Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Dün gece yatarken astral seyahat için 2 nokta yaptım.. ilk noktayı kendim, 2. noktayı astral boyut olarak belirledim. Uygulama bittikten sonra, astral çıkış için basit bi imajinasyon yarattım, yukarıdan bir halat sarkıyor ve bende astral bedenimin elleriyle onu tutup kendimi yukarı çekiyorum şeklinde. Hayatımın en hızlı ve en kolay çıkışı oldu :) ( 15 saniye falan sürdü sanırım )
Richard'cığıma bu yöntemi bulduğundan ötürü teşekkür ediyorum art56art56
çok güzel de anlamadığım bir şey var cevap verirsenin çok mutlu olacağım şimdi iki nokta belirledik bu tamam... sonra aralarında hayal ederek bağ kurduk (burada anladığım birbirine bağlayan ışıklı ip gibi bir şey..) çekim gücünü hisettik ok.. bırakıp öyle mi hayal kuracağız yoksa noktalar olduğu gibi kalacak mı.. yani bunu parmaklarımızla yaptığımız varsayalım... hayal ederken parmaklar olduğu yerde kalacakmı.. en son ne yapacağız. ellerimizi ve/veya noktaları bırakırken...

matrix.gif

matrix'e hükmedin
safir yayınları'nın yeni kitabı: "matrix'e hükmedin".

çevrelendiğimiz dünyanın sadece beynimizde oluştuğunu ve beş duyumuz sayesinde anlam kazandığını biliyor musunuz? peki ya bu çevrelendiğimiz dünyanın sadece bir yanılsama, bir matrix olduğunu söylesem? belki matrix filmini hatırladınız... peki matrix'i aşabileceğinizi ve gerçeğe adım atabileceğinizi söylesem bana inanır mıydınız? kendi kaderinizi belirlemeye ne dersiniz? bu gerçeğin içinde en hızlı şifanın, en hızlı dönüşümlerin yattığını biliyor musunuz? matrix'e hükmedebilme becerinizi bu kitapta anlatılan detaylı yöntemlerle elde edebileceğiniz olasılığına hazır mısınız? bu kitap, size bu konuda meydan okuyor ve sizi gerçeğe davet ediyor.

1997’de dr. bartlett hayatının akışını tamamıyla değiştirecek bir olay yaşadı. niyetini odaklayarak ve hastalarına hafiften dokunarak onları fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak dengelerine kavuşturabilmekte, onları yıllardır hastalığa mahkum eden yanlış sıralanmaları anında değiştirebilmektedir. en şaşırtıcı olanı ise bunu yapmayı herkese öğretebilmesidir. sağlıklı olma yetkisini elinde bulundurmak isteyen milyonlarca insan bu fenomeni bu kitapta bulacaktır. bu kitap, kuantum fiziğinin temel prensiplerini kullanan, kolayca tekrarlanabilir bir değişim ve sonuç odaklı bir yöntem sunar. bu kitap sayesinde kendi yaşamınızı dönüştürmek ve iyileştirmek için yaratıcı güçlerinizi harekete geçirmeyi öğreneceksiniz.

"richard bartlett bu dünyaya verilmiş paha biçilmez bir hediye. o bu gezegendeki olasılık sınırlarını aşan ve neler yapabileceğimiz konusunda hepimizi çok ileri boyutlara taşıyan nadir insanlardan biri."

-- rhonda byrne, the secret kitabının yazarı

"matrix'e hükmedin sadece sınırlarımızı aşmakla kalmıyor, sağlık konusunda çok hızlı dönüşümleri nasıl sağlayacağımızla ilgili yeni bilgileri de bize yüklüyor. ben uzun yıllardır kişisel dönüşüm alanında çalışıyorum ve rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; bu kitaptaki bilgiler neyin mümkün olduğuyla ilgili bütün algılarınızı değiştirebilir."

-- john j. la valle, m.b.a., nlp master trainer ve persuasion engineering™ kurucusu

"matrix'e hükmedin, güçlü, çok yönlü, kolay öğrenilebilen ve uygulanması basit bir yöntem. hiç bir şifa yöntemiyle de sınırlanmamıştır. ondört yılı aşkın süredir, fiziksel, duygusal hastalıkları ve ölümcül vakaları gözlemledim ve bu durumların tamamen değiştiğine şahit oldum. dr. bartlett'in metodu hiçbir iyileştirme modelinde rastlamadığım kadar olağanüstü ve müstesna, bu nedenle dr. bartlett'in yöntemleri benim üzerinde çalıştığım iyileştirme biçimlerinin en ayrıcalıklı olanları arasındadır. bu kitap, okuyan herkese inanılmaz faydalar sağlayacaktır."

-- christopher hegarty, ph.d., alternative medicine magazine editörü

Çok teşekkürler gerçekten,

Kitabı görmüştüm fakat fazla populer göründüğü için elime alıp konusuna bakmamıştım. Kaçırmamamı sağladığın için teşekkürler:))

Keyifli bir gün diliyorum
İyi okumalar :)))

(P.S: Ben bu ara "Kadın Şifacılar"ı okuyorum. Tarih boyunca kadınların şifacılık becerilerini ve toplumda durdukları yeri anlatıyor. Belgesel. Ama çok ilginç. Ben de bir şey tavsiye etmeden kaçmiim dedim.)

Hımm, enteresaaannn :) Deneyenlerden doğruluğunu duymak çok güzel.

Merak içindeyim ben de deneyeceğim.

SELamlar..​

Bugün Matrix'in Cansız Nesnelerde de Uygulanabildiğini Gördüm Ve Gerçektende Çok Şaşırdım.. smiliyface Bugün BiLgisayarıma Zamanda YoLculuk Yapayım Dedim.. Bunu Yapmamın Sebebi İşLemci Fanının Çok Bağırmasıydı.. ( ÖyLe BöyLe DeğiL Ama 4897 ) Neyse Kasayı 2 YıL Öncesine Götürdüm Ve BiLgisayarımdaki TozLarın %80 Kadarının Yok OLduğunu Görmeyeyim Mi 5 Dakika İçinde.. sevincli Vallahi Çok Şaşırdım Çünkü Bu Kadarını BekLemiyordum DiyebiLirim.. smil56​

Herkese SevgiLer Ve SaygıLar.. sapkal89​
selamlar... bu zaman yolculuğunu nasıl yapıyorsunuz... banada öğretseniz...çok mutlu olurum... cilgin897

İçindeki Gücün Sırrını Keşfet

Birçok kişisel gelişim kitabı okudum bu gün bu kitabı aldım Nuray Sayarının geçmişte yaşadığı sıkıntıları ve bunları nasıl aştığına dair açıklamalrının olduğu yol gösterici keyifle okuyacağınız bir kitap aynı zamanda kitabın telif geliri Türkiye Omurilik Felçliler Derneğine bağışlandığına dair açıklama varsmil56

Cevap: İçindeki Gücün Sırrını Keşfet

Birçok kişisel gelişim kitabı okudum bu gün bu kitabı aldım Nuray Sayarının geçmişte yaşadığı sıkıntıları ve bunları nasıl aştığına dair açıklamalrının olduğu yol gösterici keyifle okuyacağınız bir kitap aynı zamanda kitabın telif geliri Türkiye Omurilik Felçliler Derneğine bağışlandığına dair açıklama varsmil56
Arkadaşlar sözünü ettiğm kitabın adı ( İçimdeki Gücün Sırrını Keşfet)

iki nokta enerjisini şifada kullanabilen varmı? Bence eğitim almadan zor sanırım tekrar bağlantı ve kuantum dokunuş enerjilerini uygulamak kolay ama iki noktayı şifada kullanmak hiç de kolay görünmüyor...

paylaşımlar için çok teşekkürler kitabı alıp okumayı çok istiyorum inşaallah tükenmemiştir.

Cevap: İçindeki Gücün Sırrını Keşfet

Hımm, buna da bir bakmak lazım, çok teşekkürler, kitap önerileri çok iyi oluyor gerçekten.
Bir kitap önerenin enerjisi bin olsun inşallah :)))

Bu kitabın e-kitap şeklinde olanını ne yaptıysam bulamadım yoktur nette.Almak lazım o zaman

Yazarın sitesi vardı sadece kitap hakkında ayrıntılı bilgi yoktu. Kitap gerçekten çok güzel okumanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben de bu günlerde bu konu ile ilgili Murat Toktamışoğlu'nun "Kendine Yeni Bir Yaşam Ismarla" isimli kitabına başladım. Bu kitabın da konusu kendini özgür bırakma ve yenileme ile ilgili tavsiye ederim..

yuppiiii .... sevincli yaşasıınn :))))) yrl78 oh çok şükür

sonunda bitirdimmm 956k :)) harika bir yer burası..

bu konuya ilkgöz attığım andan beri bırakamadım ilk 100 sayfasını neredeyse bir solukta okudum harika bir şey bu

ilk önce son sayfasına bi göz atmıştım sonra böle olmucak ilk baştan adam gibi okuyup başlamam gerek diyip ilk sayfadan başladım.
Hiç olamaz böle bişi kesin hayaldir gibi saçmalıklara hiç kapılmadım. ilk baştan beri olacağına hep inandım. Öle güzel açıklamalı öyle güzel örneklerle bıkmadan sabırla anlatmışlarki inanın kitabı almaya gerek kalmadı.
Bence kitaptan önce ilk burayı okumalarını tavsiye ediyorum herkese. arkadaşlara ne olur ÜŞENMEYİN ilk baştan okuyun, notlar alın alıntıları okuyun. ben ayrı bir word belgesine teker teker notları ve yapılan örnekleri not aldım. ( copy - paste ledim yani ) hem okudum hem pratik yaptım.

ilk başta olmadı ama benim dönüm noktam 70. sayfadır o sayfadan sonra ( galiba maxim di adı ) o mesajdan sonra ellerimdeki çekimi hissedim. aman allahım sevinçten havalara uçtum. günlerce bunun zevkini çıkara çıkara örnekler yaptım hiç dilek dilemedim. hep aralarındaki itişi ve çekimi hissetim. iştee kuantum alanına girip çıkıyordum sadece smileydance
sonra yavaş yavaş küçük dileklerime başladım. bir iki olmadı hiç dert etmedim. bu konuyla ilgili başka konularıda açılmış ne varsa forumda hepsini okudum
ve sonunda ppuuff ilk dileğim gerçek oldu. girlhaha harika
kendi hayatına hükmetmek gibisi yok, hayatım artık benim ellerinde :))

bu duyguya bayılıyorum..

Sadece sırf bunu öğrenmedim de üstelik bir yerim ağrıdığında acıyı sevmeyi onu kabul etmeyi kucaklamayı ve bana ait olmadığı için o acıdan kurtulmayıda öğrendim. her iki mucizeyide bu hafta sonu yaptım oldu.

BUNUN İÇİN VE BANA KATTIĞI HER ŞEY İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

128956 başta Muminokan, storm, mavili, hayal abla ve diğerleri isimler yanlış ise affedin. utananadam

sizlerin engin paylaşımlarınız olmasa bunlar olmazdı.

ve siz burayı yeni görüpte ilgisini çeken arkadaşlar. Lütfen artık şu
iki nokta nedir banada anlatır mısınız .... DEMEYİN!!!! sadanim

inanın burdaki diğer bütün yardımcı olupta paylaşmış arkadaşlara çok büyük AYIP VE SAYGISIZLIK oluyor.

iki noktayı buradan öğrenmiş ve başarmış biri olarak ki inanın öle üstün yeteneklere çok fazla zeka gerektiren insanlarda olmanıza gerek yok.

bakın Kitaptan önce mukakkak burayı okuyun KONUNUN EN BAŞINDAN BAŞLAYIN ..
sabırlı olun her sorunuzun mutlaka sizden daha önce burayı keşfetmış ve muhakkak sormuş olan birileri vardır ve onlarda kesin cevaplanmıştır.

ve LÜTFEN artık ben yapamıyorum olmuyo yardım eden gibi mesajlarla burayı fazla kalabalık etmeyin.
Sizlere daha önce açıklamışlar yapamıyorum diye bir şey yok onu siz kendi kafanızda yaratıyorsunuz bunu herkes yapabilir. burdan öğrenip yapmış biri olarak ben bile artık çok gücüme gidiyor

işte ben bu konuda bir örneğim. bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yoktu. ta en baştan başladım okumaya her bir örnekte kafamda bir sürü soru oluştu. ama iki örnek ilerde o soruma cevap vardı zaten :)))

Herkesin bu yolu kullanma tarzı başka oluyor. bende mesela masalarda falan öle yapışkan yada hareketsiz iki nokta aramıyorum. hiç denemedim öle bişiyi... direk yatağımda sırt üstü yaraken okuyordum bunları ve ellerini önce yukarı kaldırıp sadece yanyana tuttum ve konsantre oldum hoop... ilk önce aralarında bir çekim hissettim. yani nerede olursanız olun ilaha bir masa bulayım yada iki nokta arayayım diye kendinizi kasmanıza gerek yok.
Arkadaşlar çok çeşitli tarzlarda yapıyorlar ve herkesde farklı olan şeyleri anlatıyor zaten.

Sizin yapmanız size uyanı seçmek içlerinden girlhaha masada iki noktamı bulamıyorsunuz boşverin. havada bulun sizde, odamı olmadı suya yapın. bir sürü yöntem bir sürü örnekler var.
LÜTFEN ONCE DİKKATLİYE OKUYUP İNCELEYİN. vaktim yok tu işte bişeyler oldu bilmem nedir falan filan la armut piş ağzıma düş gib olaylarla öğrenemessiniz. Bunlar okumayaya bir mazeret değil
diğer arkadaşlarda çalışarak yaptılar herşeyi. onlara altın tepside sunulmadı superxyki

Ben her seferinde merakla bu sefer kim hangi tarzda yapmış onu merak ediyorzum. Çok eğlenceli cilgin897

Ben sabrettim en başından hiç gıgım çıkmadan okudum halbuki bende hala bazı şeyleri özellikte kitapta olan terimleri bilmiyorum ama onuda kitabı aldıktan sonra okuyup anlayacağım.

şimdi bu mesajı okuyupta yapamayan arkadaşlar bir sürü laf edeceklerdir ; sen yapabiliyorsun , sormak hakkımız değil mi falan filan diye...

tabiki sorun ama artık 150. sayfadan sonra artık; iki nokta nedir gibi yada kitabın adı nedir gibi aralarında çekim mi var mış? o nu nasıl hissedicez gibi sorular sormayın. . bu sorularla konu daha da geriliyor zaten.

SADECE EN BAŞTAN KONUYU OKUMANIZ YETERLİ... HER SORUNUZUN MUTLAKA CEVABI VARDIR . hemde bir den fazla...

Neyse biraz uzun oldu söyleyeceklerim ama sizi sıktımsa da özür dilerim.

Herkesi çok seviyorum. iyiki varsınız, iyiki bulmuşum sizleri,

yolunuz ışıklı olsun.. O0

ne guzel anlatmissin oyle :)

basarabildigin icin tebrik ederim!! paylastigin icinde tesekkur ederim :)

bu matrix ne güzel birşeymiş çekim yasası hooponopono olumlamalar derken bunu dünden beri inceliyorum daha doğrusu forum sayfalarını okuyorum dünden bugüne üç tane iki nokta yaptım 1. telna mesaj gelmesi için yaptım mesaj geldi 2. komşunun bebeği ağlıyodu onu gülerkenki halini hisssettim ağlaması kessildi 3. sabah kaltığımda hava çok sıcak oluyodu serinlik için yaptım ve serindi hava hatta kardeşim ilerde yatıyodu benim yanıma yaklaştı burası serinmiş dedi orda yatmaya başladı serinlik benim çevremde mi oluştu anlamadım :D süper birşey ya bu

yuppiiii .... sevincli yaşasıınn :))))) yrl78 oh çok şükür

sonunda bitirdimmm 956k :)) harika bir yer burası..

bu konuya ilkgöz attığım andan beri bırakamadım ilk 100 sayfasını neredeyse bir solukta okudum harika bir şey bu

ilk önce son sayfasına bi göz atmıştım sonra böle olmucak ilk baştan adam gibi okuyup başlamam gerek diyip ilk sayfadan başladım.
Hiç olamaz böle bişi kesin hayaldir gibi saçmalıklara hiç kapılmadım. ilk baştan beri olacağına hep inandım. Öle güzel açıklamalı öyle güzel örneklerle bıkmadan sabırla anlatmışlarki inanın kitabı almaya gerek kalmadı.
Bence kitaptan önce ilk burayı okumalarını tavsiye ediyorum herkese. arkadaşlara ne olur ÜŞENMEYİN ilk baştan okuyun, notlar alın alıntıları okuyun. ben ayrı bir word belgesine teker teker notları ve yapılan örnekleri not aldım. ( copy - paste ledim yani ) hem okudum hem pratik yaptım.

ilk başta olmadı ama benim dönüm noktam 70. sayfadır o sayfadan sonra ( galiba maxim di adı ) o mesajdan sonra ellerimdeki çekimi hissedim. aman allahım sevinçten havalara uçtum. günlerce bunun zevkini çıkara çıkara örnekler yaptım hiç dilek dilemedim. hep aralarındaki itişi ve çekimi hissetim. iştee kuantum alanına girip çıkıyordum sadece smileydance
sonra yavaş yavaş küçük dileklerime başladım. bir iki olmadı hiç dert etmedim. bu konuyla ilgili başka konularıda açılmış ne varsa forumda hepsini okudum
ve sonunda ppuuff ilk dileğim gerçek oldu. girlhaha harika
kendi hayatına hükmetmek gibisi yok, hayatım artık benim ellerinde :))

bu duyguya bayılıyorum..

Sadece sırf bunu öğrenmedim de üstelik bir yerim ağrıdığında acıyı sevmeyi onu kabul etmeyi kucaklamayı ve bana ait olmadığı için o acıdan kurtulmayıda öğrendim. her iki mucizeyide bu hafta sonu yaptım oldu.

BUNUN İÇİN VE BANA KATTIĞI HER ŞEY İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

128956 başta Muminokan, storm, mavili, hayal abla ve diğerleri isimler yanlış ise affedin. utananadam

sizlerin engin paylaşımlarınız olmasa bunlar olmazdı.

ve siz burayı yeni görüpte ilgisini çeken arkadaşlar. Lütfen artık şu
iki nokta nedir banada anlatır mısınız .... DEMEYİN!!!! sadanim

inanın burdaki diğer bütün yardımcı olupta paylaşmış arkadaşlara çok büyük AYIP VE SAYGISIZLIK oluyor.

iki noktayı buradan öğrenmiş ve başarmış biri olarak ki inanın öle üstün yeteneklere çok fazla zeka gerektiren insanlarda olmanıza gerek yok.

bakın Kitaptan önce mukakkak burayı okuyun KONUNUN EN BAŞINDAN BAŞLAYIN ..
sabırlı olun her sorunuzun mutlaka sizden daha önce burayı keşfetmış ve muhakkak sormuş olan birileri vardır ve onlarda kesin cevaplanmıştır.

ve LÜTFEN artık ben yapamıyorum olmuyo yardım eden gibi mesajlarla burayı fazla kalabalık etmeyin.
Sizlere daha önce açıklamışlar yapamıyorum diye bir şey yok onu siz kendi kafanızda yaratıyorsunuz bunu herkes yapabilir. burdan öğrenip yapmış biri olarak ben bile artık çok gücüme gidiyor

işte ben bu konuda bir örneğim. bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yoktu. ta en baştan başladım okumaya her bir örnekte kafamda bir sürü soru oluştu. ama iki örnek ilerde o soruma cevap vardı zaten :)))

Herkesin bu yolu kullanma tarzı başka oluyor. bende mesela masalarda falan öle yapışkan yada hareketsiz iki nokta aramıyorum. hiç denemedim öle bişiyi... direk yatağımda sırt üstü yaraken okuyordum bunları ve ellerini önce yukarı kaldırıp sadece yanyana tuttum ve konsantre oldum hoop... ilk önce aralarında bir çekim hissettim. yani nerede olursanız olun ilaha bir masa bulayım yada iki nokta arayayım diye kendinizi kasmanıza gerek yok.
Arkadaşlar çok çeşitli tarzlarda yapıyorlar ve herkesde farklı olan şeyleri anlatıyor zaten.

Sizin yapmanız size uyanı seçmek içlerinden girlhaha masada iki noktamı bulamıyorsunuz boşverin. havada bulun sizde, odamı olmadı suya yapın. bir sürü yöntem bir sürü örnekler var.
LÜTFEN ONCE DİKKATLİYE OKUYUP İNCELEYİN. vaktim yok tu işte bişeyler oldu bilmem nedir falan filan la armut piş ağzıma düş gib olaylarla öğrenemessiniz. Bunlar okumayaya bir mazeret değil
diğer arkadaşlarda çalışarak yaptılar herşeyi. onlara altın tepside sunulmadı superxyki

Ben her seferinde merakla bu sefer kim hangi tarzda yapmış onu merak ediyorzum. Çok eğlenceli cilgin897

Ben sabrettim en başından hiç gıgım çıkmadan okudum halbuki bende hala bazı şeyleri özellikte kitapta olan terimleri bilmiyorum ama onuda kitabı aldıktan sonra okuyup anlayacağım.

şimdi bu mesajı okuyupta yapamayan arkadaşlar bir sürü laf edeceklerdir ; sen yapabiliyorsun , sormak hakkımız değil mi falan filan diye...

tabiki sorun ama artık 150. sayfadan sonra artık; iki nokta nedir gibi yada kitabın adı nedir gibi aralarında çekim mi var mış? o nu nasıl hissedicez gibi sorular sormayın. . bu sorularla konu daha da geriliyor zaten.

SADECE EN BAŞTAN KONUYU OKUMANIZ YETERLİ... HER SORUNUZUN MUTLAKA CEVABI VARDIR . hemde bir den fazla...

Neyse biraz uzun oldu söyleyeceklerim ama sizi sıktımsa da özür dilerim.

Herkesi çok seviyorum. iyiki varsınız, iyiki bulmuşum sizleri,

yolunuz ışıklı olsun.. O0
yazdıklarını dikkatlice okudum ve çok şükür nihayet dedim.inan siteden soğumama neden oldu bu sorular iki nokta nedir nasıl yapılır.halbuki bu konuyla ilgili en ayrıntılı bilgşlerimi paylaştım başarılarımı acemiliklerimi en samimi şekilde yazdım soruları cevapladım.fakat özelden olsun sürekli açıklama yaparmısınız iki kelime olsun lütfen:) daha nasıl açıklama yapılır bilemiyorum.y789şimdi siteye çok nadir giriyorum.benim öğrendiğim arkadaş hiç girmiyor.belli ki o da sorulardan bıktı.hislerimize3 tercüman olduğunuz için teşekkürler.iki noktacınız geldi günlüğü bana aitti fakat yazılarımı tekrar ettiğimi düşündüm.tekrar teşekkürler

Teşekkürler sudem8, bende en baştan itibaren okuyorum, her gün 5-10 sayfa. şu an 51. sayfaya kadar geldim. Teşekkürler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri