Her 30 dakika için 1 dosya hakkı vermiş. Ondan olabilir karavan abi tender45
Yüklemek birkaç dakika sürdü ama bilemiyorum WaMPiReLLa.
Şimdilik hotfile da problem yok.Oraya yüklerim bende.
Teşekkür ederim ilgin için.
Her 30 dakika için 1 dosya hakkı vermiş. Ondan olabilir karavan abi tender45
karavan harikasın...
seni tebrik ediyorum,
o an keyfini çıkartmışsın) işte bu
![]()
Evet karavan,çok güzel bir farkındalık bu..
İşte dönüşüm talep etmenin sonucu..o anki olumsuz duygunuzu olumluya çevirdiniz,bakış açınızı değiştirdiniz..bunu her yaşadığınız olumsuz duyguda yapmaya devam ederseniz,artık olumlu düşünmek hayatınızın vazgeçilmezi olacak..
Farkındalıklarınızın artması dileklerimle..
Sevgiler..actionsmile
Sevgili yeni bir hayat,
Aslında bir önceki sayfada "Dönüşüm talebi" ile ilgili pek birşey anlıyamadım demiştim ve sizden konuyu açmanızı rica etmiştim.Yani bu talep nasıl yapılır ben bilmiyorum.
Diyelim ki ben bu çocuk konusunda eski tutumumu sürdürseydim akşam eve geldiğimde ne yapmam gerekirdi bunu bilemiyorum talep etmek nasıl birşey, olumlama gibi birşeymi bunu bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz.Teşekkür ederim.
Ayrıca güzel dilekleriniz,verdiğiniz bilgiler ve destekleriniz için de teşekkür ederim.
İnsan olarak normal bir bakış açısı ile yapılması gereken oydu ama benim gibi birisinin bunu yapabilmesi (kendimi çok iyi bildiğim için) mucizeden başka birşey değil.
Şimdi hayatıma yeni mucizeler (Benim bakış açımla) katmak hevesi içinde olduğumu hissediyor ve bunların mucize değil hayatımda normal şeyler olarak yer almasını istiyorum.
Teşekkür ederim.
İyiki varsınız,
İyiki yanımdasınız,
İyiki beni bilgilendiriyorsunuz,
İyiki bana destek oluyorsunuz.
Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.
Tüm yüklenenleri karışıklık olmaması için alt alta vericem bilginiz olsun.
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 2.mp3
ne demek filiz ablam...sorularımla boğarken seni birşeyleri hatrlatmaktan mutluluk duydum...blissy
şimdi şartlarım çok uygun temz gece havasında bu meditasynunu deneyen ilk bn olucam f678h
yazıların için çok teşkkrler (bunu okadar çok söylüyorum ki trkçede minnet duygusunu ifade eden başka bir kelime varsa ltfen paylaşıny789)
Herşey üstün hayrımıza olsun!!actionsmile
eline sağlık çok güzel olmuş hemen uygulamaya başlıyacam paylaşım için çok sağolun ıyıkı varsınız![]()
Merhaba,
O gün bunu başardım evet ama dün akşam üzeri bir arkadaşımı hiç yoktan bir sebeple kırmayı da başardım.
Hemde hiç olmayacak bir sebepten.
Sanıyorum o an fazlası ile gergindim (Sebebini bilemiyorum) tam da o sırada telefon açtı ve hiç ama hiç olmıyacak bir sebep yüzünden ona biraz sert konuştum.
O da üzüldü telefonu kapattığım anda bende üzüldüm.
Açıp bunu da belirtmedim.Özür de dilemedim.
Şimdi gecenin bir vakti hala ayaktayım.Burada sizlerle bu konumu paylaşıyorum.
Zaman zaman çok bunalıyorum.Keşke hep o miniğe yapabildiğim gibi herşeyin üstesinden gelebilsem öfkeme hakim olabilsem ama olamıyorum işte.
Böyle olunca da tüm ümidim bir anda kırılıyor.
Hiçbir alt yapım olmadığı için çok daha fazla zorlanıyorum.Daha önceleri biraz olsun kendimi kişisel gelişim konusunda yetiştirebilmiş olsaydım şu an bu kadar zorlanmazdım.
Şimdi sabahı sabah edicem yine.Ne güzel uykularım onbeş gündür iyi kötü bir düzene girmişti.
Bana okumamı tavsiye edeceğiniz kendimi geliştirme anlamında önerileriniz olabilrimi.
Gördüğüm kadarı ile burada okuduklarım ile,telkinler ile alt yapı olmaksızın bu işin altından kalkmam pek mümkün görünmüyor.Daha da kötüsü kendimi iyi tanıyorum bir süre daha böyle giderse pes edip bunları da yapmamaktan korkuyorum.Şu an var gücümle tutunmaya çalışıyorum.
Herkese Teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız.
İyiki yanımdasınız.
Sevgili fgceker,
Size güzel haberler verebilmeyi çok isterdim.Biliyorum ki çok mutlu oluyorsunuz ancak işte okuduğunuz gibi baya tatsız bir şey yaşadım.Bu da beni fazlası ile üzdü.Tamamen ben hatalıyım.Arkadaşımın hiçbir suçu yok.Neticede herkesin yapabileceği türden çok ufak bir hata yaptı.Onu bu kadar büyütmemeliydim.Dikkate almamalıydım.
Sizlerin tüm gayretlerine rağmen böyle bir konuyu yazmak durumuna düştüğüm için herkesten özür diliyorum.Arkadaşımdan da (Yarın kendisinden de diliyeceğim).
Teşekkür ediyorum.
Sizleri üzdüğüm için üzgünüm.
Sevgili yeni bir hayat,
Aslında bir önceki sayfada "Dönüşüm talebi" ile ilgili pek birşey anlıyamadım demiştim ve sizden konuyu açmanızı rica etmiştim.Yani bu talep nasıl yapılır ben bilmiyorum.
Diyelim ki ben bu çocuk konusunda eski tutumumu sürdürseydim akşam eve geldiğimde ne yapmam gerekirdi bunu bilemiyorum talep etmek nasıl birşey, olumlama gibi birşeymi bunu bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz.Teşekkür ederim.
Ayrıca güzel dilekleriniz,verdiğiniz bilgiler ve destekleriniz için de teşekkür ederim.
İnsan olarak normal bir bakış açısı ile yapılması gereken oydu ama benim gibi birisinin bunu yapabilmesi (kendimi çok iyi bildiğim için) mucizeden başka birşey değil.
Şimdi hayatıma yeni mucizeler (Benim bakış açımla) katmak hevesi içinde olduğumu hissediyor ve bunların mucize değil hayatımda normal şeyler olarak yer almasını istiyorum.
Teşekkür ederim.
İyiki varsınız,
İyiki yanımdasınız,
İyiki beni bilgilendiriyorsunuz,
İyiki bana destek oluyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.