Pınar'ın hikayesi

hehehehe bugün çoooook mutluyuuuummm u859
iş görüşmesine gittim bir güzel sunumumu yaptım bikaç soru sordular tam cevaplayamadım ama bence güzel geçti. bu firmayla 3. görüşmemdi kanka olcam yakında zaten insan kaynaklarıyla y789 içeriye kocaman bir gülümsemeyle girdim ve asık olan suratlar bir anda gülümsemeye başladı. içten bir gülümseme ne kadar etkili yine bugün görmüş oldum.

hava çok sıcaaaak yaaaa menopoza girmiş gibi ara ara bi hararetleniyorum oyyhhh khkh56
bugüne de böyle heyecanla başladım işte hadi hayırlısı bakalım...

sonra görüşürüüüüüüzzzz girlhaha

bugün yine sıcak ve güzel bir gün. bugün yine bir iş görüşmem vardı. Karşımdaki insan bana hep işim olumsuzluklarından bahsetti. ama bunlar benim için olumsuz değildi ben bunların hepsini yapabilecek güce ve bilgiye sahibim. bunu kendisinede söyledim.
bugün yine mutluyum ve enerji doluyum. Bu aralar annem üzerinde çalışıyorum. kendimi geliştirdiğim konularda ona bilgi aktarıyorum. uzun uzun çekim yasası ve olumlamalar hakkında konuşuyoruz. Ama annem henüz odaklanamıyor sevincli bi olay oluyor ağzından olumsuz bi kelime çıkıyor "anneeee" diyorum keskin bir bakış atarak "ay pardon iptal iptal" demeye başlıyo. çok güldürüyor bu kadın beni yaaagirlhaha

bugün mutlu olmayı seçiyorum
bolluk ve bereketi seçiyorum
sağlıklı olmayı ve ailemin sağlıklı olmasını seçiyorum
tüm olmsuzlukların üzerini karalıyorumgirlhaha

sevgiyle kal günlüğüm yine gelicemactionsmile

Sevgili parici,

Ne kadar güzel.

Annenle ne güzel bir diyaloğun var.Şöyle bir gözümün önüne getirdim de.Gerçekten ne kadar güzel.........

Diyeceksin ki bu kadar yazdıklarımdan bunu mu fark ettin.İnsan kendi özlemlerini başkalarının gerçekleştirdiğini görünce buruk bir sevinçle gözyaşlarına hakim olamıyor.

Mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum.

O güzel anneciğinle Allah muhabbetinizi arttırsın.

İyiki varsın.

merhaba pınarcığım..
günlüğünü bu gün farkedip okudum.
farkındalıklarının artması çok güzelmutlu paylaşımlarını bekliyoruz.
bilinç altının gücü gerçekten her kesin okuması gereken bir kitap.
gönlüne görede bir iş bulmanı diliyorum.
her şey gönlünce güzel olsun.
sevgiyle mutlu kaly789

Sevgili parici,

Ne kadar güzel.

Annenle ne güzel bir diyaloğun var.Şöyle bir gözümün önüne getirdim de.Gerçekten ne kadar güzel.........

Diyeceksin ki bu kadar yazdıklarımdan bunu mu fark ettin.İnsan kendi özlemlerini başkalarının gerçekleştirdiğini görünce buruk bir sevinçle gözyaşlarına hakim olamıyor.

Mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum.

O güzel anneciğinle Allah muhabbetinizi arttırsın.

İyiki varsın.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Annemle bu şekilde bir diyaloğa sahip olmamız onun anneannemle yaşayamamış olduğu anne-kız diyaloglarından kaynaklanıyor. Onlar arkadaş gibi olamamışlar. Annem bu yüzden anneannemin yapamadıklarını bir anne olarak bana yapıyor. Mesela ist. dışında üniversite kazanmış annem göndermemişler. Ben Uludağ üniv. kazandım anneannem kesinlikle karşı çıktı ama annem "sen beni göndermedin ama ben kızımı göndercem o okuyacak" dedi. Bunun gibi daha birçok şey. Annem benim en iyi arkadaşımy789
sevgiyle kal girlhaha

merhaba pınarcığım..
günlüğünü bu gün farkedip okudum.
farkındalıklarının artması çok güzelmutlu paylaşımlarını bekliyoruz.
bilinç altının gücü gerçekten her kesin okuması gereken bir kitap.
gönlüne görede bir iş bulmanı diliyorum.
her şey gönlünce güzel olsun.
sevgiyle mutlu kaly789
Bende bengusu ne zaman farkedip yorum yapcak diye bekliyordum girlhaha hoşgeldin günlüğüme s456 bilinç altının gücü'nü alıcam ama ondan önce okunmayı bekleyen 2 kitabım var. onları bitirip hemen ona başlicam. iyi dileklerin için teşekkür ederim. böyle olmadı kahveye de beklerim girlhaha

actionsmile

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Annemle bu şekilde bir diyaloğa sahip olmamız onun anneannemle yaşayamamış olduğu anne-kız diyaloglarından kaynaklanıyor. Onlar arkadaş gibi olamamışlar. Annem bu yüzden anneannemin yapamadıklarını bir anne olarak bana yapıyor. Mesela ist. dışında üniversite kazanmış annem göndermemişler. Ben Uludağ üniv. kazandım anneannem kesinlikle karşı çıktı ama annem "sen beni göndermedin ama ben kızımı göndercem o okuyacak" dedi. Bunun gibi daha birçok şey. Annem benim en iyi arkadaşımy789
sevgiyle kal girlhaha

Ben de gıpta ettim anne-kız ilişkinize maşallah , dilerim ömür boyu devam eder ... Sevgiyle kalın... Her şey gönlünüzce oılsun..

İş ile ilgili güzel haberlerini de bekliyorum bilesin :))

Merhaba günlük,
bu sabah uyandığımda sersem gibi olsamda şimdi süppperrriimmm sevincli şunu farkettim uyku düzenim değişti geç kalkmaya başladım ve günü değerlendiremiyorum. bu yüzden daha erken kalkıp günü dolu dolu yaşamayı seçiyorum. Salı günü görüştüğüm firmadan telefon geldi ve 2. görüşme için uygun görüldüğümü öğrendim. ya eskiden ne güzelmiş hemen insanlar okulu bitirir bitirmez atanıyomuş ya da ilk görüşmenin sonunda işe alınıyomuş. Bu devirde 3 görüşme yapmadan iş sahibi olamıyosun. Çocuklarımızı düşünemiyorum bile. Düşünsene oğlun/kızın gelip sana "anne/baba bugün 21. görüşmem vardı ve süper geçti kesin beni işe alırlar" dediğini. y789 bu hafta başka görüşmem olmadığı için kitaplarıma yoğunlaşabilirim. Nil Gün'ün çekim yasasını okuyorum. bu bitince de evrenden torpilim var'ı okuyacağım.
bugün sağlık olmayı seçiyorum
bugün mutlu olmayı seçiyorum
Harcadığımdan daha fazla parayı hak ediyorum

iyiki varım
iyiki varsınız

Ben de gıpta ettim anne-kız ilişkinize maşallah , dilerim ömür boyu devam eder ... Sevgiyle kalın... Her şey gönlünüzce oılsun..

İş ile ilgili güzel haberlerini de bekliyorum bilesin :))

teşekkür ederim amiiiinnnn... Biliyosun haber gelince ilk sana söylicemy789
sevgiyle kal
iyiki varsın

parici hayırlı günler efemsevinclisevincli
evrenden torpilim var harika bir kitao oradaki uygulamaların benim hayatımda çok etkisi oldu okuduğunda dediğii anlıycaksın..cilgin897
birde nilgünün kitabını okuyormuşsn
nilgünün motivasyon serilerini dinlerim fakat henüz hiçbir kitabını okumadım
ne dersin bana önerirmisin güzl midir kitaparı?actionsmile

parici hayırlı günler efemsevinclisevincli
evrenden torpilim var harika bir kitao oradaki uygulamaların benim hayatımda çok etkisi oldu okuduğunda dediğii anlıycaksın..cilgin897
birde nilgünün kitabını okuyormuşsn
nilgünün motivasyon serilerini dinlerim fakat henüz hiçbir kitabını okumadım
ne dersin bana önerirmisin güzl midir kitaparı?actionsmile
miraba janııımmm khkh56 sanada hayırlı günleeeerrrr :))
nil gün'ün çekim yasasını bitirdim güzel bir kitaptı ama evrenden torpilim var biraz daha ilgimi çekti ve daha bi istekli okuduğumu farkettim. nil gün'ün diğer kitaplarınıda alıcam sanırım, anlatım dili güzel. bi de joe vitale'nin çekim yasası kitabı çok güzel onu tavsiye edebilirim okumadıysan. biraz önce gördüm günlüğüne yazmışsın bunu kapatıp oraya geçicem bakalım neler yapmışsın kontrol ediyimy789 görüşürüz actionsmile

Pınarcım ne içten ne güzel bir dille kendini anlatmışsın sen öyle çok hoşum gitti:)
Pozitifim demişsin bence devamını getirirsin getireceğinden başaracağından eminim çünkü bir insan birşeyleri sıkı sıkı tutup sarılı ve kabullenirse onu mutlaka başarır..

Eminim..

Gelelim erkek arkadaş iş mevzusuna;)
İş konusunda gereken hassasiyetini gösterirsen emin ol devamı gelir.
Erkek arkadaş hakkındada şunu söyleyebilirim unutma Allah Teala yaratırken onlara fazla bizlere eksik birşey vermemiş herkesi aynı donanımda yaratmış yaradan..
O yüzden kendini asla küçümseme ...
Rabbim sana insan olmayı bahşetmiş en azından bunu düşün hep aklına öyle bir durum geldiğinde..
De ki Allahım beni bu kadar mükemmel yaratmışken kendime haksızlık yapmam normal değil..Bu haksızlığı daha fazla yapmak istemiyorum kendimi değerli hissediyorum çünkü değerliyim..özelim özel bir yaradılışım var ..
kendimi seviyorum de inan devamı gelcek..
Sonra bir bakıcaksin ki kendinden çok daha kendine güvenen bir benlik..
Kendine inan kendini sev....Sen yapmazsan kimse yapmaz ki bunu..

Pozitif Kalman Dileğiyle..

Günlüğün hayırlı olsun Pınar'cım,

Yaşamında, istediğin tüm güzellik ve mutlulukları kolaylıkla tezahür ettirmeni diliyorum..Günlüğün güzel haberlerinle dolsun taşsın..

Sevgiler..actionsmile

miraba janııımmm khkh56 sanada hayırlı günleeeerrrr :))
nil gün'ün çekim yasasını bitirdim güzel bir kitaptı ama evrenden torpilim var biraz daha ilgimi çekti ve daha bi istekli okuduğumu farkettim. nil gün'ün diğer kitaplarınıda alıcam sanırım, anlatım dili güzel. bi de joe vitale'nin çekim yasası kitabı çok güzel onu tavsiye edebilirim okumadıysan. biraz önce gördüm günlüğüne yazmışsın bunu kapatıp oraya geçicem bakalım neler yapmışsın kontrol ediyimy789 görüşürüz actionsmile

ohh oh süper aldım hemen kitap isimlerini
okunucak o kdar çok şey varki hele hele öğrenilicek sonra bunları uyguluycaksevinclisevincli
bunlar heycanlandırıyor beni sevincli
evrenden toprilm var kitabındaki asistan pramidi o kadar işimi gördü ki o pramidi hiryere yapıştıtmak istyorum
alnıma falan çizecem yakındasmil56
yorumun için çok teşekkürler
sizler olmasaydınız napardım yahu89778977

Pınarcım ne içten ne güzel bir dille kendini anlatmışsın sen öyle çok hoşum gitti:)
Pozitifim demişsin bence devamını getirirsin getireceğinden başaracağından eminim çünkü bir insan birşeyleri sıkı sıkı tutup sarılı ve kabullenirse onu mutlaka başarır..

Eminim..

Gelelim erkek arkadaş iş mevzusuna;)
İş konusunda gereken hassasiyetini gösterirsen emin ol devamı gelir.
Erkek arkadaş hakkındada şunu söyleyebilirim unutma Allah Teala yaratırken onlara fazla bizlere eksik birşey vermemiş herkesi aynı donanımda yaratmış yaradan..
O yüzden kendini asla küçümseme ...
Rabbim sana insan olmayı bahşetmiş en azından bunu düşün hep aklına öyle bir durum geldiğinde..
De ki Allahım beni bu kadar mükemmel yaratmışken kendime haksızlık yapmam normal değil..Bu haksızlığı daha fazla yapmak istemiyorum kendimi değerli hissediyorum çünkü değerliyim..özelim özel bir yaradılışım var ..
kendimi seviyorum de inan devamı gelcek..
Sonra bir bakıcaksin ki kendinden çok daha kendine güvenen bir benlik..
Kendine inan kendini sev....Sen yapmazsan kimse yapmaz ki bunu..

Pozitif Kalman Dileğiyle..
ziyaretime geldiğin için teşekkür ederim 956k tavsiyelerini mutlaka uygulicam. hemen hemen her konuda kendime güvanirim ama işte bazı konularda ve bazı kişilere karşı böyle ezik bişi oluvariyorum y789 bunuda başarıcam ama kendime güveniyorum

tekrar beklerim
sevgiyle kal actionsmile

Günlüğün hayırlı olsun Pınar'cım,

Yaşamında, istediğin tüm güzellik ve mutlulukları kolaylıkla tezahür ettirmeni diliyorum..Günlüğün güzel haberlerinle dolsun taşsın..

Sevgiler..actionsmile

hoşgeldin iyi ki geldin girlhaha inşallah güzel haberlerle doldurucam bu günlüğü
sevgiyle kal actionsmile

ohh oh süper aldım hemen kitap isimlerini
okunucak o kdar çok şey varki hele hele öğrenilicek sonra bunları uyguluycaksevinclisevincli
bunlar heycanlandırıyor beni sevincli
evrenden toprilm var kitabındaki asistan pramidi o kadar işimi gördü ki o pramidi hiryere yapıştıtmak istyorum
alnıma falan çizecem yakındasmil56
yorumun için çok teşekkürler
sizler olmasaydınız napardım yahu89778977

ivet ivet okunacak öğrenecek çok şeyimiz var. sen de bana beğendiğin ve işine yarayan kitaplar varsa paylaşırsan sevinirim 956k ya o piramidi ben nireme çizsem acaba y789
canım benim sende iyi ki varsın görüşürüz mucksss...u859

şimdi günlüğüme bazı gelişmeleri yazmaya geldi sıraaaa... 2 iş görüşmesine gitmiştim. şu insan kaynaklarıyla nerdeyse kanka olcam dediğim yerden olumsuz haber geldi ama hiç takmadım kafama hayret ettim kendime. eskiden olsa üzülürdüm çünkü istediğim bir pozisyondu. amaaaaan boşver salla gitsin wave44
şimdi sırada diğer firma var onun 2. görüşmeside perşembe günü...
neyse bugün "başlangıç" filmine gittim bi arkadaşımla. süperdi kesinlikle tavsiye ediyorum konusunu anlatmak istemem ama bilinçaltıyla ilgili rüyalarla ilgili falan güzel bir filmdi gözümü kırpmadan izledimart56art56 arkadaşım çok öfffledi püfffledi ilgisini çekmedi. çıkışta çekim yasasıyla ilgili muhabbet ettik "olmaz öyle şey, inanmam ben" falan dedi ben de o yüzden çok üstüne gitmedim daha olmamış bu zamanı varsmil56 ben küçük seanslar halinde öğrendiklerimi aktardıkça o da bizden biri olur, bir kişiyi daha uyandırmış olurum sanırım.
2 gün önce telkin listeme kendine güveni de ekledim ve dinliyorum. ben genelde yatarken dinliyorum ve sanat müziği olarak dinliyorum mışıl mışıl uyuyorum walla krz56
kendimi çok iyi hissediyorum
bütün mutlulukları hayatıma çekiyorum
mutlu, sağlıklı ve bolluk, bereketi seçiyorum

günlükcüm yine görüşcez, ben yokken gelen misafirlerimize iyi davran kızarım yoksa smil56

Güzel düşünüp güzel şeyler çekmeniz ne kadar güzel :) İş hayatınızda başarılar..

herşey gönlünüzce olsun..

Güzel düşünüp güzel şeyler çekmeniz ne kadar güzel :) İş hayatınızda başarılar..

herşey gönlünüzce olsun..

teşekkür ederim u859 günlüğüme de hoşgeldin bu arada... sık sık beklerim girlhaha

sevgiyle kalactionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri