Düşüncelerimi Serbest bırakamıyorum.Yardım edin....

can_can_ny

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba
Dün akşamdan beri düşünceleerimi özgür bırakamıyorum oysa yapabiliyodum.Düşüncelerimi,isteklerimi özgür bırakıp hayatın akışına kendimi verebiliyordum ama 2 gündür garip bi şekilde aynı yerde takılı kaldım sanki .kendimi bi garip hissediyorum.işime karşımdaki kişiye bi türlü konsantre olamıyorum.hani insanın içinde bi sıkıntı olurya derin derin hefes alırsınız ama o nefes darlıı gitmez hani öyle bişey yaşıyorum Beynimin içinde geveze gibi konuşan ama herşeyi birbirine karıştırmış olarak sürekli konuşan beynimi kemiren bişey var sebebini anlayamadığım bir şekilde bu hissleri yaşıyorum bu beni çok rahatsız ediyor.Düşüncelerimi özgür bırakıp hayatın akışına kendimi bırakınca ben daha mutlu oluyorum ve istediğim şeyleri ozaman yaşabiliyorum.lütfen bana yardım edin benim bu yaşadığım dalgalanma hissimi yoksa ne ben adını koyamadım ve bu hisden hemen acil kurtulmak istiyorum.bu arada dinlediğim telkinler ego+başkalarının d.ö.+kendine güven+koruma kalkanı+mutluluk ego ve suçluluğu 1 -2 hafta dinledikden sonra bunları ekledim tam hatırlamıyorum ama 5 gün olmuşdur bu telkinleri dinlemeye başlayalı bunlardan mı kaynaklaıypracaba yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnn :=)))

bendede oldu. bir kaç gün telkinleri bırakıp sonra tekrar başladım .sende yap belk i faydası olur

arkadaslar bu telkinler bagimlilik yapmiyordur demi, bir muddet sonra ayrilinca, nasil bir duruma geciyoruz???

Aynı durum bende de var dün akşamdan beri ağla2içimdeki olumsuz sesle kavga ediyorum, takılı kalıyorum hayatın akışına bırakamıyorum... ben telkinleri 2 gündür dinliyorum ve uyurken tercih ediyorum. ( suçluluk ve ego ) napcaz yaaaa bize yardım ediiin içimdeki sesi nasıl susturucaaaaammm sevincli

Aynı durum bende de var dün akşamdan beri ağla2içimdeki olumsuz sesle kavga ediyorum, takılı kalıyorum hayatın akışına bırakamıyorum... ben telkinleri 2 gündür dinliyorum ve uyurken tercih ediyorum. ( suçluluk ve ego ) napcaz yaaaa bize yardım ediiin içimdeki sesi nasıl susturucaaaaammm sevincli

MP3leri dinlemeye başladığımdan beri zaman zaman konsantre olma konusunda benim de çok ciddi sorunlarım var... Aklım çok karışıyor ve düşüncelerim çok dağılıyor bazen...
idea3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri