Elçin'in günlüğü

Güzel bir salı

Merhaba canımcım
Az önce bayram tatili için müdürüme sorayım da ona göre hani plan yapayım diye bir danışayım dedim,cevap çok canımı sıktı.. bilmiyormuş.. Allah aşkına,bu resmi bir tatil neyi bilmiyorsun.. çokk sinir oldum,ama sonra dedim ki içimden ,ben tatilimi yapıyorum ve gidip bir güzel dinleniyorum.. canımı sıkmamalı ki,imgelememi yapabileyim.. ve yapıyorumda,ben o sahile gideceğim ve 2 günlük harika kumsalda,harika denizde tatilimi yapacağım...

s456s456s456o halde 'tatildeyim'.....s456s456s456
tataildeyiz
tatildesiniz......happy6gulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmiley

canım günlüğüm
Bugün harika paylaşımlarla harika şeyler öğrendim..okuyorum sürekli,paylaşıyorum ve yazmaya gayret ediyorum..ve kendimde yeni şeyler keşfediyorum.. uyanıyorum uykumdan,açıyorum gözlerimi ve görüyorum,duyuyorum,kokusunu alabiliyorum nihayet.. ne güzel şeymiş meğer yaşamak.. kapanmışım iyice kendi kutuma,unutmuşum hayatın yaşanılırlığını... kırdım zinzirlerimi artık ve kimse beni tutamaz... yaşama ,geç kaldıklarımı da telafi edercesine dalıyorum içine,..hadi gidelim yaşam.. nerde kalmıştık???music45music45music45

Öğrediğin bilgileri uygulama yaparak denemeni öneriyorum..Yazmayı sakın bırakma...Bak o zaman nasıl sonuçlar elde edeceksiny789

Teşekkür ederim sevgili Ezeli_Nur... uyguluyorumda,arada önümüze çıkan ve yılmamız için elinden geleni yapan şu mücadeleci,kozmik şaka var ya,ona takılmış ve uymuzştum cnm bir aralar.. ama şimdi tekrar kendi benliğime geri döndüm,hemde asla onu terk etmemek üzere.. ait olduğum,mutlu olduğum ve bei ben yapan benliğimde...

Merhaba canım günlüğüm
Bugün güne güzel başladım ve inşallah o şekilde devam edecek diyerek ,akışa bıraktım bile kendimi... Bu aralar telkin müziklerinde midir,nedir bilemedim,bir uykum var hiç sorma...gece erken de yatsam ,uykumu almadan kalkıyorum.. uyku canavarı oldum galiba..
eşimle herşey yolunda ama,arada annem gibi çok söylendiğimi farkkettim,hatta annemde beğenmediğim şekilde hemde... nasıl da küçük kopyalarıyız değil mi? annem hep babam ne yaprsa yapsın beğenmez,söylenir,eleştirir. Ben eve geliyorum,yemek yapmış oluyor eşim ve masa kurulmuş beni bekliyor (o eve benden erken geliyor ve benim açlığa dayanamadığımı bildiği için hazırlıyor sofrayı) ve ben yemek yiyor ve sonrada annemin küçük kalıbı çıkıp içimden teşekkür yerine söyleniyor, eleştiriyor... evet farkeettim ve farkına vardım. bende beni ne mutsuz eden diyorum.. tabiki eşime karşı olan ve bana ait olmayan tavırlarım!!! hemen ne yapmam gerekiyor ,maddeliyorum:

. eşime herşey için teşekkür edip,minnetimi belirten bir öpücük kondurmak
. onu eleştirmek yerine teşekkür etmek
. eleştiri yerine yapıcı ve teşvik edici cümleler kullanmak ve yine teşekkür etmeyi unutmamak
. onun her zaman arkasında her konuda destek için hazır olduğumu hissetirmek
. onun benim için önemli olduğunu her zaman her hareketimde,davranışımda hissetmesini sağlamak
.onunla konuşurken her zaman tatlı dilli olmak..

şimdi rahatladım işte... y789y789
seni seviyorum aşkım,sana o şekilde davrandığım için özür dilerim,kendimi affediyorum ve farkıa vardığım için kendime teşekkür ediyorum.
sen benim için önemli ve çok değerlisin..
25889258892588925889

Canım günlüğüm
hayatımdaki gelişmelre inanamazsın!!!
Kaç zamandır ailemle olmasını istediğimiz birşey oldu nihayet ve herkes için hayırlısı olacak inşallah...dilerim bu güzel gelişmeler devam eder ve mutluluk ve sağlık hep bizi sarar...hpm2

Acaba cnm günlüğüm,
ben mi insanları çok seviyor ve değer veriyorum diye mi oluyor tüm bu değişimler,yoksa farkına varma durumum mu gelişiyor? bu aralar kararasızım çoğu konuda... neden acaba???dusun2dusun2dusun2

y789Bugün pek neşeli değilim canımya.. nenem kaç gündür hastanede ve durumu kritik.. daha önce de bir çok kere hastaneye gittik ,ama her seferinde canlanarak ve neşe içinde çıkardık kendisini hastaneden.. ama bu sefer hastaneye yatalı3 gün oldu ve giderek ağırlaşıyor...neutrali5 Bu sefer yaşının verdiği etkenlerden dolayı(94 yaşında canım benim) vucut artık deyim yerinde ise,tekliyor...:(((( Tuhaf bir durum bizler doğuyoruz,annemiz besliyor,bakıyor,altımızı değiştiriyor.Büyüyoruz onlar yaşlanıyor ve biz onlara bakmaya,yedirmeye,altlarını değiştirmeye başlıyoruz.. hayat nasıl başlıyorsa, o şekilde de sonlanıyor.. Yaşam işte...
Dilerim nenem tez zamanda yine bizi şaşırtıp, iyileşir ve evimize geri döneriz hep beraber...
Neneciğim seni çok seviyorum ...Umarım yaşam serüveninde birkaç zaman diliminde daha bizlere yerin vardır ve o dilimleri en güzel şekilde doldururuz...y789

Amin.inşallah....y789
teşekkür ederim...iyi ki varsınız..

evet hayatımda değişimin başladığı kesinlik kazandı artık..bu sabah işten 15 gün sonra durdurulacağımı öğrendim !!!agl34yeni bir hayat başlıyor şimdi..
yeni bir iş
yeni bir savaş
yeni bir mücadele
yeni planlar
yeni olumlamalar
yeni sürprizler
yeni...
yeni...
yeni...
bakalım sırada ne var??
Hayırlısı diyelim ve bekleyelim...

Hadi hayırlısı. Allah inşallah nasibini bol verir. 3.5 yılda anca 7 ay çalıştım. doğru düzgün bir iş bulamadım burada ama Allah'tan ümit kesilmez.

evet hayatımda değişimin başladığı kesinlik kazandı artık..bu sabah işten 15 gün sonra durdurulacağımı öğrendim !!!agl34yeni bir hayat başlıyor şimdi..
yeni bir iş
yeni bir savaş
yeni bir mücadele
yeni planlar
yeni olumlamalar
yeni sürprizler
yeni...
yeni...
yeni...
bakalım sırada ne var??
Hayırlısı diyelim ve bekleyelim...

Merhaba canım günlüğüm
hayatımda iki eksik oldu:
Birincisi işim ve ikincisi nenem vefat etti :((
Ama ben hala daha ümidimi yitirmiyorum ve yitirmeyeceğimde.. elbet her kapanan kapının ardından ,bir yenisi açılacdaktır,hem de daha bereketlisi.. ve her gidenin ardından derin bir boşluk olacaktır ,ama anıları ile yüreğimizi ısıtmaya devam edecektir. Huzur içinde yatsın neneciğim...
İş aramaya devam ediyorum,aslında arıyorken ,bir yandan da kendi işimi kurmak istiyorum artık.8 yıldır çalışıyorum ama, artık bir yerden başlayıp,kendi işimi kurmak istiyorum..mesleğim olmayacak ama bu iş,yani okuduğum branş.. kafamda başka başka planlar var.. ve araştırmaya başlayacağım.. kısmetse olacaktır diyorum...

Kafam karmakarışık,bin bir tilki dolaşıyor kafamda... bir düşünceler festivali var ki,cümbüş cümbüş... arada dalıyorum kara bulutlara,sonra eşim çekip çıkarıyor,silkeliyor beni şöyle bir de tekrara ışığa geri dönüyorum... Canım benim,iyi ki varsın ve hayatımdasın ,ben sensiz ne yaprdım hiç bilmiyorum...

Nyese canımcım,daha güzel bir yazı ve haberlerle tekrar görüşmek üzere....
k8908k8908

sevgili elcin, iki uzucu haber birden.
ninen icin allah rahmet etsin, fakat yasida bayagi varmis. o yuzden bazen olumler kurtulus olur, bence boyle dusunmelisin, cunku bakan icinde, baktiran icinde zor bir donemdeymissiniz. o yuzden fazla uzulmemelisin diye dusunuyorum.

isine gelince, tedbili mekanda fayda vardir derler atalarimiz... yani mekan degistirmekte fayda vardir.. sende is degistirerek, yeni bir mekan yeni bir insanlar toplulugu yeni bir yasam yasayacaksin.
buda hayatina yenilikler katacagi icin mutlu olacaksin.. o yuzden fazla üzelmemelisin diye dusunuyorum.

umarim bundan sonraki yazilarinda mutlulugu yakalarsin.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun nenenin.

En kısa zamanda hayırlı bir iş bulmanı/kurmanı diliyorum.

sevgili elcin, iki uzucu haber birden.
ninen icin allah rahmet etsin, fakat yasida bayagi varmis. o yuzden bazen olumler kurtulus olur, bence boyle dusunmelisin, cunku bakan icinde, baktiran icinde zor bir donemdeymissiniz. o yuzden fazla uzulmemelisin diye dusunuyorum.

isine gelince, tedbili mekanda fayda vardir derler atalarimiz... yani mekan degistirmekte fayda vardir.. sende is degistirerek, yeni bir mekan yeni bir insanlar toplulugu yeni bir yasam yasayacaksin.
buda hayatina yenilikler katacagi icin mutlu olacaksin.. o yuzden fazla üzelmemelisin diye dusunuyorum.

umarim bundan sonraki yazilarinda mutlulugu yakalarsin.
Yattığı yer cennet olsun demekten yapacak başka bir şeyimiz yok zaten.. ama hani boşluğuda doldurulamaz be arkadaşım... teşekkür ederim ...sizler sağolun..

Doğru diyorsun arkadaşım.. hayat devam ediyor ve önümüze bakmalı ve yeniliklerden korkmak yerine onları kucaklamalıyız...

İmgeleme yapıyorum

Kendi iş yerimin içindeyim,bir bayram günü arifesi... mesai bitti ve çalışanlarımla bayramlaşıyoruz.Herkeste bir bayram havası,neşesi,herkes gülüyor ve mutlu.. Çünkü sevdikleri bir iş yerindeler,işlerini yaparken mutlular ,çünkü değer veriliyorlar ve yaptıkları iş önemseniyor,tıpkı kendilerini önemsedikleri gibi.. maaşlarını hak ettikleri seviyede alıyorlar,hakları var,vergileri ödeniyor,bayram ikramiyeleri,izinleri ve onları seven,onlara saygı duyan bir direktörleri ve müdürleri var...Daha ne olsun.. ve giderek yükselen ve kökleşen,kurumsallaşan bir şirketleri var...ve ben de bu sevgi ve güven yumağı içinde,ailem olmuş çalışanlarımla ,huzur içindeyim .. onlarla bayramlaşıyor ve onları bayram tataillerine uğurluyorum.. ee ne de olsa çok çalıştık ve daha da verimli olmamız için dinlenmemiz ,motive olmamaız gerekiyor hep beraber..

Herkese iyi bayramlar...

Hayat sürprizlerle olu derler.desinler bakalım...
Hayatın akışına bırak derler,en iyisini,iyi olanı o bilir derler...öyle diyor ve kendimi akışa bırakıyorum..Etrafa iş başvurularımı yaptım,uçan kuşa haber verdim.Şimdide endişeyi bıraktım,ne iyi olacaksa o olsun diyorum...

Hayatın akışına bırakıyorum kendimi.Benim için,sevdiklerim ve ailem için hayırlısı ne ise onu almaya hazırım...Bolluk içinde,mutlu,huzurlu ve sağlıklıyım.Sevdiiklerimle bir arada ve mutluyum...
O halde iyi ki varım,iyi ki varsınız,iyi ki varız...happy6

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri