SİZİ ÜZENLEY NE OLSUN? :D :D :D

kumsal1980

New member
7
HD RANK
Reaksiyon puanı
17
beni üzenler ne olsun??..

topu patyasın..

şekeyi çamuya düşsün..

anneleyi onları hep dövsün...

misketleyi kaybolsun...

çay baydağını ellesin...cıssss olsun...

dişleyi çüyüsün....

sokomelleyi eyisin...

bayyamda kimse paya vermesinn.....

yeye düşsün uf olsun...

peki sizi üzenley ne olsun? :d :d :d

BENİ ÜZENLEYİN ŞETER YEMEKTEN DİŞLERİ ÇÜYÜSÜN...girlhaha

bide bide bidee beni üzenleyin seksek oynayken ayakyayı buykulsun..smil56

beni üzenleyin ömüy boyu içleyine deyt oysun pişman oysun pişmanlık içinde kıvyansın...taş oysun:)))amin oysun:))

çok süpeysin :D çok masumane istekler.aşağıdaki mektuba bak :))

Bak bi de bu var :))
13345_187459318809_160023668809_2867979_4515812_n.jpg
Ayy çok tatlıymış bu. Bayılırım küçük çocukların gizlice yazdıkları şeylere. Bir de öğrencilerin derste yazıştıkları kağıtları yakalayıp okumak süper oluyorgirlhaha Teşekkürler paylaşım için.actionsmile

Ben de beni üzenleri Allah'a havale ediyorum.Kimseye bişey demeyecem...

beni üzenler TOP olsunsmil56

beni üzenley hep mutsuz olsunlay, sevsinley ama sevilmesinley, yalnız kalsınlay, yalnız ölsünley...hıııııhhhhhhhhh f678hf678h

ya ben kimseyi üzmüyorum kimsede beni üzmesin istiyorum

Merhaba Kumsal,

Ben pek şakadan anlamam. Soru oldukça masum ve eğlenceli sorulmuş olsa da bana ciddi şekilde düşündürdü. Ne olsunlar diye düşündüm. emb23

Sonunda kararımı verdim. Şuan beni üzenlere karşı o kadar boş ki içim kızgın bile değilim. Ve biliyorum onlar için değmeyecek. O nedenle içimi temiz tutuyorum. Onların pisliklerinden arındım. Onları sadece Allah'a havale ediyorum.

Şu güzelim ortamı daha fazla bozmadan tüyeyim yoksa kızıcaklar bana... y789

Sevgiler sapkal89

Sen izin vermediğin sürece kimse seni üzemez. Ama üzülüyorsan da bil ki bu çok sağlıklı bir durum. En azından yaşadıklarından ne öğrenebileceğini düşünmek için bir çağrı...

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. sapkal89

Sizi üzenleyin topu patlasın. Dondurması yere düşsünn :-)

Beni üzenley özür dilesiiiin :D:D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri