- Reaksiyon puanı
- 0
merhabalar.bu siteyi aslında uzun zaman önce bulmuştum.sık kullanılanlara ekledim.bu telkinler bana biraz komik gelmişti ancak bugün yine çok sinir olduğum o sıfatı tekrar duydum.Sessizmişsin.iş yerinde çok sessizmişim.çok efendiymişim.bu efendi lafına da çok sinir oluyorum.neyse bunları duyunca direk bu site aklıma geldi ve üye oldum.ben bu sessizlik durumunu nasıl yenebilirim?hangi telkinleri günde kaç saat dinleyerek yenebilirim?sessiz olmak istemiyorum.ağzım laf yapsın istiyorum.çok konuşunca yüzümde kulaklarımda kızarma kendimi kasma hissediyorum.biraz asosyallik de var.arkadaşıma fıkra anlattığımı hiç hatırlamam.fazla uzun cümle kurmam genelde.iş ortamı olarak benden çok büyük insanlarla muhattabım.yani ben 20 yaşındaysam adamlar 40 45 yaşında.aslında bu ssessizlik üniversitede de vardı ama şu anda üniversiteden iyi durumda olduğumu hissediyorum.sözlü tartışmada da fazla konuşamıyorum.iki cümle söylüyorum hemen susma bastırılma hissi oluyor.arkadaş edinmede problemlerim var.yeni bir ortamda hemen arkadaş edinemiyorum.koskoca 38 kişilik sınıfta 1 arkadaş edindim ilk sene ünide.kısacası nasıl argo tabirle yırtık bir insan olabilirim?hangi telkinleri tavsiye edersiniz?